انفجار حوالی کلانتری ۱۹ زاهدان / ماجرا چه بود؟ سخنگوی دولت: کالابرگ برای خرید پفک داده نمی‌شود/ ماجرای سوال و جواب خانم سخنگو و یک خبرنگار درباره قیمت پفک و مبلغ کالابرگ دریادار سیاری: ناو‌های آمریکایی از ترس موشک‌های ایرانی به هند جنوبی فرار کردند/ چه کسی باور می‌کند آمریکا فقط ۸ کشته داشته باشد؟! نامه رهبر انقلاب به برادرشان سیدمصطفی در سال ۱۳۶۵ + عکس روایت مادر شهید زهرا حدادعادل از شهید بشری خامنه‌ای: بعد از اسباب‌کشی، دیوار به دیوار پدر، زندگش‌اش را وقف آقا کرد/می‌دانستند اگر آقا را بزنند... فرمانده قرارگاه خاتم: نیرو‌های مسلح آماده پاسخ ویرانگر به هر تهدیدی هستند پزشکیان به سه نفر حکم مسئولیت داد حمید رسایی راهی زندان اوین شد رهبر انقلاب: آمادگی بیش از ۳۰ میلیون جان‌فدا آوردگاهی برای اعتلای نام ایران است «مژده هاشمی بازرگان» محکوم به جاسوسی، کارمند هلال احمر بود؟ همسر حدادعادل: پوتین به یکی از مسئولان ما گفته بود شما قدر رهبری را نمی‌دانید؛ گفتم تمام سخنرانی‌های ایشان را برای من ضبط و ترجمه کنند شکار زهپاد آمریکا در تنگه هرمز | Remus ۶۰۰ دومین غنیمت سپاه از آمریکا + فیلم توئیت قالیباف درباره ادعا‌های آمریکا و تردد از تنگه هرمز؛ یک دستگاه چاپ دلار رایگان در تنگه هرمز گذاشته‌اند؛ بفرمایید بروید بردارید! واکنش پزشکیان به حواشی استخاره روز بازگشایی مدارس: آیه‌ای درباره صبر آمد/ همه تصور کردند بد آمده، اما خیلی خوب بود ماجرای حبس حمید رسایی چیست؟ | حکم ۱۰ ماه زندان حمید رسایی نماینده تهران اجرا می‌شود؟

دیدار فرمانده ارتش پاکستان با سرلشکر باقری‌

دیدار فرمانده ارتش پاکستان با سرلشکر باقری‌ مارشال عاصم‌منیر فرمانده ارتش پاکستان با حضور در ستاد کل نیرو‌های مسلح با سرلشکر محمد باقری دیدار و گفت‌و‌گو کرد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۸ - ۰۶ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 May 27
کد خبر: ۲۷۹۲۳۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ مارشال عاصم‌منیر فرمانده ارتش پاکستان صبح امروز با حضور در ستاد کل نیرو‌های مسلح با سردار سرلشکر باقری رییس ستاد کل نیرو‌های مسلح ایران دیدار و گفت‌و‌گو کرد.

سرلشکر باقری در این دیدار ضمن خیر مقدم به مارشال عاصم منیر و هیئت همراه با تاکید بر اینکه علایق و نگاه راهبردی رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران به کشور پاکستان عمیق و ماندگار است، گفت: دو کشور ایران و پاکستان برای از بین بردن تروریسم در دو سوی مرز‌ها عزم قاطع دارند و از هماهنگی‌های به عمل آمده فی مابین نیرو‌های مسلح ایران و پاکستان در خصوص کنترل در مرز موثر و ارزشمند بوده و باید این همکاری‌ها ارتقاء یابد.

مارشال عاصم منیر نیز ضمن قدردانی و تشکر از استقبال گرم و مهمان نوازی کشور و نیرو‌های مسلح ایران، بر تقویت همکاری و ارتقاء سطح تعاملات فی مابین نیرو‌های مسلح ایران و پاکستان تاکید کرد.

فرمانده ارتش پاکستان اضافه کرد: نیرو‌های مسلح ایران نیرو‌ها از تجربیات ارزشمندی در حوزه‌های مختلف برخوردارند و ما همواره در تلاشیم همکاری‌های امنیتی و دفاعی را با ایران گسترش و ارتقاء دهیم.

مارشال عاصم منیر در پایان بر تقویت همکاری در خصوص مبارزه با تروریسم در مرز‌های مشترک تاکید نمود.

سرلشکر باقری در ابتدای این دیدار با تبریک ارتقاء درجه فرمانده ارتش پاکستان به مقام مارشالی، شایستگی را از خصوصیات خاص ژنرال عاصم منیر عنوان کرد و گفت: سفر سال گذشته به کشور دوست و برادر پاکستان با مهمان نوازی و خاطرات بسیار خوبی همراه بود و نیرو‌های مسلح دو کشور همواره باید تعاملات و همکاری‌های نظامی و دفاعی خود را در تمام سطوح حفظ و برای ارتقاء آن تلاش کنند. / تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار