رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

شکایت فرانسه از ایران در دیوان بین‌المللی دادگستری

شکایت فرانسه از ایران در دیوان بین‌المللی دادگستری وزیر امور خارجه فرانسه با مطرح کردن اتهاماتی علیه ایران درباره بازداشت دو تبعه فرانسوی متهم به جاسوسی در ایران، اعلام کرد که پاریس از تهران در این باره به دیوان بین‌المللی دادگستری شکایت کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۸ - ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 May 16
کد خبر: ۲۷۸۲۶۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ «ژان نوئل بارو» وزیر امور خارجه فرانسه امروز جمعه اعلام کرد که پاریس درباره سه سال بازداشت دو شهروند فرانسوی در ایران، از تهران به دیوان بین‌المللی دادگستری شکایت کرده است. 

خبرگزاری فرانسه با انتشار این مطلب گزارش داد: این موضوع در حالی اعلام شده که مذاکره‌کنندگان ایرانی قرار است امروز در ترکیه با همتایان انگلیسی، فرانسوی و آلمانی خود برای گفت‌وگو درباره برنامه هسته‌ای ایران دیدار کنند. 

این رسانه نوشت: سیسیل کوهلر، معلم ۴۰ ساله ادبیات از شرق فرانسه و همسرش ژاک پاری که هفتاد ساله است، در هفت مه ۲۰۲۲ در آخرین روز سفر گردشی خود به ایران دستگیر شدند. آن‌ها به اتهام جاسوسی بازداشت شده‌اند، اگرچه این اتهام را رد کرده‌اند. 

وزیر امور خارجه فرانسه در گفت‌وگویی با شبکه تلویزیونی فرانس ۲ گفت که در پرونده ایجاد شده در دیوان بین‌مللی دادگستری، فرانسه ایران را متهم کرده است که «از تعهد خود برای تامین حمایت کنسولی از این زوج سر باز زده است» و آن‌ها «به عنوان گروگان در شرایط هولناکی نگه داشته شده‌اند که مصداق شکنجه است»./ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار