کشف قلک‌های ۱۸۰۰ساله مملو از سکه پنجمین پرواز بارورسازی ابر‌ها در حوضه آبریز دریاچه ارومیه انجام شد مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها فردا سه‌شنبه ۱۸ آذر ماه ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ اطلاعیه مهم درباره فعالیت مدارس مازندران فردا سه‌شنبه ۱۸ آذر ۱۴۰۴ جولان آنفلوآنزا در کشور؛ شیوع بیش از سه‌برابری نسبت به حد هشدار! مدارس و دانشگاه‌های چهارمحال و بختیاری تا پایان هفته تعطیل شد  کلاهبرداری کلان با وعده پرداخت وام فوری دومین آزمون استخدامی ویژه معلولان پیش از عید برگزار می‌شود هشدار سیل در ۳۲ استان؛ بارش‌های گسترده در آسمان غرب ایران  بارش‌های سیل‌آسا در سراسر کشور / هشدار بارش برف، باران و طوفان وضعیت تعطیلی تهران در روز دوشنبه ۱۷ آذر ۱۴۰۴ اعلام شد + جزئیات  مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها فردا دوشنبه ۱۷ آذر ماه ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ سامانه بارشی قدرتمند وارد غرب کشور می‌شود هوای تهران قرمز شد؛ بارش‌ها از فردا آغاز می‌شود کندوان از امروز تا چهارشنبه بسته شد/ هراز و سوادکوه، مسیر‌های جایگزین بارش‌ها از فردا آغاز می‌شوند / برف و باران در گستره وسیعی از کشور

قرارگیری ماهواره ناهید ۲ در صف پرتاب

رئیس پژوهشگاه فضایی ایران با اشاره به این‌که روند فعالیت‌ها در صنعت فضایی کشور شتابان است، از پایان ساخت ماهواره ناهید ۲ با کاربرد ارتباطی-مخابراتی خبر داد و افزود: آزمون‌های اصلی این ماهواره انجام شده و اکنون در صف پرتاب قرار دارد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۲ - ۰۲ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 May 23
کد خبر: ۲۷۸۸۵۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ وحید یزدانیان، رئیس پژوهشگاه فضایی ایران با اشاره به این‌که روند فعالیت‌ها در صنعت فضایی کشور شتابان است و با سرعت ادامه دارد، از پایان ساخت ماهواره ناهید 2 با کاربرد ارتباطی-مخابراتی خبر داد و افزود: آزمون‌های اصلی این ماهواره انجام شده و اکنون در صف پرتاب قرار دارد.

وی گفت: ماهواره دیگری که ساخت آن به پایان رسیده، ماهواره سنجشی «پارس 2» است که برای پرتاب آن باید آزمون‌هایی انجام شود تا در صف پرتاب قرار گیرد. این ماهواره کاربردهای گسترده‌ای در زندگی مردم، مدیریت منابع آب، مقابله با پدیده گرد و غبار، مسائل محیط زیستی و پدافند غیرعامل در شرایط بحران دارد.

رئیس پژوهشگاه فضایی ایران همچنین با اشاره به ساخت مجموعه ماهواره‌های «پژوهش» افزود: این ماهواره‌ها با هدف آزمون زیرسیستم‌های مختلف ماهواره‌ای طراحی شده‌اند و بیش از 97 درصد زیرسیستم‌های آن‌ها در داخل کشور ساخته می‌شود.

یزدانیان گفت: مجموعه ماهواره‌های پژوهش 1، 2، 3 و 4 با مشارکت بخش خصوصی و دانشگاه‌ها در حال ساخت است و ماهواره پژوهش 5 نیز به بخش خصوصی و شرکت‌های دانش‌بنیان واگذار خواهد شد.

وی افزود: یکی از اهداف مهم در کشور، توسعه محموله‌ها و ماهواره‌های سنگین‌تر است. در حال حاضر، در کلاس وزنی 300 کیلوگرم به ثبات رسیده‌ایم و در کلاس اول وزنی یعنی 500 کیلوگرم نیز کاملاً تثبیت شده‌ایم و جایگاه اثبات‌شده‌ای در صنعت فضایی داریم.

یزدانیان گفت: کلاس بعدی، کلاس یک تُن است که زیرساخت‌های آزمایشگاهی آن از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. این زیرساخت‌ها در حال ایجاد هستند و پیش‌بینی می‌شود تا اواخر امسال یا اوایل سال آینده فراهم شوند. با این اقدامات، کل صنعت فضایی کشور به کلاس یک تُن نیز دست خواهد یافت و آزمون‌های مربوط به آن انجام خواهد شد. این روند با سرعت و قطعیت در حال پیگیری است./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار