موافقت نماینده ولی‌فقیه با مطالبات مولوی حسین‌زهی تست موفق آمیز جدیدترین تسلیحات و موشک‌ها در رزمایش ارتش رزمایش امنیتی تهاجمی و متحرک نزاجا پایان یافت دبیر ستاد امر به معروف: سند جامع «امر به معروف» در انتظار تصویب مجمع تشخیص مصلحت است سرلشکر باقری: ایران در رزمایش بین المللی دریایی پاکستان شرکت خواهد کرد پزشکیان: وزیر نیرو گفت اگر دو ساعت خاموشی بدهیم، مشکل حل می‌شود، اما محاسبه درست نبود انهدام شبکه تکفیری ـ سلفی در سرپل‌ذهاب سرلشکر باقری: ایران و‌ پاکستان برای تبدیل مرز‌ها به کانون دوستی تلاش می‌کنند سرپرست فرمانداری کرج منصوب شد رهبر انقلاب: شهیدان رازینی و مقیسه مستوجب پاداش الهی و شهادت در راه خدا شدند اقامه نماز رهبر انقلاب بر پیکر دو قاضی شهید سردار رادان: شناسایی و دستگیری عوامل ترور قضات در دستور کار است پزشکیان: به‌دنبال سلاح هسته‌ای نیستیم پزشکیان: برخی نهاد‌ها مثل نیرو‌های مسلح می‌توانند پادگان‌ها و نیرو‌های خود را به جنوب منتقل کنند سرلشکر باقری وارد پاکستان شد + جزییات سفر

سومین نظارت میدانی رئیس مجلس/ سفر قالیباف به سیستان و بلوچستان

مشاور و رئیس حوزه ریاست مجلس شورای اسلامی از سومین نظارت میدانی آقای قالیباف با سفر به استان سیستان و بلوچستان خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۵۱ - ۲۰ مهر ۱۳۹۹ - 2020 October 11
کد خبر: ۶۲۶۰۸

به گزارش راهبرد معاصر آقای بابک نگاهداری گفت: سفر فردای (۲۱ مهر) رئیس مجلس به استان سیستان و بلوچستان، سومین نظارت میدانی مجلس یازدهم است و حدود ۲۳ طرح و موضوع نظارتی در ۷ محور اصلی در این سفر احصاء شده است.

وی یادآور شد: این طرح‌های ۲۳ گانه در محور‌های سلامت، امور اجتماعی، آموزش، صنعت، حمل و نقل، عمران و نظایر آن قرار دارد که تقریبا در ۶ شهرستان سیستان و بلوچستان واقع شده است.

مشاور رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: ریاست مجلس نزدیک یک ماه است که جلسات مستمری با مجمع نمایندگان استان سیستان و بلوچستان، استاندار سیستان و بلوچستان، روسای سازمان‌ها و وزرای مربوطه داشته‌اند و ماحصل این بررسی‌ها در سفر ۳ روز به این استان با نظارت میدانی دنبال می‌شود.

وی اظهار کرد: مجلس این سفر‌ها و نظارت میدانی را در سه مرحله پیش از سفر، حین سفر و بعد از سفر انجام می‌دهد. پروژه‌هایی هم که در نشست مدیریتی آخر سفر درباره آن‌ها تصمیم‌گیری می‌شود در سامانه نظارتی مجلس بارگذاری می‌شود.

مشاور رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: در ارتباط با نظارت میدانی از حوزه‌های انتخابیه خوزستان نیز این کار انجام شده است و توسط معاونت نظارت مجلس تصمیمات، مستمر تاحصول نتیجه پیگیری و نظارت می‌شود تا این نوع نظارت‌ها میدانی دچار آفت نمایشی و تبلیغاتی نشود.

وی با اشاره به فواید سفر‌ها و نظارت‌های میدانی مجلس شورای اسلامی در بُعد قانونگذاری و نظارتی افزود: مجلس قوانینی را وضع کرده است که نمایندگان در حوزه‌های انتخابیه خود باید آثار آن‌ها را رصد کنند و همچنین با توجه به مقتضیات فرهنگی، اجتماعی و سیاسی و شرایط استان می‌توانند قوانین جدید تصویب کند.

آقای نگاهداری گفت: در بُعد نظارتی مجلس بر اجرای قوانین و اجرایی شدن آن‌ها باید نظارت کند و این نظارت‌ها کمک می‌کند که نمایندگان از وضع اجرای قوانین به خصوص قانون بودجه مطلع شوند.

وی افزود: مجلس باید نظارت کند که اعتباراتی که در قانون بودجه تصویب شده به طرح‌های استانی اختصاص پیدا کرده است یا خیر؟ بودجه دچار انحراف شده است یا خیر؟ و آگاهی نمایندگان از شرایط استان در همه تصمیم‌گیری‌ها اثر مثبت خواهد داشت که این هم از تاثیرات نظارت میدانی است.

خبرگزاری صدا وسیما

ارسال نظر
آخرین اخبار