هشدار انصارالله به عربستان: هر حمله‌ای پاسخ متقابل به همراه دارد ادعاهای ترامپ علیه ایران در سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر شکست‌ میدانی مزدوران سعودی رئیس سنتکام را راهی عربستان کرد جزئیات عملیات ارتش یمن در جبهه‌های مختلف علیه مزدوران سعودی برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست منطقه‌ای با حضور کشورهای ساحلی خلیج فارس «سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد

تاکید بیانیه پایانی اجلاس بغداد بر محوریت قضیه فلسطین و حمایت از مذاکرات ایران و آمریکا

تاکید بیانیه پایانی اجلاس بغداد بر محوریت قضیه فلسطین و حمایت از مذاکرات ایران و آمریکا بیانیه پایانی اجلاس سران عرب در بغداد بر محوریت قضیه فلسطین، آتش بس فوری در غزه و حمایت از مذاکرات ایران و آمریکا تاکید کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۲ - ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 May 17
کد خبر: ۲۷۸۳۶۲
تاکید بیانیه پایانی اجلاس بغداد بر محوریت قضیه فلسطین و حمایت از مذاکرات ایران و آمریکا

به گزارش راهبرد معاصر، در بیانیه پایانی اجلاس سران عرب که روز شنبه در بغداد برگزار شد، بر اهمیت مسئله فلسطین و ضرورت توقف فوری درگیری‌ها در نوار غزه تأکید شده است.

در این بیانیه، جامعه جهانی به تلاش برای پایان دادن به خونریزی‌ها و تسهیل ورود کمک‌های انسانی به غزه فراخوانده شده است.

همچنین بیانیه بر لزوم هماهنگی مشترک برای بازگشایی کامل گذرگاه‌ها و تقویت نقش نهاد‌های وابسته به سازمان ملل تأکید دارد.

اجلاس سران عرب در بغداد بار دیگر مخالفت شدید خود را با هرگونه کوچ اجباری یا آوارگی ملت فلسطین اعلام کرده است.

در ادامه این بیانیه، ضمن حمایت از طرح مشترک عربی-اسلامی برای بازسازی نوار غزه، بر لزوم احترام به خواست و اراده همه اقشار ملت سوریه نیز تأکید شده است.

این بیانیه همچنین از لغو برخی تحریم‌های سوریه که توسط «دونالد ترامپ»، رئیس جمهور آمریکا اعلام شده، استقبال کرده و حملات مکرر رژیم صهیونیستی به خاک سوریه را محکوم کرده است.

در بخش دیگری از این بیانیه، بر حمایت از حاکمیت ملی لبنان و ضرورت حفظ مرز‌های آن در برابر هرگونه تجاوز تأکید شده و حمایت از گفت‌و‌گو‌های میان ایران و آمریکا به‌منظور دستیابی به نتایج مثبت تاکید شده است.

در پایان، این بیانیه خواستار یافتن راه‌حلی سیاسی برای پایان دادن به بحران و درگیری‌ها در سودان شده است./ ایسنا 

کلمات کلیدی: اجلاس بغداد
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار