آماده‌باش بی‌سابقه ارتش اسرائیل در جنوب سوریه عراقچی: ما جنگ را نمی‌خواستیم، اما برای آن آماده بودیم ابلاغ موافقتنامه انتقال محکومان میان ایران و ونزوئلا از سوی پزشکیان ترامپ قانون جنجالی رمرزارز‌ها را امضا کرد توافق آتش‌بس در سویداء/ جزئیات مشارکت دروزی‌ها در آینده سیاسی سوریه الجولانی: مداخله اسرائیل، سوریه را وارد مرحله خطرناکی کرد ادعای ترامپ: توانایی‌های هسته‌ای ایران برای مدت طولانی نابود شده بقائی: مثل همیشه با مردم سوریه هستیم؛ با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم آخرین تحولات ناآرامی‌های سویداء / ۷۱۸ نفر کشته شده‌اند نیرو‌های الجولانی برای ورود به سویداء آماده می‌شوند دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی

ترامپ مدعی ارائه پیشنهاد به ایران شد

دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا امروز جمعه بار دیگر ادعای جدیدی درباره مذاکرات هسته‌ای با ایران مطرح کرد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۲۹ - ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 May 16
کد خبر: ۲۷۸۳۰۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، روز جمعه در هواپیمای نیروی هوایی مدعی شد که ایالات متحده پیشنهادی برای توافق هسته‌ای به ایران ارائه کرده است.

او با تأکید بر فوریت موضوع گفت: «آن‌ها پیشنهادی دارند، اما مهم‌تر اینکه می‌دانند باید سریع عمل کنند، وگرنه اتفاق بدی رخ خواهد داد.» این اظهارات در حالی مطرح شد که مذاکرات غیرمستقیم بین تهران و واشنگتن در عمان ادامه دارد.

 توافق هسته‌ای ایران (برجام) در سال 2015 بین ایران و قدرت‌های جهانی، از جمله آمریکا، امضا شد و ایران در ازای رفع تحریم‌ها، برنامه هسته‌ای خود را محدود کرد. اما ترامپ در سال 2018 از این توافق خارج شد و تحریم‌های شدیدی را علیه ایران اعمال کرد.

از زمان بازگشت ترامپ به قدرت در ژانویه 2025، او رویکرد دوگانه‌ای اتخاذ کرده است. از یک سو، با ارسال نامه به رهبر ایران و مذاکرات غیرمستقیم در عمان، خواستار توافق جدید شده و حتی از احتمال برنامه هسته‌ای غیرنظامی ایران حمایت کرده است. از سوی دیگر، او و تیمش تهدیدات نظامی را تشدید کرده‌اند.

اظهارات اخیر ترامپ در حالی مطرح شده که ایران بر حفظ حق خود برای غنی‌سازی اورانیوم تأکید کرده است اما مذاکرات همچنان با موانعی مانند بی‌اعتمادی متقابل و اختلاف بر سر میزان غنی‌سازی مواجه است. تهدیدات همزمان نظامی و دیپلماتیک، مذاکرات را در مسیری شکننده قرار داده است./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار