ساعات کاری ادارات بوشهر تغییر کرد+ ساعت جدید ساماندهی نیرو‌های شرکتی؛ دولت چهاردهم وارد فاز جدید شد / تازه‌ترین جزئیات طرح ساماندهی کارکنان شرکتی برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند محسن رضایی: شاید آمریکایی‌ها بدنبال گذراندن مسابقات جام جهانی و یا حتی انتخابات باشند و در نهایت مذاکرات عاقبتی نداشته باشد نحوه فعالیت ادارات البرز اعلام شد؛ بازگشت به روال عادی از ۳۰ خرداد + جزییات ساعت کاری دستور معاون اول برای شفاف‌سازی پرونده قاچاق مس به کجا رسید؟ ارتش: دست بر ماشه و گوش‌ به فرمان فرماندهی معظم کل قوا، آماده‌ایم حماس: مقاومت لبنان در حال رقم زدن فصلی بزرگ از قهرمانی است عراقچی: فرقه مرگِ نسل‌کش تهدیدی برای تمام بشریت است هشدار ایران نسبت به تداوم جنگ افروزی رژیم اشغالگر علیه لبنان پزشکیان: اگر مردم را به صرفه‌جویی دعوت می‌کنیم، دولت باید پیشگام باشد ابوترابی: پیام رهبر انقلاب نشانه تکیه نظام بر خرد جمعی است حمایت طوایف بلوچ از پیام رهبر انقلاب اسلامی بیانیه شورای عالی امنیت ملی درباره تفاهم ایران و آمریکا

قالیباف: سیاست ایران، توسطعه روابط با کشورهای ضدآمریکاست

قالیباف: سیاست ایران، توسطعه روابط با کشورهای ضدآمریکاست رئیس مجلس شورای اسلامی در دیدار رئیس جمهور کوبا تاکید کرد که رئیس مجلس در دیدار رئیس جمهور کوبا سیاست ایران توسعه روابط با کشورهایی است که مقابل آمریکا ایستاده‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۳ - ۱۴ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 June 04
کد خبر: ۲۷۹۹۰۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمدباقر قالیباف در جریان سفر دوره ای به آمریکای لاتین در دیدار با میگل ماریو دیاز کانل برمودز  گفت: در شرایط فعلی دنیا، اقدامات یکجانبه گرایانه از سوی آمریکا نسبت به همه کشورها صورت می گیرد که کشورها برای حفظ استقلال و آزادی خود باید با آن مقابله کنند.

وی با بیان این که «آمریکایی ها از جنایات رژیم صهیونیستی حمایت می کنند» تاکید کرد که ما کشورهایی که مورد ظلم آمریکا واقع شده‌ایم باید امروز در کنار یکدیگر قرار بگیریم.

وی هم چنین با بیان این که «شانگهای، بریکس، اوراسیا و D8 حدود 50 درصد جمعیت جهان را دارند و 39 درصد اقتصاد دنیا را پوشش می دهند.» ادامه داد:  ما در روابط دوجانبه، منطقه ای و جهانی در حوزه های مختلف اقتصادی، سیاسی، امنیتی، دفاعی و...باید همکاری های نزدیکی داشته باشیم و رهبران کشورها نیز باید با دقت به این مسائل نگاه کنند.

رئیس مجلس شورای اسلامی حاطرنشان کرد: امروز مسائل اقتصادی روی مسائل سیاسی و امنیتی سایه انداخته و استکبار جهانی به صورت خاص به دنبال فشار روی کشورهای مستقل از طریق اعمال تحریم و اقدام شناختی در رسانه ها برای تغییر اذهان جامعه است.

وی با اشاره به این که «اولویت نخست ما باید مسائل اقتصادی باشد» افزود: در سطح روابط دوجانبه، سند 2023 یک توافقنامه جامع بود که میان دو کشور به امضا رسید و مبنا و محور همکاری های دوجانبه از سوی دولت و مجلس ایران است.

وی تاکید کرد: رویکرد جمهوری اسلامی ایران توسعه روابط با کشورهایی است که مقابل آمریکا ایستاده اند؛ این کشورها چه از ما دور باشند و چه نزدیک اولویت ما هستند و این رویکرد رهبری معظم انقلاب است که تغییر هم نمی کند./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار