شروط پ. ک. ک برای ورود به عرصه سیاسی: آزادی «عبدالله اوجالان»، خواسته اصلی ما برای ادامه روند صلح است موارد اختلافی میان حماس و اسرائیل در مذاکرات آتش‌بس واکنش سازمان ملل و فیدان به خلع سلاح پ. ک. ک بیانیه وزارت خارجه آمریکا درباره کشته شدن یک شهروند آمریکایی در کرانه باختری اخراج دسته‌جمعی در وزارت خارجه آمریکا؛ ۱۳۵۰ دیپلمات کنار گذاشته شدند موافقت آمریکا با فروش احتمالی تجهیزات پشتیبانی A-۲۹ Super Tucano به ارتش لبنان هدیه ویژه نتانیاهو برای ترامپ اذعان هاآرتص به دستیابی هکر‌های ایرانی به اطلاعات صد‌ها مقام اسرائیلی سرکرده پ‌ک‌ک برای دومین بار خواستار خلع سلاح این گروه شد سفارت چین: به ایران موشک نداده‌ایم سفر هیئت قطری به آمریکا / جزئیات برنامه این گروه در کاخ سفید نتانیاهو: با ترامپ درباره تلاش‌ها برای آزادی زندانیان در غزه صحبت کردم بازداشت نظامیان بخش پدافند هوایی اسرائیل به اتهامات جنسی عراقچی با محمد بن سلمان دیدار و گفت‌و‌گو کرد نشست قریب‌الوقوع الجولانی با نتانیاهو در کاخ سفید

سفیر پاکستان: روابط تهران و اسلام‌آباد زوال ناپذیر است

سفیر پاکستان در تهران ضمن بیان اینکه «ایران خانه دوم من است»، محور‌های سفر «شهباز شریف» نخست‌وزیر پاکستان به تهران را اعلام کرد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۷ - ۰۴ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 May 25
کد خبر: ۲۷۹۰۰۵

به گزارش راهبرد معاصر، «محمد مدثر تیپو» سفیر پاکستان در تهران در یادداشت کوتاهی در ارتباط با سفر «شهباز شریف» به تهران گفت: هر دیدار جدیدی با خود تغییرات مثبتی در روابط دوجانبه به همراه دارد. محمد شهباز شریف، نخست وزیر پاکستان سفری دو روزه به جمهوری اسلامی ایران خواهند داشت. در طول این سفر، وی با مقامات ایرانی در خصوص مسائل تجاری، همکاری‌های منطقه‌ای، مبارزه با تروریسم و مسائل منطقه‌ای و بین‌المللی دیدار و گفت‌و‌گو خواهد کرد.

دیپلمات اسلام آباد در تهران همچنین خاطرنشان کرد: ایران خانه دوم من هست. روابط ۲ کشور پاکستان و ایران لازوال است. ۲ کشور تعلقات و تعهدات خوبی دارند و پتانسیل‌های زیادی موجود هست. امید هست این روابط در آینده بیش از پیش افزایش یابد.

براساس اعلام وزارت امور خارجه پاکستان «شهباز شریف» نخست وزیر این کشور قرار است از ۲۵ تا ۳۰ مه ۲۰۲۵ (چهارم و پنجم خرداد) سفر منطقه‌ای به ترکیه، ایران، جمهوری آذربایجان و همچنین تاجیکستان داشته باشد. این سفر در شرایطی انجام می‌شود که حدودا ۲ هفته از آتش بس میان پاکستان و هند پس از یک درگیری نظامی می‌گذرد.

شهباز شریف قرار است در جریان این سفر منطقه‌ای با سران کشور‌ها در خصوص روابط دو جانبه و مهم‌ترین موضوعات منطقه‌ای و بین‌المللی گفت‌و‌گو کند./ ایسنا 

کلمات کلیدی: پاکستان ایران
مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار