رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد

گفت‌و‌گوی تلفنی سلطان عمان و مسعود پزشکیان

گفت‌و‌گوی تلفنی سلطان عمان و مسعود پزشکیان سلطان عمان در تماس تلفنی با رئیس جمهور کشورمان ضمن تبریک فرا رسیدن عید سعید قربان بر تقویت روابط ممتاز جمهوری اسلامی ایران و عمان تاکید کرد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۴ - ۱۴ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 June 04
کد خبر: ۲۷۹۹۳۰

به گزارش راهبرد معاصر؛در آستانه فرارسیدن عید سعید  قربان، سلطان هیثم بن طارق پادشاه عمان، طی تماس تلفنی با مسعود پزشکیان این عید بزرگ اسلامی را به دولت و ملت ایران تبریک گفت و برای ملت‌های ایران و عمان و عموم امت اسلامی، خیر، برکت و سعادت مسئلت کرد.

سلطان عمان در این گفت‌وگو ضمن ابراز خرسندی از دیدار و گفت‌وگوهای اخیر با رئیس‌جمهور اسلامی ایران در مسقط، روابط دو کشور را ممتاز و رو به گسترش توصیف و بر استمرار این دیدارها و رایزنی‌ها تأکید کرد.

سلطان هیثم ابراز امیدواری کرد که به‌زودی در تهران دیداری میان مقامات عالیرتبه دو کشور صورت گیرد.

در این تماس، پزشکیان هم با ابراز قدردانی از تماس تلفنی و تبریک صمیمانه سلطان عمان، متقابلاً عید سعید قربان را به دولت و ملت عمان تبریک گفت و از میزبانی گرم و صمیمانه ایشان در سفر اخیر به مسقط تقدیر کرد.

رئیس‌جمهور با اشاره به توافقات سازنده و ثمربخشی که در جریان این سفر میان دو کشور حاصل شد، اظهار امیدواری کرد که با حمایت و پیگیری شخص سلطان عمان، این توافقات در سریع‌ترین زمان ممکن وارد مرحله اجرا شود و زمینه تحقق اهداف مشترک و منافع متقابل جمهوری اسلامی ایران و سلطنت عمان، به‌ویژه در حوزه‌های سیاسی، اقتصادی و علم و فناوری فراهم گردد.

پزشکیان همچنین با دعوت رسمی از سلطان عمان برای سفر به تهران اظهار داشت: منتظر دیدار شما در تهران هستیم./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار