به گزارش راهبرد معاصر؛ قیمت دلار در هفته پایانی اردیبهشت به طور پیوسته نوسان افزایشی و کاهشی داشت و با روند اخبار سیاسی بالانس شد. قیمت دلار در آخرین معامله روز پنجشنبه با رقم ۸۲ هزار و ۴۰۰ تومانی بسته شد.
بازدهی دلار در یک هفته پایانی اردیبهشت کاهش محدود ۲۵۰ تومانی و بازدهی منفی ۰.۳۰ درصدی داشت.
در هفته پایانی اردیبهشت اخبار مربوط به ابلاغ قانون الحاق ایران به کنوانسیون پالرمو از سوی محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی، و مشخص شدن زمان برگزاری دور پنجم مذاکره میان ایران و آمریکا در شهر رم، پایتخت ایتالیا روند کاهشی به قیمت دلار داد و بیشترین تاثیر را بر روند قیمتها در بازار ارز گذاشت.
گفتنی است دور پنجم مذاکرات روز جمعه در رم پایتخت ایتالیا برگزار شد. در پایان این مذاکرات بدر ابوسعیدی وزیر امور خارجه عمان که درجریان مذاکرت حضور داشت در شبکههای اجتماعی نوشت: «پنجمین دور مذاکرات ایران و آمریکا در رم با پیشرفتهایی هر چند نه قطعی به پایان رسید. ما امیدواریم که در روزهای آینده مسائل باقی مانده روشن شود تا بتوانیم به سمت هدف مشترک دستیابی به یک توافق پایدار و شرفتمندانه پیش برویم.»
با توجه به تحرکات کاهشی قیمت دلار در بازار فردایی و اخبار امیدبخش سیاسی، این انتظار وجود دارد که روند بازار ارز در روز شنبه با نوسانات کاهشی همراه خواهد شد.
قیمت درهم روز پنجشنبه با کاهش ۴۵۰ تومانی با رقم ۲۲ هزار و ۴۰۰ تومانی معامله شد. قیمت تتر روز جمعه در کانال ۸۲ هزار تومانی بازگشایی شد و با رشد پلکانی تا رقم ۸۳ هزار تومانی بالا رفت. این ارز دیجیتال بعد از اتمام نشست ایران و آمریکا در رم عقبنشینی محدودی داشت.
قیمت پوند انگلیس روی رقم ۱۱۰ هزار و ۸۲۰ تومانی ایستاد. قیمت یورو نیز در سطح ۹۳ هزار و ۵۲۰ تومانی معامله شد.
قیمت اسکناس دلار مرکز مبادله روز پنجشنبه اول خرداد کاهش ۱۵۲ تومانی داشت و روی رقم ۷۱ هزار و ۱۴۳ تومانی ایستاد. حواله دلار یا همان دلار توافقی در مرکز مبادله نیز افت ۱۴۹ تومانی داشت و با قیمت ۶۹ هزار و ۲۰۵ تومانی کشف شد./تجارت نیوز