غریب آبادی: صنعت غنی سازی وجه‌المصالحه مذاکرات نیست/ نه به رفع تحریم بر روی کاغذ گروسی پس از دیدار با عراقچی در تهران: «دیپلماسی» به شدت مورد نیاز است دیدار مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با وزیر امور خارجه + عکس استقبال کمالوندی از گروسی در تهران + عکس کرملین: روسیه آماده است از همه ظرفیت‌های سیاسی و دیپلماتیک خود برای حل‌وفصل مسئله برنامه هسته‌ای ایران استفاده کند صدا و سیما: دور دوم گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای ایران و آمریکا روز شنبه آینده در ایتالیا برگزار می‌شود/ عمان میزبان این دور از گفتگوهاست تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران گروسی وارد تهران شد واکنش بقائی به اظهارات ویتکاف گروسی: بدون آژانس، هر توافقی با ایران فقط یک تکه کاغذ است ویتکاف: ایران برنامه غنی‌سازی اورانیوم خود را نابود کند دیدار گروسی و اولیانوف درباره ارتباط بین ایران و آژانس انصارالله: سفر ترامپ به منطقه امن نخواهد بود رایزنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم تهران و واشنگتن «غریب‌آبادی» به روسیه سفر می‌کند

بارندگی‌های فصلی در پاکستان ۱۸۹ کشته بر جا گذاشته است

بارندگی‌های فصلی امسال پاکستان و حوادث ناشی از آن طی دو ماه گذشته دستکم ۱۸۹ نفر کشته و ۳۳۳ زخمی بر جا گذاشته است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۱۹ - ۲۹ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 August 19
کد خبر: ۲۵۴۹۳۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ مرکز مدیریت بحران پاکستان (NDMA) در گزارشی از آخرین وضعیت پیامد‌های بارندگی‌های شدید فصلی این کشور اعلام کرد: در بازه زمانی اول ژوئیه تا ۱۷ اوت سال جاری بر اثر حوادث ناشی از بارندگی در مناطق مختلف پاکستان ۱۸۹ نفر جان باختند و بیش از ۳۳۳ نفر دیگر نیز زخمی شده اند.

برق گرفتگی، ریزش سقف و دیوار منازل مسکونی، صاعقه، سیل و غرق شدن از جمله حوادثی است که بر اثر بارندگی شدید در مناطق مختلف پاکستان رخ داده است.

این بیانیه افزود: بیشترین تلفات و خسارات جانی در ایالت پنجاب پاکستان ثبت شده است. جایی که ۶۸ نفر در حوادث ناشی از بارندگی جان باخته اند.

بارندگی و سیل در مناطق مختلف پاکستان همچنین ۶۴۵ خانه را به صورت کامل تخریب کرده و بیش از ۱۴۰۰ منزل مسکونی دیگر نیز خسارت جزئی دیده اند.

این خسارات در حالی گزارش شده است که گفته می‌شود بارندگی‌های فصلی امسال در برخی از شهر‌های پاکستان از جمله «سکهر» رکورد ۷۷ سال گذشته را شکسته است.

تغییرات اقلیمی در پاکستان تأثیرات مخربی بر محیط زیست، اقتصاد و زندگی مردم این کشور داشته است؛ سیل‌های شدید، خشکسالی و تغییرات در الگو‌های بارش از جمله پیامد‌های بارز این پدیده هستند. به ویژه سیل‌های سال ۲۰۲۲ که بخش‌های وسیعی از کشور را زیر آب برد، جان هزاران نفر را گرفت و میلیون‌ها نفر را بی‌خانمان کرد. این حادثه همچنین باعث از بین رفتن محصولات کشاورزی و کاهش امنیت غذایی در این کشور ۲۲۰ میلیون نفری شد. / باشگاه خبرنگاران جوان

کلمات کلیدی: پاکستان سیل
مطالب مرتبط
ارسال نظر