قائم‌پناه: برای همه استان‌ها الگوی مشخص مصرف آب و انرژی تعیین می‌شود بقائی خطاب به گوترش: چرا از نام بردن دو عامل اصلی نسل‌کشی و جنایات جنگی خودداری می‌کنید؟ انهدام یک فروند پهپاد در بندر امام خمینی دومین سوءقصد به ماموران فراجا در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد بروجردی: ممکن است اسرائیل به جنگ با ایران ورود کند نماینده مجلس: فتنه تعطیلی مجلس با هوشیاری ملت خنثی شد تسلیت عراقچی به خانواده‌های قربانیان زلزله ژاپن تکذیب حمله آمریکا به بندر عباس جزئیات حمله موشکی بامداد امروز آمریکا به شهرستان بوشهر جزئیات حمله به یک کشتی باربری در محدوده خزر شهر فریدون‌کنار فرمانده کل ارتش: تا آخرین نفس از خاک پاک ایران و استقلال کشور، دفاع خواهیم کرد سپاه: کشته شدن عامل تروریستی وابسته به گروه‌های تجزیه طلب در بوکان شهادت ۴ پاسدار ایرانی در حمله آمریکا به کربلا + اسامی نوار مرزی پیرانشهر کجاست و چرا امروز هدف حمله آمریکا قرار گرفت؟ فوری | تغییر ساعت کاری ادارات قم ابلاغ شد / دورکاری برای جبران کسری ساعت + جزئیات

پزشکیان: آماده مذاکره‌ایم، اما زورگویی را تحمل نمی‌کنیم

پزشکیان: آماده مذاکره‌ایم، اما زورگویی را تحمل نمی‌کنیم رئیس‌جمهور گفت: ما از مذاکره استقبال می‌کنیم، اما قاعده گفت‌وگو بر این است که کسی به دنبال زورگویی و تحمیل خواسته‌های خود به طرف مقابل نباشد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۰ - ۱۳ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 June 03
کد خبر: ۲۷۹۸۹۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ مسعود پزشکیان پیش از ظهر امروز سه‌شنبه در آیین دریافت استوارنامه خانم «بتانی مدن» سفیر جدید نیوزیلند، با آرزوی موفقیت برای وی در زمینه تقویت روابط فیمابین اظهار داشت: کره زمین در میان کهکشان‌های عظیم، خانه کوچک ما انسان‌هاست و همه باید تلاش کنیم این خانه به جای جنگ و درگیری، همواره مامن صلح و آرامش برای ساکنانش باشد.

رئیس‌جمهور با بیان اینکه آماده انجام هر اقدامی هستیم که گسترش روابط و همکاری‌های میان دو کشور را تسهیل کند، در واکنش به آرزوی سفیر جدید نیوزیلند برای به نتیجه رسیدن مذاکرات ایران و آمریکا تصریح کرد: ما از مذاکره استقبال کرده و می‌کنیم، اما قاعده گفت‌وگو بر این است که کسی به دنبال زورگویی و تحمیل خواسته‌های خود به طرف مقابل نباشد.

پزشکیان افزود: اینکه رژیمی در منطقه با حمایت کشورهای قدرتمند، مرتکب هر جنایتی بشود، اما بعد تلاش شود، دیگران را مخل امنیت و آرامش منطقه معرفی تا به این بهانه خواسته‌های خود را تحمیل کنند، به هیچ وجه قابل قبول نیست. آیا اینکه تلاش کنند راه رشد و پیشرفت را بر دیگر کشورها ببندند و بعد با دستاوردهای حاصل از پیشرفت انحصاری خود به دیگران زور بگویند، منصفانه، منطقی و قابل پذیرش است؟

رئیس‌جمهور گفت: جمهوری اسلامی ایران بارها اعلام کرده است که به هیچ وجه به دنبال ساخت سلاح هسته‌ای نیست و همواره برای اثبات درستی این ادعا آماده هر نوع همکاری بوده و هست.

سفیر جدید نیوزیلند نیز در این دیدار با قدردانی از رفتار صمیمی و دوستانه‌ای که در مدت حضورش در تهران با وی صورت گرفته، خاطرنشان کرد: امیدوارم و انگیزه زیادی دارم که در زمینه تقویت روابط دو کشور نقش موثر و سازنده‌ای ایفا کنم.

خانم «بتانی مدن» همچنین با اشاره به مواضع کشورش در ابراز نگرانی از وضعیت اسفناک غزه اظهار داشت: نیوزیلند بارها خواستار آتش‌بس فوری در غزه شده و نگرانی خود را در زمینه جلوگیری از ارسال کمک‌های درمانی و غذایی به این منطقه ابراز کرده است./همشهری

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار