سیر تا پیاز آزمون استخدامی سال ۹۸ آموزش و پرورش-راهبرد معاصر
تراشه هوآوی، راهگشای چین در توسعه فناوری جراحی با هوش مصنوعی اعلام جزئیات تازه درباره متناسب سازی حقوق بازنشستگان وقتی پوست موز تبدیل به انرژی پاک می‌شود نورالینک برای آزمایش انسانی تراشه‌های مغزی خود در کانادا مجوز دریافت کرد بازگشت ۶۰ دانشجوی اخراجی علوم پزشکی به تحصیل ماجرای خودکشی دانشجوی دختر دانشگاه رازی چه بود؟  انتقال زباله‌های ساری به تهران صحت دارد؟ اعلام جرم سازمان بازرسی تهران علیه تعاونی‌های بدقول مسکن مهر معاون قوه قضاییه: سرقت به عنوان اولین جرم کشور شناسایی شده است هشدار آرایشگران درباره افزایش موارد قارچ پوستی ناشی از کوتاهی مو با ابزار‌های غیربهداشتی پنجشنبه‌ها برای بانوان کارمند این استان تعطیل اعلام شد+ جزئیات آخرین خبر از انتصابات در وزارت آموزش و پرورش هشدار نارنجی هواشناسی؛ رگبار و رعد و برق در ۲۴ استان / احتمال آبگرفتگی معابر بیمه تکمیلی بازنشستگان برقرار شد بیمار ایدزی با مصرف دارو، هم می‌تواند ازدواج کند و هم بچه‌دار شود

سیر تا پیاز آزمون استخدامی سال ۹۸ آموزش و پرورش

هفتمین آزمون‌ استخدامی متمرکز دستگاه‌های اجرایی کشور ۳۰ آبان امسال برگزار می‌شود که در این آزمون، وزارت آموزش و پرورش سهمیه حدود ۱۸ هزار نفری برای استخدام دارد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۸ - ۲۳ آبان ۱۳۹۸ - 2019 November 14
کد خبر: ۲۷۹۷۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ هفتمین آزمون‌ استخدامی متمرکز دستگاه‌های اجرایی کشور سال ۱۳۹۸ برای دستگاه‌های اجرایی شامل وزارت آموزش و پرورش، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، سازمان امور عشایر ایران، سازمان زندانها و اقدامات تأمینی و تربیتی کشور، وزارت جهاد کشاورزی، سازمان ثبت احوال کشور، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، وزارت نیرو، سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور، سازمان ملی بهره وری ایران، مرکز آمار ایران، سازمان نقشه برداری کشور، مرکز آموزش مدیریت دولتی، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، شرکت مادرتخصصی مدیریت منابع آب ایران، سازمان اداری و استخدامی کشور، شرکت سهامی بیمه ایران، سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای، سازمان امور اراضی کشور، شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور، مادر تخصصی و سازمان دامپزشکی کشور برگزار می‌شود.

 

جذب نیرو در آموزش و پرورش از دو طریق شامل کنکور سراسری و آزمون استخدام(ماده ۲۸) انجام می‌شود؛ چند سالی است که آزمون دستگاه‌های اجرایی با هم برگزار می‌شود و امسال دفترچه هفتمین آزمون استخدامی دستگاه های اجرایی، اول مهر امسال منتشر شد که دفترچه آزمون را می‌توانید دانلود کنید:

 

آزمون استخدامی آموزش و پرورش که از آن به ماده ۲۸ یاد می‌شود در هفتمین آزمون استخدامی متمکرز دستگاه‌های اجرایی قرار دارد که متولی برگزاری آزمون با سازمان سنجش آموزش کشور است.

 

 متولی برگزاری آزمون استخدامی آموزش و پرورش با سازمان سنجش آموزش کشور است

ماده ۲۸ اساسنامه دانشگاه فرهنگیان می‌گوید: «تأمین بخشی از نیازهای خاص آموزش و پرورش در رشته‌هایی که امکان توسعه آن از طریق «دانشگاه» وجود ندارد، مطابق ضوابط و مقررات وزارت آموزش و پرورش از میان دانش‌آموختگان سایر دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی و پژوهشی کشور و حوزه‌های علمیه، مشروط به گذراندن دوره یکساله مهارت‌آموزی در «دانشگاه» بلامانع می‌باشد». 

 

سهمیه ۱۸ هزار نفری در آزمون استخدامی آموزش و پرورش

آموزش و پرورش با کمبود ۱۰۰ هزار نیرو در مدارس کشور مواجه است و این کمبود را هر سال با روش‌های مختلف مانند استفاده از معلمان حق‌التدریس، مربیان پیش‌دبستانی، آموزشیاران نهضت سوادآموزی و اضافه‌کار معلمان رسمی حل می‌کند.

 

 ۲۱ دستگاه اجرایی با ظرفیت ۳۰ هزار و ۷۷ نفرسهمیه در هفتمین آزمون استخدامی مجوز حضور دارند 

امسال به آموزش و پرورش سهمیه استخدامی حدود ۱۸ هزار نفر داده شده است؛ صدرالدین صدری نوش آبادی معاون سرمایه انسانی سازمان اداری و استخدامی کشور گفته است: در هفتمین آزمون‌ استخدامی متمرکز دستگاه‌های اجرایی کشور، از مجموع دستگاه‌های اجرایی که موفق به اخذ تأمین اعتبار لازم شده­‌اند، ۲۱ دستگاه اجرایی با ظرفیت ۳۰ هزار و ۷۷نفر(۳۰۰۷۷)  سهمیه مجوز حضور دارند که وزارت آموزش و پرورش با سهمیه ۱۸ هزار و ۹۳ نفر (۱۸۰۹۳) برای ۳۲ اداره کل آموزش و پرورش استان‌های مختلف کشور در گروه معلمی بیشترین ظرفیت را به خود اختصاص داده است.

 

علی الهیار ترکمن معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش ۱۶ شهریور درباره سهمیه وزارت آموزش و پرورش در آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی کشور که قرار است طبق اعلام سازمان امور اداری و استخدامی در نیمه دوم آبان ماه ۱۳۹۸ به‌طور همزمان در سراسر کشور برگزار شود اظهار کرد: در این آزمون ۱۸ هزار و ۳۹ نفر سهمیه داریم.

 

وی افزود: از این تعداد ۱۲ هزار نفر طبق اساسنامه ماده ۲۸ دانشگاه فرهنگیان جذب می‌شوند که فارغ‌التحصیل دانشگاه‌های دیگر هستند و پس از پذیرفته شدن در آزمون، در دوره‌های یک ساله صلاحیت حرفه‌ای معلمی شرکت می‌کنند سپس وارد نظام آموزشی می‌شوند.

 

معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه ۲ هزار سهمیه خاص سیستان و بلوچستان داریم که در جهت ارتقای عدالت آموزشی و تامین نیروی مورد نیاز این استان اخذ شده است، گفت: چهار هزار و ۳۹ مجوز استفاده نشده سال‌های قبل نیز باقی مانده است که به سرجمع سهمیه‌های ما افزوده می‌شود.

 

محسن حاجی‌میرزایی وزیر آموزش و پرورش هم ۳۰ شهریور امسال درباره آزمون استخدامی آموزش و پرورش گفت: فراخوان این آزمون اوایل مهر اعلام می‌شود و ۱۸ هزار و ۳۹ نفر جذب می‌شوند که ۲ هزار نفر ویژه سیستان و بلوچستان خواهد بود.

 

وی درباره روش‌های تأمین نیروی انسانی در آموزش‌ و پرورش افزود: بحث تأمین نیروی انسانی اهمیت بسیاری دارد و هماهنگی‌هایی با سازمان برنامه انجام شده است تا وضعیت نیروی انسانی مورد مطالعه قرار بگیرد. باید به درک مشترکی برای نیروی انسانی برسیم امیدواریم نتایج آن کمک خوبی به ساماندهی نیروی انسانی باشد.

 

درخواست نمایندگان مجلس برای بومی‌گزینی

موضوع بومی‌گزینی در آزمون استخدامی دستگاه‌های کشور ازمسائلی است که نمایندگان مجلس هم به آن توجه کردند؛ در نشست علنی سه شنبه ۲۱ آبان ۹۸ مجلس شورای اسلامی، بیانیه ای به امضای ۱۵۳ نفر از نمایندگان رسیده که طی آن از رئیس جمهور درخواست شد که برای اعمال اولویت بومی گزینی در آزمون استخدامی که ۳۰ آبان ۹۸ برگزار می‌شود، تا تعیین تکلیف طرح فوق الذکر، برگزاری این آزمون به تعویق بیفتد.

 

محمدمهدی مفتح عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی در این خصوص گفت: بومی‌گزینی علاوه بر اینکه می‌تواند مشکل بیکاری جوانان در شهرستان‌ها را رفع کند، موجب ساماندهی سازمان‌ها نیز می‌شود.

 

درخواست تعویق ۲ ماهه هفتمین آزمون دستگاه اجرایی برای بومی‌گزینی

وی با بیان اینکه طرح اصلاح ماده ۴۴ قانون مدیریت خدمات کشوری به دنبال بومی‌گزینی در آزمون های استخدامی است، افزود: اگرچه بنده به عنوان طراح، به دنبال تصویب دوفوریت طرح مذکور بودم تا این قانون برای آزمون ۳۰ آبان ماه نیز اجرایی شود، اما مجلس با یک فوریت آن موافقت کرد.

 

مفتح با اشاره به روند تصویب طرح یک فوریت در مجلس، اظهار کرد: طرح یک فوریت ابتدا در کمیسیون تخصصی بررسی و پس از تصویب در صحن علنی مجلس و تأیید شورای نگهبان به قانون تبدیل می‌شود، این امر زمان‌بر بوده و ممکن است اهدافی که در طرح اصلاح ماده ۴۴ قانون مدیریت خدمات کشوری به منظور بومی‌گزینی مورد نظر است، محقق نشده و بومی‌گزینی در آزمون استخدامی ۳۰ آبان ماه، اعمال نشود.

 

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات در مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: برای حل این مشکل بنده نامه‌ای خطاب به رئیس جمهور با هدف اولویت بومی گزینی در آزمون استخدامی ۳۰ آبان نوشتم که در صحن علنی مجلس شورای اسلامی به عنوان بیانیه قرائت شد و بنده نیز به عنوان نفر نخست این نامه را امضا کردم.

 

در این نامه آمده است «همچنان که استحضار دارید در استخدامی‌های اعلامی اخیر دولت اولویت بومی بودن حذف شده است، با توجه به اینکه طرح یک فوریتی الحاق تبصره‌ای به ماده ۴۴ قانون خدمات کشوری که ناظر بر انجام این امر بوده در جریان تصویب است، در جهت پاسخ مثبت به خیل جوانان کشور در اعمال اولویت بومی‌گزینی انتظار می‌رود، دستور فرمایید آزمون استخدامی که برای ۹۸.۰۸.۳۰ اعلام شده است تا تعیین تکلیف طرح فوق به مدت ۲ ماه به تاخیر افتد».

 

آزمون استخدامی ۳۰ آبان برگزار می‌شود

یک روز بعد از درخواست نمایندگان مجلس برای تعویق زمان برگزاری هفتمین آزمون استخدامی دولت، سازمان سنجش آموزش کشور درباره‌ تاریخ پرینت کارت و زمان‌ برگزاری هفتمین آزمون استخدامی متمرکز دستگاه‌های اجرایی کشور در سال ۱۳۹۸ اطلاعیه داد.

 

در این اطلاعیه آمده است:  ضمن آرزوی موفقیت برای داوطلبانی که در هفتمین آزمون استخدامی متمرکز دستگاه های اجرایی کشور در سال ۱۳۹۸ ثبت‌نام نموده‌اند، نظر این داوطلبان را به موارد ذیل معطوف می‌دارد:

 

کارت‌ شرکت در آزمون‌ کلیه‌ داوطلبان‌ از روز دوشنبه ۹۸.۰۸.۲۷ برای مشاهده و پرینت بر روی پایگاه اطلاع رسانی سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی www.sanjesh.org قرار خواهد گرفت. 

 

آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی ساعت ۸:۳۰ روز ۳۰ آبان برگزار می‌شود

تمام داوطلبان‌ متقاضی شرکت‌ در آزمون‌، برای شرکت در جلسه امتحان باید در تاریخ تعیین شده به شرح فوق به پایگاه اطلاع رسانی مذکور مراجعه و با وارد نمودن اطلاعات شناسنامه‌ای (نام، نام‌خانوادگی، کد ملی، سال تولد و ...) و یا اطلاعات ثبت‌نامی (شماره پرونده و کد پیگیری و ...) از کارت شرکت در آزمون خود یک نسخه پرینت تهیه و براساس آدرس و زمان تعیین شده بر روی کارت شرکت در آزمون، به حوزه امتحانی مربوط مراجعه نمایند. بدیهی است برای شرکت در جلسه آزمون همراه داشتن پرینت کارت شرکت در آزمون و هم چنین اصل کارت ملی و یا اصل شناسنامه عکسدار و ارائه آن الزامی است.

 

فرآیند برگزاری آزمون نوبت صبح از ساعت‌ ۸:۳۰ (هشت و سی دقیقه‌) و نوبت عصر از ساعت‌ ۱۴:۳۰ (چهارده و سی دقیقه) روز پنجشنبه ۹۸.۰۸.۳۰ است و در ورودی ِحوزه‌های امتحانی برای آزمون نوبت صبح رأس‌ ساعت‌ ۸:۰۰ (هشت) و برای آزمون نوبت عصر رأس‌ ساعت‌ ۱۴:۰۰ (چهارده) بسته خواهد شد لذا داوطلبان لازم است قبل از بسته شدن درهای ورود به جلسه آزمون در حوزه امتحانی حاضر باشند.

 

منبع: فارس
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده