گروسی: دوران اجماع قدرت‌های بزرگ علیه ایران به پایان رسیده و احتمالاً تا مدت‌های مدید باز نمی‌گردد اعتراض بقایی به اعتراف دبیرکل ناتو به همکاری با آمریکا و اسرائیل در جنگ با ایران / ناتو باید بابت همه پیامد‌های این جنگ تجاوزکارانه پاسخگو باشد ادعای ترامپ درباره بمباران مدرسه میناب: کار آمریکا نبوده! سنای آمریکا نظر ترامپ را جلب کرد / عقب نشینی از بررسی قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران هشدار جدی نیروی دریای سپاه درباره تردد شناور‌ها در تنگه هرمز / فقط عبور از این مسیر‌ها مجاز است سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند

عراقچی: گفت‌و‌گو‌های ایران و آمریکا نقش موثری در صلح و ثبات منطقه دارد

عراقچی: گفت‌و‌گو‌های ایران و آمریکا نقش موثری در صلح و ثبات منطقه دارد وزیر امور خارجه با اشاره به ملاقات‌های متعدد درباره مذاکرات ایران و آمریکا در حاشیه مجمع گفت‌وگوی تهران، گفت که گفت‌و‌گو‌های ایران و آمریکا نقش موثری در صلح و ثبات منطقه دارد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۰ - ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 May 19
کد خبر: ۲۷۸۵۵۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ سیدعباس عراقچی، وزیر امور خارجه روز دوشنبه، ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴ در دومین روز مجمع گفت‌وگوی تهران در جمع خبرنگاران حاضر شد و به پرسش‌های آنها پاسخ داد.

عراقچی در ابتدا با بیان اینکه از همه خبرنگاران به‌طور خاص بابت دیروز و امروز که کار واقعا فشرده‌ای انجام دادند، تشکر می‌کنم، گفت: این تجربه بسیار خوبی برای ما شد و میزان استقبالی که این‌بار از مجمع گفت‌وگوی تهران توسط اندیشمندان و مهمانان خارجی و همین‌طور مقام‌های رسمی صورت گرفت، فوق‌العاده بود.

وی اضافه کرد: میزان حضور خبرنگاران خارجی و داخلی هم به همین ترتیب یک تجربه بسیار خوب و نشان‌دهنده میزان اهمیت و اعتبار چنین مباحثاتی است و اینکه تهران می‌تواند مرکزی برای تبادل آرا درباره مسائل منطقه‌ای و مسائل بین‌المللی باشد.

وزیر امور خارجه تصریح کرد: ظرف دیروز و امروز بیش از ۵۰ گفت‌و‌گو را در اشکال مختلف برگزار کردیم؛ این رویداد‌ها به‌صورت سخنرانی یا گفت‌وگوی ۲ نفره برگزار شدند؛ مصاحبه‌ها و گفت‌و‌گو‌های مختلف صورت گرفت و مقام‌های بلندپایه در آنها شرکت کردند؛ ۶ وزیر خارجه از منطقه داشتیم و ۲ نفر از مقام‌های عالی‌رتبه و تعدادی زیادی معاونین وزیر و همین‌طور وزیران سابق رئیس‌جمهور در این جلسه‌ها شرکت داشتند؛ جلسه‌های بسیار متعددی صورت گرفت؛ خود من از دیروز صبح بعد از جلسه افتتاحیه به‌طور مستمر تا حالا جلسه داشتم و ملاقات‌های متعددی درباره مذاکرات ایران و آمریکا برگزار شد.

وی اظهار کرد: ما اتفاقا بحث‌هایی را در همین زمینه داشتیم؛ با وزیر خارجه عمان صحبت مفصلی را درباره ادامه مذاکرات داشتیم و وزیر خارجه قطر به ما ملحق شد؛ وی هم نظر‌ها و ایده‌هایی داشت که در یک جلسه سه‌جانبه مطرح کرد؛ خوشحالم که نگاه منطقه به‌ویژه منطقه خلیج فارس به جمهوری اسلامی ایران نگاه بسیار متفاوتی نسبت به گذشته شده است و نشانه این امر را ما در نگاه مثبت آنها به مذاکرات ایران و آمریکا می‌بینیم و اینکه منطقه از این مذاکرات حمایت می‌کند؛ آنها حتی برای نزدیک کردن دیدگاه‌ها تلاش می‌کنند.

عراقچی با بیان اینکه آرامش، صلح و ثبات در این منطقه مهم‌ترین موضوع برای همه کشور‌های منطقه است، گفت: گفت‌و‌گو‌های ایران و آمریکا نقش موثری را در صلح، ثبات و آرامش در منطقه ایفا می‌کند؛ ما مجمع سال آینده را با قوت و قدرت بیشتری در سطح گسترده برگزار می‌کنیم./ میزان

کلمات کلیدی: عراقچی مذاکرات
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار