ابقای اعضای هیأت رئیسه شورای نگهبان برای یک سال آینده / جنتی برای یک سال دیگر دبیر شورا شد وزیر اطلاعات: امکانات اطلاعاتی و امنیتی را بسیج کردیم / در جنگ ۱۲ روزه ۷ میلیون گزارش مردمی داشتیم عضو سابق کمیسیون امنیت ملی: خاتمی یا نبویان برای دشمن هیچ فرقی ندارد سفیر ایران در مسکو: پزشکیان برنامه‌ای برای سفر به روسیه ندارد تاکید پزشکیان بر ضرورت رفع اشکالات امنیتی آشکار شده در جنگ ۱۲ روزه اعلام آمار دقیق شهدا و مجروحان جنگ ۱۲ روزه از سوی سخنگوی دولت سرلشکر حاتمی، فرمانده کل ارتش: نقشه‌های شوم دشمن با خون پاک شهدا خنثی شد/ دشمنان شکست بزرگی خوردند رهبر انقلاب در دیدار مسئولان عالی قوه قضائیه: یقه جنایتکار نباید رها شود / مسئولان باید با قوت و روحیه کامل به کار خود ادامه دهند بیانیه مجلس: باید برای مذاکره پیش شرط گذاشت آخرین قیمت‌ها در بازار تجاری/ دلار توافقی کاهش یافت اعلام وصول طرح مقابله با نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی و نهاد‌های بیگانه دیدار وزیر دفاع با خانواده سپهبد شهید محمد باقری آخرین ساعات زندگی سردار حاجی زاده پیش از شهادت چگونه گذشت؟ ادارات این استان فردا چهارشنبه دورکار شدند جزئیات گزارش وزیر کشور درباره جنگ اخیر: ناامنی داخلی نداشتیم

بهروزآذر در دیدار با خانواده الهه حسین‌نژاد: اقدامات فوری برای حمل‌ونقل ایمن در دستور کار دولت است

معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده با اشاره به اینکه پیش از این، تدوین دستورالعمل شهر امن و دوستدار خانواده آغاز شده است، گفت: اقدامات فوری برای برنامه‌ریزی حمل و نقل ایمن و عدالت فضای عمومی در دستور کار دولت قرار دارد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۴ - ۱۹ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 June 09
کد خبر: ۲۸۰۳۱۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ زهرا بهروزآذر با حضور در منزل خانواده مرحومه الهه حسین‌نژاد، با اعضای این خانواده دیدار و گفت‌و‌گو کرد.

وی ضمن ابراز همدردی و تسلیت به خانواده داغدیده حسین‌نژاد، با ابلاغ سلام رئیس‌جمهور گفت: این ماجرا قلب همه ما را به درد آورد و ما نیز همراه مردم ایران در این غم با شما همدرد هستیم و در هر مرحله‌ای که نیاز به حضور، حمایت یا پیگیری باشد، در کنار شما هستیم.

بهروز آذر همچنین از هماهنگی به عمل آمده با وزارت کشور برای اجرای اقداماتی فوری در راستای ارتقای امنیت زنان در فضا‌های عمومی خبر داد.

وی گفت: بر اساس این برنامه، توسعه و سامان‌دهی شبکه حمل و نقل عمومی با تمرکز بر دسترسی سریع، ایمن و عادلانه از مناطق حاشیه‌ای به مراکز شهری و خدماتی دنبال خواهد شد، از سوی دیگر، دستورالعمل‌های تازه‌ای برای استخدام رانندگان تاکسی‌های عبوری و اینترنتی تدوین می‌شود.

وی افزود: این دستورالعمل‌ها بر سلامت روان، تعهد به اخلاق حرفه‌ای و گذراندن دوره‌های آموزشی امنیت و رفتار حرفه‌ای تأکید دارد، در حوزه ایمنی شهری نیز شناسایی و پایش مناطق پر خطر و فضا‌های بی‌دفاع شهری با مشارکت نهاد‌های انتظامی، شهرداری‌ها و گروه‌های مردمی در دستور کار است، استقرار ایستگاه‌های پلیس یا واحد‌های پاسخگو در نقاط ناامن شهری به منظور تقویت حضور و مداخله سریع، از دیگر گام‌های پیش‌رو در این زمینه است.

معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده ابراز امیدواری کرد که با عزم شکل‌گرفته و همکاری نهاد‌های دولتی و بخش خصوصی، مجموعه اقدامات پیش‌بینی‌شده بتواند از احتمال تکرار حوادث ناگوار بکاهد و موجب افزایش احساس امنیت و آرامش در میان خانواده‌ها و شهروندان شود.

الهه حسین‌نژاد، دختر جوانی که از چهارم خردادماه ناپدید شده بود، قربانی یک سرقت مرگبار شد، چهارم خرداد بود که خانواده یک دختر جوان ۲۴ ساله اعلام کردند که «الهه حسین نژاد» امروز و در حال بازگشت به منزل بوده که در میدان آزادی پیاده می‌شود و سوار خودرویی به سمت اسلامشهر می‌رود، اما بعد از یکساعت گوشی‌اش خاموش شده و دیگر از او خبری ندارند.

بعد از آن پلیس وارد عمل شد و در ۱۵ خرداد ۱۴۰۴، دادستان تهران از پیدا شدن جسد الهه حسین‌نژاد در بیابان‌های اطراف تهران و دستگیر شدن قاتل خبر داد، مشخص شد که راننده سمند قصد و نیت شومی داشته است که به دلیل مقاومت وی با وارد آوردن دو ضربه چاقو به قفسه سینه او را به قتل رسانده و پیکر او را بین بیابان‌های اطراف تهران رها می‌کند. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار