دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

بارندگی‌های فصلی در پاکستان ۱۸۹ کشته بر جا گذاشته است

بارندگی‌های فصلی امسال پاکستان و حوادث ناشی از آن طی دو ماه گذشته دستکم ۱۸۹ نفر کشته و ۳۳۳ زخمی بر جا گذاشته است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۱۹ - ۲۹ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 August 19
کد خبر: ۲۵۴۹۳۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ مرکز مدیریت بحران پاکستان (NDMA) در گزارشی از آخرین وضعیت پیامد‌های بارندگی‌های شدید فصلی این کشور اعلام کرد: در بازه زمانی اول ژوئیه تا ۱۷ اوت سال جاری بر اثر حوادث ناشی از بارندگی در مناطق مختلف پاکستان ۱۸۹ نفر جان باختند و بیش از ۳۳۳ نفر دیگر نیز زخمی شده اند.

برق گرفتگی، ریزش سقف و دیوار منازل مسکونی، صاعقه، سیل و غرق شدن از جمله حوادثی است که بر اثر بارندگی شدید در مناطق مختلف پاکستان رخ داده است.

این بیانیه افزود: بیشترین تلفات و خسارات جانی در ایالت پنجاب پاکستان ثبت شده است. جایی که ۶۸ نفر در حوادث ناشی از بارندگی جان باخته اند.

بارندگی و سیل در مناطق مختلف پاکستان همچنین ۶۴۵ خانه را به صورت کامل تخریب کرده و بیش از ۱۴۰۰ منزل مسکونی دیگر نیز خسارت جزئی دیده اند.

این خسارات در حالی گزارش شده است که گفته می‌شود بارندگی‌های فصلی امسال در برخی از شهر‌های پاکستان از جمله «سکهر» رکورد ۷۷ سال گذشته را شکسته است.

تغییرات اقلیمی در پاکستان تأثیرات مخربی بر محیط زیست، اقتصاد و زندگی مردم این کشور داشته است؛ سیل‌های شدید، خشکسالی و تغییرات در الگو‌های بارش از جمله پیامد‌های بارز این پدیده هستند. به ویژه سیل‌های سال ۲۰۲۲ که بخش‌های وسیعی از کشور را زیر آب برد، جان هزاران نفر را گرفت و میلیون‌ها نفر را بی‌خانمان کرد. این حادثه همچنین باعث از بین رفتن محصولات کشاورزی و کاهش امنیت غذایی در این کشور ۲۲۰ میلیون نفری شد. / باشگاه خبرنگاران جوان

کلمات کلیدی: پاکستان سیل
مطالب مرتبط
ارسال نظر