ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم العربی الجدید: گشایش احتمالی در مذاکرات ایران و آمریکا شورای همکاری خلیج فارس خواستار بازگشت ایران و آمریکا به گفت‌و‌گو شد ماکرون: با قاطعیت با کسانی که بی نظمی کردند برخورد می‌کنیم مقتدی صدر خواستار برگزاری تظاهرات در حمایت از آزادی حجاب شد هشدار قالیباف به دولت‌های منطقه: در صورت تخصیص امکانات به شرکت‌های هوش مصنوعی که در قتل کودکان ما شریک هستند، با واکنش ما رو‌به‌رو خواهید شد پارلمان مصر رأی‌گیری درباره حمایت نظامی از عربستان را به فردا موکول کرد نخست وزیر عراق دستور تشکیل کمیته بررسی علت انفجار در مقر الحشد الشعبی را صادر کرد درگیری پلیس و معترضان در خیابان‌های فرانسه/ ۴۰۰ نفر بازداشت شدند نتانیاهو: دشمنان ما در صدد تاثیرگذاری بر انتخابات هستند معترضان نزدیک کاخ الیزه تحصن کردند؛ سرکوب خشن مردم فرانسه توسط پلیس

روسیه فعالیت «عفو بین‌الملل» را ممنوع کرد

روسیه فعالیت «عفو بین‌الملل» را ممنوع کرد دادستان کل روسیه سازمان «عفو بین‌الملل» را یک «سازمان نامطلوب» خواند و اعلام کرد که فعالیت این نهاد در خاک روسیه ممنوع اعلام شده است. این تصمیم در پی آن گرفته شده که مقامات روس، این گروه حقوق بشری را به جانبداری از اوکراین و دامن‌زدن به درگیری نظامی متهم کرده‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۵ - ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 May 19
کد خبر: ۲۷۸۵۴۵

به گزارش راهبرد معاصر، دفتر دادستانی کل روسیه امروز (دوشنبه) اعلام کرد که فعالیت دفتر لندن سازمان عفو بین‌الملل با عنوان رسمی در این کشور ممنوع و این نهاد به‌عنوان «سازمان نامطلوب» معرفی شده است. دلیل این تصمیم، حمایت ادعایی این نهاد حقوق بشری از اوکراین در جنگ علیه روسیه عنوان شده است.

به گزارش خبرگزاری رویترز، عفو بین‌الملل که در سال ۱۹۶۱ تأسیس شده و دفتر مرکزی آن در لندن قرار دارد، در سطح جهانی به دفاع از حقوق بشر و حمایت از زندانیان شناخته می‌شود.

دادستانی کل روسیه در بیانیه خود مدعی شده که دفتر لندن این سازمان به «مرکز طراحی پروژه‌های جهانی روس‌هراسانه» تبدیل شده و از منافع اوکراین دفاع می‌کند.

در این بیانیه آمده است: «این سازمان تمام تلاش خود را برای تشدید درگیری نظامی در منطقه به کار گرفته است. آنها جنایات نئونازی‌های اوکراینی را توجیه می‌کنند، خواستار افزایش حمایت مالی از آنها هستند و بر انزوای سیاسی و اقتصادی کشور ما پافشاری دارند.»

مقامات روسیه همواره دولت اوکراین را به نفوذ نئونازی‌ها متهم می‌کنند؛ ادعایی که از سوی اوکراین، کشور‌های غربی و بسیاری از ناظران بین‌المللی به‌عنوان پروپاگاندای بی‌اساس رد شده است.

عفو بین‌الملل هنوز به درخواست رویترز برای اظهارنظر در این خصوص پاسخ نداده است.

دولت روسیه در سال‌های اخیر سازمان‌هایی را که به‌زعم خود امنیت ملی این کشور را تهدید می‌کنند، در فهرست «سازمان‌های نامطلوب» قرار داده است. بر اساس قانون روسیه، همکاری با چنین نهاد‌هایی می‌تواند تا ۵ سال زندان برای شهروندان روس به‌همراه داشته باشد./ ایسنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار