مدارس ابتدایی این استان‌ها چهارشنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۴ مجازی شد وزارت بهداشت: پیش‌بینی می‌شود که یک پیک دیگر بیماری‌های تنفسی در پیش داشته باشیم پاسخ پلیس به انتشار محتوای جعلی مرتبط با QR گواهینامه رانندگی سقف پاداش خدمت بازنشستگان دولت ۱۴۰۴ کارمندان و فرهنگیان + نحوه محاسبه پاداش پایان خدمت اطلاعیه مهم برای داوطلبان کنکور ۱۴۰۵ و فرهنگیان شرط آموزش و پرورش برای تعطیلات زمستانی آلودگی تهران ماندگار می‌شود بازداشت یکی دیگر از اعضای شورای شهر کرمانشاه/ صدور قرار تأمین برای ۱۳ نفر از عوامل شهرداری و شورا باند فساد سازمان‌یافته در شهرداری بجنورد متلاشی شد توقیف ۵ شناور و محموله بزرگ کالای ممنوعه در آب‌های بندرعباس معتمدیان: برخی مدارس استان تهران سه شیفته هستند علت مرگ جوان ایرانی در آفریقای جنوبی چه بود؟ ماجرای همه‌گیری ویروس جدید در قم چیست؟ / توضیحات دانشگاه علوم پزشکی پیدا شدن ۷۴ جسد در مخزن سد کرج حقیقت داشت؟ نحوه مراحل گزینش دانشجویان دانشگاه فرهنگیان ماجرای فوت دانشجوی دانشگاه شیراز در خوابگاه چه بود؟

قرارگیری ماهواره ناهید ۲ در صف پرتاب

رئیس پژوهشگاه فضایی ایران با اشاره به این‌که روند فعالیت‌ها در صنعت فضایی کشور شتابان است، از پایان ساخت ماهواره ناهید ۲ با کاربرد ارتباطی-مخابراتی خبر داد و افزود: آزمون‌های اصلی این ماهواره انجام شده و اکنون در صف پرتاب قرار دارد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۲ - ۰۲ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 May 23
کد خبر: ۲۷۸۸۵۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ وحید یزدانیان، رئیس پژوهشگاه فضایی ایران با اشاره به این‌که روند فعالیت‌ها در صنعت فضایی کشور شتابان است و با سرعت ادامه دارد، از پایان ساخت ماهواره ناهید 2 با کاربرد ارتباطی-مخابراتی خبر داد و افزود: آزمون‌های اصلی این ماهواره انجام شده و اکنون در صف پرتاب قرار دارد.

وی گفت: ماهواره دیگری که ساخت آن به پایان رسیده، ماهواره سنجشی «پارس 2» است که برای پرتاب آن باید آزمون‌هایی انجام شود تا در صف پرتاب قرار گیرد. این ماهواره کاربردهای گسترده‌ای در زندگی مردم، مدیریت منابع آب، مقابله با پدیده گرد و غبار، مسائل محیط زیستی و پدافند غیرعامل در شرایط بحران دارد.

رئیس پژوهشگاه فضایی ایران همچنین با اشاره به ساخت مجموعه ماهواره‌های «پژوهش» افزود: این ماهواره‌ها با هدف آزمون زیرسیستم‌های مختلف ماهواره‌ای طراحی شده‌اند و بیش از 97 درصد زیرسیستم‌های آن‌ها در داخل کشور ساخته می‌شود.

یزدانیان گفت: مجموعه ماهواره‌های پژوهش 1، 2، 3 و 4 با مشارکت بخش خصوصی و دانشگاه‌ها در حال ساخت است و ماهواره پژوهش 5 نیز به بخش خصوصی و شرکت‌های دانش‌بنیان واگذار خواهد شد.

وی افزود: یکی از اهداف مهم در کشور، توسعه محموله‌ها و ماهواره‌های سنگین‌تر است. در حال حاضر، در کلاس وزنی 300 کیلوگرم به ثبات رسیده‌ایم و در کلاس اول وزنی یعنی 500 کیلوگرم نیز کاملاً تثبیت شده‌ایم و جایگاه اثبات‌شده‌ای در صنعت فضایی داریم.

یزدانیان گفت: کلاس بعدی، کلاس یک تُن است که زیرساخت‌های آزمایشگاهی آن از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. این زیرساخت‌ها در حال ایجاد هستند و پیش‌بینی می‌شود تا اواخر امسال یا اوایل سال آینده فراهم شوند. با این اقدامات، کل صنعت فضایی کشور به کلاس یک تُن نیز دست خواهد یافت و آزمون‌های مربوط به آن انجام خواهد شد. این روند با سرعت و قطعیت در حال پیگیری است./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار