پرداخت فوق‌العاده خاص به کارکنان دولت در شورای نگهبان تأیید شد عباس گودرزی سخنگوی هیئت رئیسه مجلس در اجلاسیه دوم مجلس شد بهروزآذر: اصلاح مهریه باید متوقف شود پزشکیان: توافقات خوبی بین ایران و عمان انجام شد سرلشکر سلامی: دست‌های ما روی ماشه است؛ منتظریم تا اگر غلطی کردند، بی‌درنگ پاسخ دهیم/ برای هر سناریویی آماده‌ایم سپاه: تیم پنج نفره عاملان شهادت رئیس پلیس آگاهی سراوان و همسرش دستگیر شدند + عکس دبیران هیات رئیسه مجلس مشخص شدند دیدار فرمانده ارتش پاکستان با سرلشکر باقری‌ ترکیب نهایی دومین هیات رئیسه مجلس دوازدهم مشخص شد + اسامی نتیحه آرای ناظران هیئت رئیسه اجلاسیه دوم مجلس دوازدهم ابقای نیکزاد و حاجی بابایی در پست نایب رئیسی مجلس با ۱۱۱ رای قالیباف با ۲۱۹ رأی رئیس مجلس باقی ماند ترور قاضی دادگاه کیفری در شیراز توسط فردی ناشناس فرمانده کل ارتش خطاب به اسرائیل: برای وعده صادق کاملا آماده‌ایم پزشکیان: این‌گونه نیست که اگر با ما مذاکره نکنند و تحریم کنند، از گرسنگی خواهیم مرد، نه؛ صد‌ها راه وجود دارد

بهروزآذر: اصلاح مهریه باید متوقف شود

معاون زنان رئیس‌جمهور گفت: موضع مشخص معاونت زنان این است که اصلاح مهریه باید متوقف شود، چون اصلاً مطالعات جدی در این زمینه انجام نشده است. ما در ماده ۲۲ که مهریه را به ۱۱۰ رسانده بود نقد جدی داشتیم و اشکالات جدی در اجرای آن وجود داشت.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۸ - ۰۷ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 May 28
کد خبر: ۲۷۹۳۱۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ زهرا بهروزآذر معاون امور زنان و خانواده ریاست‌جمهوری در حاشیه جلسه امروز هیئت دولت در جمع خبرنگاران اظهار کرد: موضوع مهریه یکی از موضوعات مهم همه خانواده‌هاست. مهمترین دغدغه‌ای که منجر به ارائه طرحی در مجلس شده است این است که بتوان تعداد زندانیان مرد را کاهش داد.

وی افزود: مسئله این طرح، فشار‌های اقتصادی است و یک‌باره از عدد ۱۱۰ به میزان مطرح شده در آن طرح رسیده‌اند. واقعیت این است که مهریه صرفاً یک عدد و فقط یک دین مادی نیست بلکه یکی از اضلاع مهم نظام حقوقی خانواده است.

معاون زنان و خانواده رئیس‌جمهوری تأکید کرد: اگر قرار است این ضلع اصلاح شود مابقی اضلاع هم باید باهم بررسی و اصلاح شوند، چون این موضوع آثار مختلفی روی زندگی همه به‌خصوص زنان دارد.

وی گفت: موضع مشخص معاونت زنان این است که اصلاح مهریه باید متوقف شود، چون اصلاً مطالعات جدی در این زمینه انجام نشده است. ما در ماده ۲۲ که مهریه را به ۱۱۰ رسانده بود نقد جدی داشتیم و اشکالات جدی در اجرای آن وجود داشت که نه تنها آن موارد مرتفع نشده است که بحث جدید دیگری به صورت یکجانبه مطرح شده است.

معاون زنان و خانواده ریاست جمهوری اضافه کرد: فشار اقتصادی حتماً وجود دارد ولی صرفاً برای آقایان نیست و به همان میزان متوجه خانم‌ها هم هست. اینکه ما یکجانبه فقط آقایان را ببینیم و خانم‌هایی که در این موضوع بسیار اهمیت دارند را حذف کنیم، اصلاً با رویکرد ما در معاونت زنان دولت چهاردهم سازگار نیست.

بهروزآذر خاطر نشان کرد: همه تلاش خود را به کار می‌گیریم و جلساتی را به‌صورت تخصصی با معاونت حقوقی و وزارت دادگستری برگزار می‌کنیم تا نظر جمعی دولت را اعلام کنیم، اما خواهش ما از همه نمایندگان مجلس این است که فعلاً این طرح را متوقف کنند تا فرایند علمی طی و نظر کارشناسی اعلام شود. / تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر