پزشکیان: ترامپ هنوز مردم ایران را نشناخته است / ما خواهان جنگ نیستیم بیانیه نمایندگان مجلس درباره مذاکرات با آمریکا: جمهوری اسلامی تنها به توافقی عادلانه و رفع کامل تحریم‌ها رضایت می‌دهد قالیباف: ایران هوشمندانه عمان را به عنوان واسطه مذاکرات انتخاب کرد دیدار مشاور امنیت ملی عراق و قاآنی در بغداد رئیس جمهوری وارد کرمانشاه شد سرلشکر سلامی: عبارات رئیس جمهور آمریکا بر ملت ایران اثر ندارد لایحه پالرمو در مجمع تشخیص مصلحت نظام تصویب شد رهبر معظم انقلاب: ایستادگی در برابر ظالمان علّت دشمنی با ماست سرلشکر باقری: هر ۶ ماه شاهد ارتقاء چشمگیر توان دریایی ایران خواهیم بود سرلشکر سلامی: امروز قدرت ما ده‌ها برابر بیشتر از سال گذشته است/ ایران در مذاکرات، با شکوه ایستاده رئیس دفتر رهبر معظم انقلاب: قدرت ایران آمریکا را به مذاکره واداشته است سردار حاجی‌زاده: ایران امروز قوی‌تر از گذشته است/ تهدید نظامی علیه کشور واقعیت ندارد آیت الله سیستانی در دیدار با آیت الله جوادی آملی: نگاه ما به حوزه علمیه قم، هیچ تفاوتی با نگاه‌مان به حوزه نجف ندارد سرلشکر باقری: ممکن است دشمنان آغازگر یک درگیری باشند، اما پایان درگیری، زمان و مکان درگیری را ایران مشخص خواهد کرد پزشکیان: ایران و ازبکستان پاره‌های یک پیکرند

جزئیات سفر قالیباف به اندونزی

در این گزارش با برنامه‌های سفر چند روزه قالیباف به اندونزی آشنا خواهید شد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۰۲ - ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 May 16
کد خبر: ۲۷۸۲۸۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی که روز سه‌شنبه برای حضور در نوزدهمین اجلاس مجالس کشورهای اسلامی به اندونزی سفر کرد، در نخستین سخنرانی خود در جریان مراسم افتتاحیه این اجلاس بین‌المللی، در واکنش به اظهارات ضدایرانی ترامپ در جریان نشست شورای همکاری‌خلیج فارس، ضمن متوهم خواندن ترامپ، بر جایگاه رفیع مقاومت در میان ملت‌ها تأکید کرد.

قالیباف همچنین در حاشیه این اجلاس، شش دیدار دوجانبه با رؤسای مجالس اندونزی، عمان، عربستان، الجزایر، بورکینافاسو و مالزی داشت که محور اصلی تمامی این دیدارها تسهیل روابط اقتصادی و حمایت از آرمان فلسطین بود.

وی در ادامه برنامه‌های سفر خود، با حضور در اقامتگاه سفیر کشورمان در جاکارتا، با کارکنان سفارت و ایرانیان مقیم اندونزی دیدار کرد.قالیباف در این دیدار با تقدیر از تلاش‌های صورت گرفته از سوی ایرانیان مقیم جاکارتا تاکید کرد: کارها را باید به مردم سپرد چرا که هر زمان در طول انقلاب اسلامی این گونه عمل کردیم موفق شدیم.

رئیس مجلس کشورمان همچنین روز چهارشنبه با حضور در دانشگاه اسلامی شریف هدایه‌الله جاکارتا از ترجمه کتاب «خدمات متقابل اسلام و ایران» شهید مطهری رونمایی کرد؛ برنامه‌ای که با استقبال پرشور دانشجویان این دانشگاه همراه شد.

وی در ادامه برنامه‌های خود با جمعی از علما و اندیشمندان اندونزیایی دیدار کرد. در این دیدار مباحثی همچون ایجاد پول واحد اسلامی و تقویت همکاری‌های اقتصادی مطرح شد. حاضران این نشست نیز از مواضع قالیباف در حمایت از فلسطین قدردانی کردند.

ریاست مجلس شورای اسلامی ایران , محمدباقر قالیباف ,

قالیباف همچنین عصر پنج‌شنبه با حضور در مرکز فرهنگی اسلامی اندونزی، با جمعی از شیعیان این کشور دیدار و گفتگو کرد. از نکات جالب این دیدار استقبال گرم و پرشور شیعیان اندونزی بود که بازتاب رسانه‌ای قابل توجهی داشت./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر