واکنش رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت به شایعه استعفای رئیس‌جمهور پزشکیان در دیدار اعضای شورای رهبری حماس: کشور‌های اسلامی می‌توانند غزه را دوباره آباد و زندگی را به مردم این منطقه باز گردانند پاشیدن خاک به سمت وزیر آموزش و پرورش بر سر مزار دانش آموزان نخبه کرمانی + فیلم  وزیر کشور خطاب به مردم: سفرهایتان را لغو کنید / کاهش ۲ یا سه درجه‌ای دمای منازل و صرفه جویی می‌تواند در پایداری انرژی کمک کند پزشکیان در پیام تسلیت به خانواده‌های داغدار دانش‌آموزان کرمانی: عاملان و مقصران معرفی شوند حواشی ناتمام ایران خودرو؛ مجلس ورود کرد واکنش امام جمعه قم به دست دادن مرضیه برومند و رضا بابک خطیب جمعه تهران: مذاکره با آمریکا تجربه شد؛ پیشنهاددهندگان تحقیر شدند دستور پزشکیان برای بازبینی پرونده جانبازان برای کاهش هزینه فرمانده معظم کل قوا: مذاکره با آمریکا شرافتمندانه و عاقلانه نیست/ نباید با آمریکا مذاکره کرد امیر سرتیپ واحدی: نیروی هوایی ارتش آماده دفاع از ایران است / می‌ایستیم و تا آخرین قطره خون خود را فدا خواهیم کرد دیدار جمعی از فرماندهان نیروی هوایی و پدافند هوایی ارتش با رهبری سخنگوی مرکز ملی فضای مجازی: اخبار منتشره درباره رفع فیلتر برخی سکو‌های خارجی در ایام ۲۲ بهمن، صحت ندارد دهقان، وزیر اسبق دفاع: عامل ترور رهبران مقاومت قطعا نفوذ بوده/ ابعاد تازه از انفجار پیجر‌ها در لبنان وزیر کشور: اتباع غیرمجاز فرصت‌های شغلی بسیاری را از ما گرفته‌اند/ گریزی جز طرد این اتباع نیست

ماهواره‌های «هاتف ـ 1» و «کیهان ـ ۲» چه ویژگی‌هایی دارند؟

سخنگوی گروه فضایی وزارت دفاع به ویژگی‌های ماهواره‌های «هاتف ـ 1» و «کیهان ـ ۲» اشاره و آن را تشریح کرد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۸ - ۰۸ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 January 28
کد خبر: ۲۲۵۶۰۹

به گزارش راهبرد معاصر،  سید احمد حسینی‌مونس سخنگوی گروه فضایی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح عصر امروز در گفت‌وگوی تلویزیونی با اشاره به پرتاب ماهواره مهدا به همراه دو ماهواره دیگر که صبح امروز انجام شد، گفت: ماهواره‌بر سیمرغ نسل جدید ماهواره‌برهای سوخت مایع جمهوری اسلامی ایران است. فناوری پرتاب فضایی جزو فناوری‌های لبه تکنولوژی در جهان است و در مجموع حدود ۱۰ کشور به این فناوری دست پیدا کرده‌اند.

 

وی افزود: متخصصان ما توانستند با دانش و فناوری بومی بدون وابستگی به کشورهای صاحب فناوری به این تکنولوژی دست پیدا کنند و در حال حاضر با توجه به اینکه پس از تست‌های تحقیقاتی و زیرمداری ماهواره‌بر سیمرغ امروز توانست سه ماهواره را به صورت همزمان در مدار قرار بدهد.

 

سخنگوی گروه فضایی وزارت دفاع بیان کرد: با توجه به قابلیت‌های بالای ماهواره‌بر سیمرغ می‌توان گفت برای عمده نیازمندی‌های فضایی و ماهواره‌هایی که در کشور توسعه می‌یابند در آینده نگران پرتاب‌های آن‌ها نخواهیم بود و می‌توانیم پرتاب‌ها را با توانمندی داخلی خود انجام دهیم.

 

وی ادامه داد: فناوری فضایی امروز کاربردهای متنوعی در زندگی بشر دارد این دو نانوماهواره در دو حوزه فناوری به عنوان اولین گام‌ها برای اثبات فناوری تعریف شده‌اند و با موفقیت در مدار قرار گرفتند.

 

حسینی‌مونس با اشاره به ویژگی‌های ماهواره «هاتف ـ ۱»تصریح کرد: این ماهواره اولین قدم تحقیقاتی در راستای منظومه اینترنت اشیاست که در راستای برنامه ۱۰ ساله فضایی کشور تعریف و بدین منظور قراردادی با سازمان فضایی منعقد شده است که در آینده تعدادی ماهواره در قالب یک منظومه باید در قرار بگیرند. این ماهواره اولین گام به عنوان گام تحقیقاتی برای شروع منظومه اینترنت اشیا یا مخابرات باریک باند تعریف شده است.

 

وی افزود: ماهواره «کیهان ـ ۲» در حوزه ناوبری فضاپایه و تعیین موقعیت گام اول تحقیقاتی در این حوزه هست که متخصصان عزیز ما در مجموعه وزارت دفاع این ماهواره را توسعه داده‌اند و ایستگاه‌های زمینی آن نیز توسعه داده شده است. ان‌شاءالله پس از اینکه ارتباطات برقرار شد و در حین در مدار قرار گرفتن ماهواره تنظیمات لازم انجام شد قدم‌های بعدی برای پرتاب ماهواره‌های بعدی در این حوزه نیز انجام خواهد شد./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار