سردار احمدی مقدم: تسریع در اصلاحات داخلی لازم است؛ الان ۷۰ درصد مردم می‌گویند نظام جمهوری اسلامی را می‌خواهیم، ولی باید در آن اصلاحاتی صورت بگیرد؛ این پیام ملت است که باید شنیده شود پیام سردار مجید موسوی به خانواده شهید ماکان نصیری: شما بستر لازم را در جامعه اسلامی برای قهرمان پروری و شهادت مهیا نمودید پزشکیان به زیارت حرم مطهر امام رضا (ع) رفت تجهیز یگان‌های نیروی زمینی ارتش به سامانه‌ها، تسلیحات و ارتقاء توان رزمی امیر پوردستان: مصلحت نظام ایجاب کند، با انجام عملیات‌های پیش‌دستانه دشمن را به‌شدت غافلگیر می‌کنیم جزئیات تعطیلی‌های مراسم تشییع و تدفین رهبر شهید به روایت سخنگوی دولت پزشکیان پزشکیان: هیچ مذاکره‌ای درباره موشک‌های بالستیک صورت نگرفته و نخواهد گرفت شناسایی ۱۵۵ محل استقرار اتباع غیرمجاز در تهران  تهران در آماده‌باش برای مراسم تشییع رهبر انقلاب + جزئیات به روایت سخنگوی استانداری تهران جزئیات تعطیلی سه روزه تهران در روز‌های تشییع رهبر شهید ساعات کاری ادارات بوشهر تغییر کرد+ ساعت جدید ساماندهی نیرو‌های شرکتی؛ دولت چهاردهم وارد فاز جدید شد / تازه‌ترین جزئیات طرح ساماندهی کارکنان شرکتی برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند محسن رضایی: شاید آمریکایی‌ها بدنبال گذراندن مسابقات جام جهانی و یا حتی انتخابات باشند و در نهایت مذاکرات عاقبتی نداشته باشد

پزشکیان: چرا مسئولان به خود اجازه دروغگویی به مردم را می‌دهند؟

پزشکیان: چرا مسئولان به خود اجازه دروغگویی به مردم را می‌دهند؟  رییس جمهور در جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: چرا یک مسئول باید به خود اجازه دهد که به مردم دروغ بگوید.
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۴ - ۱۳ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 June 03
کد خبر: ۲۷۹۸۹۱

به گزارش راهبرد معاصر، جلسه شورای‌عالی انقلاب فرهنگی امروز سه‌شنبه به ریاست مسعود پزشکیان، تشکیل جلسه داد و رییس جمهور در این جلسه از دروغ و ریاکاری در میان مسئولان انتقاد کرد و گفت: چرا یک مسئول باید به خود اجازه دهد که به مردم دروغ بگوید.

پزشکیان در ادامه با اشاره به موضوع «اتاق گفت‌وگو» که به همت آقای رحیم‌پور ازغدی اجرا می‌شود، تأکید کرد: پیشنهاد من این است که درباره شکل‌گیری مناظرات و گفت‌وگوی آزاد در قالب این اتاق، برنامه اجرایی مشخصی تهیه و اعلام شود تا دولت نیز بتواند برای حضور در این جلسات برنامه‌ریزی کند.

رئیس‌جمهور در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به بحران ناترازی در کشور، خاطرنشان کرد: راه مقابله با ناترازی روشن است و همه آن را می‌دانند، اما امکان اجرای آن وجود ندارد. رسانه‌ها می‌توانند در این زمینه نقش مؤثری در اقناع افکار عمومی ایفا کنند. این یک واقعیت است که با کمبود برق، گاز و بنزین مواجه هستیم و در این حوزه‌ها دچار ناترازی شده‌ایم، اما چون واقعیت‌ها را صادقانه به مردم نگفته‌ایم، نمی‌توانیم اقدامات لازم را انجام دهیم.

 پزشکیان با تأکید بر ضرورت مشارکت مردم در حل مسائل کشور تصریح کرد: اگر مشکل ناترازی با همراهی مردم برطرف شود، حل سایر مشکلات کشور نیز ممکن خواهد بود. بر همین اساس، طراحی‌هایی با محوریت محله و با همکاری نیروهای اجتماعی مانند بسیج و مساجد انجام داده‌ایم تا از طریق گفت‌وگو و اقناع، مشکلات را با مردم در میان بگذاریم و راه‌حل‌ها را با مشارکت آنان دنبال کنیم.

 پزشکیان با تأکید بر نقش مؤثر مردم در نظام تصمیم‌گیری کشور اظهار داشت: راهی جز حرکت همراه با مردم و جلب رضایت آنان وجود ندارد و حتی اگر سخنان تلخی مطرح شد، باید آن را شنید.

رئیس‌جمهور همچنین با اشاره به اولویت‌های حوزه تعلیم و تربیت کشور، از تهیه طرحی برای تحول در نظام آموزشی توسط وزارت آموزش‌وپرورش خبر داد و گفت: این طرح می‌تواند در اختیار اعضای شورا قرار گیرد تا مورد بررسی علمی قرار گیرد. در این طرح ضمن تبیین چشم‌انداز و بررسی وضع موجود، راهکارهای دستیابی به اهداف به‌صورت علمی ارائه شده است. متأسفانه امروز با عقب‌ماندگی جدی در روش‌های آموزشی مواجه‌ایم که باید برطرف شود.

 پزشکیان با اشاره به نهضت مدرسه‌سازی در دولت چهاردهم، تصریح کرد: تلاش داریم فضاهای مورد نیاز برای آموزش را فراهم کنیم و سپس تجهیزات مورد نیاز را تهیه نماییم، اما پیش از آن باید درباره شیوه آموزش و روش‌های تدریس به جمع‌بندی دقیق برسیم.

رئیس‌جمهور در ادامه با بیان اینکه در نظام آموزشی فعلی دانش‌آموز صرفاً به دنبال حفظ داده‌های ذهنی است، گفت: هدف ما این است که دانش‌آموز بداند، بتواند و عمل کند. چشم‌اندازی که مقام معظم رهبری برای نظام آموزش در نظر گرفته‌اند با ساختار فعلی قابل تحقق نیست و نیاز به تغییر دارد. بسیاری از مشکلات موجود از جمله ریاکاری و عدم تحمل صداقت ریشه در نظام آموزشی دارد.  حتی در دولت شاهد آن هستیم که مسئولی که دروغ گفته، آن را با عنوان مصلحت توجیه می‌کند. این پرسش مطرح است که چرا یک مسئول باید به خود اجازه دهد که به مردم دروغ بگوید.

پزشکیان در پایان با تأکید بر نقش کلیدی مدیریت مدارس، خاطرنشان کرد: شیوه مدیریت مدارس باید به‌گونه‌ای اصلاح شود که زمینه‌ساز رفع مشکلات فعلی نظام آموزشی باشد.

مباحث شورای عالی انقلاب فرهنگی امروز به بررسی و پیگیری مسائل جاری و راهبردی کشور اختصاص داشت و دو محور اصلی مورد بحث قرار گرفت. نخست، موضوع راه‌اندازی خانه ملی گفت‌وگوی آزاد و دوم، بررسی وضعیت اجرایی‌سازی اولویت‌های تعلیم و تربیت و طی آن   گزارشی از روند اجرایی‌سازی اولویت‌ها از سوی ستاد تعلیم و تربیت ارائه شد./تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار