واژگونی خودروی زائران در محور امیدیه - ماهشهر ۴ کشته و مصدوم بر جای گذاشت وقوع زلزله قدرتمند ۶.۱ ریشتری در ترکیه وعده پرسپولیس پس از تجمع هواداران: ۲ بازیکن دیگر جذب می‌کنیم مصدومیت ۱۳ نفر بر اثر واژگونی ون زائران اربعین کشتی فرنگی ایران نایب قهرمان شد این مهاجم ایرانی بهترین بازیکن فصل گذشته لیگ امارات شد سردار آزمون برنده توپ طلای امارات شد + فیلم آخرین وضعیت آتش‌سوزی گسترده در انبار ساختمان شماره ۲ ساوه پیوستن مهاجم ۱۸ ساله به استقلال/پدیده جوان فوتبال اهواز کیست؟ مریم آزمون سرمربی تیم فوتبال زنان پرسپولیس شد پایان روز نخست بسکتبال کاپ آسیا با برد چین تایپه + نتایج رقابت‌ها شیخ نعیم قاسم: اگر سلاحمان را تحویل دهیم، تجاوز متوقف نخواهد شد نواف سلام: ارتش به تدوین طرحی برای انحصار سلاح مکلف شده است سرکنسول ایران در هرات: راه برای ورود قانونی اتباع افغانستان بسته نیست سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند اسپانیا: الحاق غزه و کرانه باختری را هرگز به‌رسمیت نمی‌شناسیم

جزئیات فنی VAR فینال جام حذفی/ ۱۱ دوربین، ضبط تمام مکالمات و امکان انتشار آنها

 مدیر کار گروه VAR تاکید کرد که در فینال جام حذفی هیچ‌کونه قطعی VAR وجود نداشته است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۴ - ۱۰ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 May 31
کد خبر: ۲۷۹۵۷۱

به گزارش راهبرد معاصر، محسن حکیم مدیر کار گروه VAR در مورد حواشی دیدار فینال جام‌حذفی بین استقلال - ملوان اظهار داشت: در مورد بحث داوری، سعی می‌کنم که نظر ندهم و کمیته داوران باید در مورد درست یا غلط بودن تصمیم‌گیری صحبت کند. در مورد بحث تکنولوژی VAR تا 100 دقیقه قبل از شروع بازی ویدیو بازی را داریم و صدای داوران را ضبط می‌کنیم. از مکالمه داوران و نوع تصمیم‌گیری در آن صحنه و صحنه‌های دیگر همه موجود است.

وی تاکید کرد: صحبتی که در مورد قطع بودن VAR مطرح شده را تایید نمی‌کنم و کاملاً کذب است. بعضی از دوستان در جهت وایرل شدن این موضوع را مطرح کردند. در حال هماهنگی‌ها هستیم تا اگر کمیته داوران و بقیه داوران صلاح دانستند حتی مکالمه داوران را در اختیار رسانه‌ها قرار بدهند.  حتی مانیتوری که داور در حال نظر دادن در مورد پنالتی یا خطا بودن صحنه است را به صورت ضبط شده داریم و می‌توانیم در اختیار رسانه قرار بدهیم.

مدیر کار گروه VAR در مورد تعداد دوربین‌های فینال جام‌حذفی گفت: برای این مسابقه 11 دوربین داشتیم. حضور ذهن ندارم که چند دوربین در فینال جام‌حذفی قبلی بود، اما بحث دوربین‌ها در شهرستان‌ها نسبت به تهران ضعیف‌تر است. بازی استقلال و صنعت‌نفت را با 18 دوربین انجام دادیم که آمار خوبی است. حتی بچه‌های صداوسیما از موضوع دوربین‌ها در اراک راضی نبودند. در مجموع VAR ما به غیر از سه بازی فولاد - تراکتور در اهواز و تراکتور - خیبر خرم آباد  در تبریز و فولاد - پرسپولیس در قزوین در لیگ گذشته، دیگر هیچگونه قطعی در هیچ کدام از بازی‌ها نداشت. این اطلاعات کاملاً مستند و موجود است.

وی در مورد قطعی VAR در بازی استقلال و چادرملو گفت: آن بازی کاملاً بدون VAR  برگزار شد.

حکیم در پایان در مورد اینکه در صحنه مورد اعتراض ملوانی‌ها صحبتی بین داوران شده است، گفت: بله صحبت شد. در طول جریان بازی همیشه در اتاق هستم، اما بحث محرمانگی بازی است و اگر کمیته داوران صلاح دانست نظر بدهد. در جریان کامل مکالمه است، اما اگر کمیته داوران صلاح بداند در مورد این موضوع اظهار نظر می‌کند./تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار