هشدار نارنجی هواشناسی برای ۲۰ استان/ بارش شدید و احتمال سیلاب در تهران و چند استان ماجرای کشف کلت جنگی در دکه روزنامه‌فروشی چه بود؟ افت ۲ متری تراز آب خزر / چرا دریای خزر در حال عقب‌نشینی است؟ دستگیری دختر ۱۶ ساله در باند گوشی‌قاپ‌ها / مالخر هم نوجوان بود! + عکس هشدار درباره دارو‌های لاغری پیش از جراحی/ چرا آمپول‌های کاهش وزن خطر بیهوشی را بالا می‌برند؟ نحوه استفاده از سهمیه جنگ کنکور ۱۴۰۵ جزئیات جدید آزمون دانشجومعلم ۱۴۰۵؛ زمان مصاحبه و راهنمای انتخاب رشته صدور دو هشدار هواشناسی برای ۳۰ استان؛ تشدید بارش‌ها و رگبار در راه است آخرین وضعیت جاده‌های مازندران/ چالوس یکطرفه شد نتایج کنکور ۱۴۰۵ اعلام شد / آغاز انتخاب رشته از ۱۳ مهر ۱۴۰۵ امروز مهم‌ترین میدان مبارزه با آمریکا و حل مشکلات مردم است گام‌های مثبت مدیریت شهری برای کنترل ترافیک پایتخت استعفای معلمان شایعه است آخرین وضعیت کمبود داروهای اساسی تداوم بارشها در نقاطی از کشور طی روزهای آتی/ تقویت بارشها در ۲ استان شمالی از شنبه موج بارش‌ها از امشب در ۱۲ استان

ورود موج هوای خنک از سه‌شنبه/ کاهش ۹ درجه‌ای دما در راه است

ورود موج هوای خنک از سه‌شنبه/  کاهش ۹ درجه‌ای دما در راه است با ورود موج هوای خنک از روز سه‌شنبه (۱۳ خرداد)، کاهش محسوس دما تا پایان هفته در بیشتر مناطق کشور پیش‌بینی شده و آذربایجان‌غربی و کردستان شاهد بارش‌های رگباری خواهد بود.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۳ - ۱۰ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 May 31
کد خبر: ۲۷۹۵۷۴

به گزارش راهبرد معاصر، تازه‌ترین پیش‌بینی‌های هواشناسی از ورود موجی از هوای خنک به کشور از اواسط هفته جاری خبر می‌دهد که موجب کاهش محسوس دما و تغییرات قابل توجه در شرایط جوی خواهد شد.

این سامانه کاهش دما که از روز سه‌شنبه (۱۳ خرداد) وارد کشور می‌شود و تا روز جمعه (۱۶ خرداد) فعال خواهد بود. بر اساس پیش‌بینی‌ها، اوج کاهش دما روز پنجشنبه (۱۵ خرداد) رخ می‌دهد و در این مدت، میانگین دمای هوا در اغلب مناطق کشور بین ۴ تا ۹ درجه سانتی‌گراد نسبت به نیمه اول هفته کاهش می‌یابد.

طبق پیش‌بینی‌های هواشناسی، در نتیجه این کاهش دما، در بسیاری از مناطق کشور، به‌ویژه در نواحی سردسیر، شرایط آب‌وهوایی مشابه اردیبهشت حاکم خواهد شد و هوا به‌طور قابل توجهی خنک‌تر است.

همزمان با این تغییرات دمایی، بارش‌های رگباری در برخی مناطق شمال‌غربی کشور پیش‌بینی شده است. بیشترین احتمال بارش مربوط به استان آذربایجان‌غربی و تا حدی شمال استان کردستان خواهد بود.

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار