امانی: دشمن صهیونیستی به دنبال اختلاف‌افکنی میان ملت‌های منطقه است عراقچی: دیپلمات‌ها با اتکا به نیروهای مسلح در میدان‌ها حضور می‌یابند آیت‌الله جوادی آملی: ملت از مدیران و مسئولین، طهارت و پاکی می‌خواهند تأکید پزشکیان بر تکمیل خطوط و اتصال ایستگاه‌های قطار حومه‌ای اشتغال هم‌زمان احمدنیا در ۲ دستگاه دولتی بررسی شود سرلشکر موسوی: ورود مؤثر پدافند غیرعامل به برنامه‌ریزی‌های ملی ضروری است هشدار تهران به گروسی درباره ادعاهای هسته‌ای یاک ۱۳۰ مقدمه حضور سوخو–۳۵ در ایران است؟ سردار وحیدی: افزایش سرمایه اجتماعی در تعامل و ارتباط با مردم است دولت چقدر کسری بودجه دارد؟ پزشکیان: طرح‌هایی مانند انتقال آب از خلیج‌فارس بسیار پر هزینه هستند/ دولت به دنبال راه‌حل‌های پایدار و بدون تبعات منفی است آملی لاریجانی: نتیجه حل مشکلات معیشتی باید سرسفره مردم دیده شود قالیباف: نه تسلیم می‌شویم و نه به اسارت در می‌آییم پزشکیان: حقوق و پاداش کارکنان براساس عملکرد پرداخت شود/ ضرورت کاهش هزینه‌ها اعطای درجه سپهبدی به شهید علی شادمانی

بهروزآذر: اصلاح مهریه باید متوقف شود

معاون زنان رئیس‌جمهور گفت: موضع مشخص معاونت زنان این است که اصلاح مهریه باید متوقف شود، چون اصلاً مطالعات جدی در این زمینه انجام نشده است. ما در ماده ۲۲ که مهریه را به ۱۱۰ رسانده بود نقد جدی داشتیم و اشکالات جدی در اجرای آن وجود داشت.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۸ - ۰۷ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 May 28
کد خبر: ۲۷۹۳۱۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ زهرا بهروزآذر معاون امور زنان و خانواده ریاست‌جمهوری در حاشیه جلسه امروز هیئت دولت در جمع خبرنگاران اظهار کرد: موضوع مهریه یکی از موضوعات مهم همه خانواده‌هاست. مهمترین دغدغه‌ای که منجر به ارائه طرحی در مجلس شده است این است که بتوان تعداد زندانیان مرد را کاهش داد.

وی افزود: مسئله این طرح، فشار‌های اقتصادی است و یک‌باره از عدد ۱۱۰ به میزان مطرح شده در آن طرح رسیده‌اند. واقعیت این است که مهریه صرفاً یک عدد و فقط یک دین مادی نیست بلکه یکی از اضلاع مهم نظام حقوقی خانواده است.

معاون زنان و خانواده رئیس‌جمهوری تأکید کرد: اگر قرار است این ضلع اصلاح شود مابقی اضلاع هم باید باهم بررسی و اصلاح شوند، چون این موضوع آثار مختلفی روی زندگی همه به‌خصوص زنان دارد.

وی گفت: موضع مشخص معاونت زنان این است که اصلاح مهریه باید متوقف شود، چون اصلاً مطالعات جدی در این زمینه انجام نشده است. ما در ماده ۲۲ که مهریه را به ۱۱۰ رسانده بود نقد جدی داشتیم و اشکالات جدی در اجرای آن وجود داشت که نه تنها آن موارد مرتفع نشده است که بحث جدید دیگری به صورت یکجانبه مطرح شده است.

معاون زنان و خانواده ریاست جمهوری اضافه کرد: فشار اقتصادی حتماً وجود دارد ولی صرفاً برای آقایان نیست و به همان میزان متوجه خانم‌ها هم هست. اینکه ما یکجانبه فقط آقایان را ببینیم و خانم‌هایی که در این موضوع بسیار اهمیت دارند را حذف کنیم، اصلاً با رویکرد ما در معاونت زنان دولت چهاردهم سازگار نیست.

بهروزآذر خاطر نشان کرد: همه تلاش خود را به کار می‌گیریم و جلساتی را به‌صورت تخصصی با معاونت حقوقی و وزارت دادگستری برگزار می‌کنیم تا نظر جمعی دولت را اعلام کنیم، اما خواهش ما از همه نمایندگان مجلس این است که فعلاً این طرح را متوقف کنند تا فرایند علمی طی و نظر کارشناسی اعلام شود. / تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار