روسیه طرح پیشنهادی اروپا برای صلح اوکراین را نپذیرفت پیام وزیر خارجه عمان در خصوص دیدار با عراقچی نخست‌وزیر کانادا: جهان بدون آمریکا هم دوام می‌آورد زلنسکی در واکنش به اظهارات رئیس جمهور آمریکا: از ترامپ سپاسگزاریم! هیثم علی طباطبایی که بود؟ النجباء: اسرائیل را مسئول تشدید تنش و پیامد‌های خطرناک آن می‌دانیم حزب الله شهادت هیثم علی طباطبایی، فرمانده ارشد خود را تائید کرد + عکس  ترامپ: رهبران اوکراین در قبال تلاش‌های ما نمک‌نشناسی می‌کنند واشنگتن: مذاکرات ژنو درباره صلح اوکراین پیشرفت خوبی داشته است ترامپ: اخوان‌المسلمین را سازمان تروریستی اعلام می‌کنیم کی‌یف: طرح صلح ترامپ برای اوکراین در مرحله نهایی تصویب است رایزنی وزیران خارجه ایران و عمان در مسقط حمله هوایی اسرائیل به ضاحیه بیروت ۵ شهید و ۲۰ مجروح برجای گذاشت واکنش سفارت ایران به حمله اسرائیل به ضاحیه جنوبی بیروت دیدار نائب‌رئیس جریان حکمت ملی عراق با وزیر امور خارجه

واشنگتن خواستار خروج دیپلمات‌های آمریکایی از بولیوی شد

وزارت خارجه آمریکا با صدور بیانیه‌ای درباره سفر به بولیوی هشدار داد و از خانواده کارکنانش در این کشور نیز خواست، آن را ترک کنند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۸ - ۲۲ آبان ۱۳۹۸ - 2019 November 13
کد خبر: ۲۷۸۱۸

به گزارش راهبرد معاصر؛  با تشدید اعتراضات در بولیوی به دنبال اعلام ریاست‌جمهوری موقت «ژیناین آنز» بعد از استعفای «اوو مورالس»، وزارت خارجه آمریکا به اعضای خانواده کارکنان دولت آمریکا دستور داد از بولیوی خارج شوند و از کارکنان دیپلماتیک غیرضروری خود خواست تا از این کشور خارج شوند.

 

بر اساس گزارش شبکه روسی «راشاتودی»، وزارت امور خارجه آمریکا روز گذشته در بیانیه‌‌ای اعلام کرد: «دولت آمریکا توانایی ارائه خدمات اضطراری به شهروندان آمریکایی را محدود کرده است».

 

وزارت خارجه آمریکا به شهروندان خود در خصوص «تکرار تظاهرات‌ها، حملات، مسدود شدن جاده‌ها و راهپیمایی‌ها در شهرهای بزرگ بولیوی» هشدار داد.

 

طبق گزارش راشاتودی، علی‌رغم بیاینه ناگهانی وزارت خارجه آمریکا در خصوص خروج از بولیوی و عدم سفر به این کشور که نمایانگر آن است که واشنگتن وخامت اوضاع در بولیوی را به رسمیت شناخته است، آمریکا، استعفای مورالس را پیروزی «دموکراسی و اراده مردم» توتحوصیف کرد.

 

«آنز»، معاون دوم مجلس سنای بولیوی و از مخالفان دولت مورالس بامداد امروز (چهارشنبه) اعلام کرد که کنترل این کشور را به دست گرفته است.

 

مورالس که به اعلام کمیسیون انتخابات بولیوی، برنده انتخابات ریاست جمهوری این کشور در ماه اکتبر اعلام شده بود، به دنبال اعتراضات خشونت‌آمیز مخالفان و اتهامات آنها به وی، روز یکشنبه ترجیح داد برای جلوگیری از خشونت بیشتر از منصب خود کناره‌گیری کند.

 

دولت‌های کوبا و ونزوئلا فشارها برای کناره‌گیری مورالس از قدرت را کودتا علیه وی خوانده و خواستار حمایت جامعه بین المللی از رئیس جمهور منتخب بولیوی شدند.

 

بنا بر اعلام کمیسیون انتخابات بولیوی و رای دادگاه عالی این کشور پس از شمارش دستی آرا در انتخابات اخیر، اوو مورالس موفق شده بود با کسب ۴۷ درصد آرا بر رقیبش کارلوس مسا با ۳۶ رصد آرا پیروز شود.

 

وزیر خارجه مکزیک روز گذشته (سه‌شنبه) گفت که کشورش به «اِوو مورالس» رئیس‌جمهور مستعفی بولیوی پناهندگی اعطا کرده است.

منبع: فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار