بارندگی‌های فصلی در پاکستان ۱۸۹ کشته بر جا گذاشته است-راهبرد معاصر
الجولانی: گروه‌های نظامی در نهاد واحدی ادغام خواهند شد دیدار سفیر چین در ایران با علی لاریجانی بازگشایی سفارت قطر در دمشق پس از ۱۳ سال توضیحات عراقچی در خصوص بازدید از برخی اماکن تاریخی-مذهبی در قاهره آمریکا جایزه ۱۰ میلیون دلاری بر سر الجولانی را لغو کرد فایننشال تایمز: ترامپ به حمایت از اوکراین ادامه خواهد داد جزئیات دیدار الجولانی با هیئت آمریکایی در دمشق هشدار وزیر خارجه عراق: داعش در حال سازماندهی مجدد خود است وزارت خارجه آمریکا زندان قزل حصار و ۴ نهاد مرتبط با تجارت نفت ایران را تحریم کرد گروه‌های مسلح تحریرالشام وارد مرز‌های رقه شدند حمله به کنسولگری اسرائیل در نیویورک تحریم‌های جدید آمریکا علیه ناوگان دریایی پنهان ایران پزشکیان در دیدار اردوغان: کمترین خدشه به تمامیت سرزمینی سوریه، به هیچ وجه قابل قبول نیست دیدار پزشکیان با نخست‌وزیر پاکستان/ دعوت شهباز شریف از رئیس‌جمهور برای سفر به پاکستان ۱۹۰۵ نظامی سوری از عراق به کشورشان تحویل داده شدند

بارندگی‌های فصلی در پاکستان ۱۸۹ کشته بر جا گذاشته است

بارندگی‌های فصلی امسال پاکستان و حوادث ناشی از آن طی دو ماه گذشته دستکم ۱۸۹ نفر کشته و ۳۳۳ زخمی بر جا گذاشته است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۱۹ - ۲۹ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 August 19
کد خبر: ۲۵۴۹۳۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ مرکز مدیریت بحران پاکستان (NDMA) در گزارشی از آخرین وضعیت پیامد‌های بارندگی‌های شدید فصلی این کشور اعلام کرد: در بازه زمانی اول ژوئیه تا ۱۷ اوت سال جاری بر اثر حوادث ناشی از بارندگی در مناطق مختلف پاکستان ۱۸۹ نفر جان باختند و بیش از ۳۳۳ نفر دیگر نیز زخمی شده اند.

برق گرفتگی، ریزش سقف و دیوار منازل مسکونی، صاعقه، سیل و غرق شدن از جمله حوادثی است که بر اثر بارندگی شدید در مناطق مختلف پاکستان رخ داده است.

این بیانیه افزود: بیشترین تلفات و خسارات جانی در ایالت پنجاب پاکستان ثبت شده است. جایی که ۶۸ نفر در حوادث ناشی از بارندگی جان باخته اند.

بارندگی و سیل در مناطق مختلف پاکستان همچنین ۶۴۵ خانه را به صورت کامل تخریب کرده و بیش از ۱۴۰۰ منزل مسکونی دیگر نیز خسارت جزئی دیده اند.

این خسارات در حالی گزارش شده است که گفته می‌شود بارندگی‌های فصلی امسال در برخی از شهر‌های پاکستان از جمله «سکهر» رکورد ۷۷ سال گذشته را شکسته است.

تغییرات اقلیمی در پاکستان تأثیرات مخربی بر محیط زیست، اقتصاد و زندگی مردم این کشور داشته است؛ سیل‌های شدید، خشکسالی و تغییرات در الگو‌های بارش از جمله پیامد‌های بارز این پدیده هستند. به ویژه سیل‌های سال ۲۰۲۲ که بخش‌های وسیعی از کشور را زیر آب برد، جان هزاران نفر را گرفت و میلیون‌ها نفر را بی‌خانمان کرد. این حادثه همچنین باعث از بین رفتن محصولات کشاورزی و کاهش امنیت غذایی در این کشور ۲۲۰ میلیون نفری شد. / باشگاه خبرنگاران جوان

کلمات کلیدی: پاکستان سیل
مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده