تسهیل فرآیند ترخیص خودروهای وارداتی در قشم ابهام در مدیریت سبد 2200 همتی سهام عدالت؛ وزارت اقتصاد شفاف سازی کند بزرگترین دارندگان بیت‌کوین جهان کدامند؟ اختصاص سهمیه ویژه ارزی برای خدمات پس از فروش خودروهای وارداتی شورای رقابت: قراردادهای مشارکت در تولید خودرو غیرقانونی نیست رفع نیاز به واردات بنزین با کاهش 15 درصدی مصرف ورود 30 هواپیمای MD به عملیات اربعین / گرما ظرفیت پروازها را کاهش داد چرا تاثیر یارانه و کالابرگ در معیشت مردم کم شد؟ صرفه‌جویی روزانه 500 هزار مترمکعب آب در تهران بازسازی پالایشگاه‌های آسیب‌دیده پارس جنوبی شتاب می‌گیرد واردات بدون انتقال ارز؛ نرخ ارز برای محاسبه مالیات چه تغییری کرد؟ / ابلاغ دستورالعمل جدید خبر جدید درباره سهام عدالت / ورود مجلس و دیوان محاسبات به موضوع آزادسازی سهام عدالت آخرین وضعیت نوسانات قیمت موبایل در بازار ایران / شیائومی، گلکسی، سامسونگ، آیفون چند شد؟ پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۵ / دلار ۲۰۰ هزار تومانی می‌شود؟ افزایش قیمت نفت پس از اظهارات ترامپ درباره احتمال حمله به ایران پیش بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۵ / سکه به ۱۹۰ میلیون می‌رسد؟

مدیرعامل ایران خودرو: بدون افزایش قیمت، نمی‌توانیم خودرو بفروشیم

مدیرعامل ایران خودرو: بدون افزایش قیمت، نمی‌توانیم خودرو بفروشیم مدیرعامل ایران خودرو گفت: تا زمانی که اصلاح قیمت خودرو انجام نشود امکان فروش خودرو را نداریم.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۰ - ۱۱ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 June 01
کد خبر: ۲۷۹۶۱۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ عادل پیرمحمدی امروز در همایش بین‌المللی صنعت خودرو و قطعه‌سازی ایران که در نمایشگاه بین‌المللی برگزار شد با اشاره به نامه‌ای رسمی که ۲۰ روز پیش به وزارت صمت ارسال شده، گفت که در این نامه اعلام شده بود به دلیل عدم تعیین قیمت‌گذاری برای خودروها، محصولات با ضرر به فروش می‌رسند و در چنین شرایطی امکان ادامه فروش وجود ندارد. با این حال تاکنون هیچ پاسخی از وزارتخانه دریافت نشده است.

وی افزود: در سال جاری با بحران‌های متعددی از جمله عدم تخصیص ارز مواجه بوده‌اند که پس از دو ماه و نیم، در نهایت تخصیص ارز آغاز شد. مدیرعامل ایران‌خودرو همچنین به ناترازی انرژی اشاره کرد و گفت: این مسائل به صورت مستقیم با وزیر صمت مطرح شده، اما تاکنون این مسائل حل نشده است.

سید حامد عاملی در این همایش به چالش‌های صنعت خودرو اشاره کرد و افزود: باید از صنعتی که ۱۰ درصد از تولید ناخالص داخلی کشور را تشکیل می‌دهد حمایت کنیم. ۲۹ مجموعه برای این صنعت تصمیم‌گیری می‌کنند.

معاون صنایع ماشین آلات و تجهیزات وزارت صمت گفت: در وزارت صمت به واگذاری خودروسازان به بخش خصوصی اعتقاد داریم که بخشی از کار انجام شده و امیدواریم که این مسئله به سرانجام درستی برسد. وی افزود: این وزارتخانه به این نوع قیمت گذاری خودرو اعتقادی ندارد و این بنایی است که از گذشته وجود داشته است.

عاملی با اشاره به اینکه قیمت گذاری دستوری منطبق با نظام تولید و بازار نیست، گفت: وزارت صمت پیگیر است تا یک همفکری و همگرایی در حذف قیمت گذاری دستوری ایجاد کند که با کار مشترک دولت و بخش خصوصی محقق خواهد شد. / فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار