محکومیت شدید ادعای مداخله‌جویانه امارات و کانادا درباره جزایر ایران سپاه: تعداد پهپادهای آمریکایی MQ-۱ و MQ-۹ شکار شده در «صیدگاه هرمز» به ۶۸ فروند رسید بقایی: حضور پرشور مردم در میادین و تجمعات شبانه، پشتوانه اقتدار و دیپلماسی ایران است وزارت اطلاعات خبر داد: دستگیری 4 هسته تروریستی جنوب شرق روایت‌ مسئولان کشور از صلابت و اشراف مدیریتی رهبر انقلاب فضائلی : حجت‌الاسلام سید میثم خامنه‌ای در سلامت کامل هستند عزیزی: آمریکا باید پایبندی خود به تعهدات را اثبات کند مهاجرانی: حفاظت از محیط‌زیست باید به مطالبه‌ای اجتماعی تبدیل شود کودکان میناب تروریست بودند که به نام مبارزه با تروریسم کشته شدند؟ پزشکیان در همایش روز ملی محیط‌بان حضور یافت عارف: نیروی انسانی جوان مهم‌ترین پشتوانه توسعه کشور است انهدام یک فروند پهپاد پیشرفته MQ1 در آسمان شرق تنگه هرمز پاسخ آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای به نامه‌های جمعی از دانشجویان: خودتان را به سلاح علم و ایمان مجهز کنید / نامه‌ای به فرزندان عزیزم؛ تا رسیدن به قله‌های پیشرفت هم‌عهدیم کوثری: رهبر انقلاب سلامتی کامل خود را به دست آورده است/ آیت الله سید مجتبی خامنه‌ای در برخی از میادین به صورت پنهانی حضور پیدا می‌کنند توییت حساب کاربری رهبر انقلاب: سلام به فرزندان عزیزم؛ نامه‌های پرمهرتان را خواندم

نماینده مجلس: پیشنهاد افزایش قیمت سوخت در مجلس رد شده بود

نماینده مجلس: پیشنهاد افزایش قیمت سوخت در مجلس رد شده بود نایب رییس کمیسیون قضائی مجلس گفت: بنده به عنوان نماینده مجلس تا دیشب از این افزایش قیمت اطلاعی نداشتم و جالب اینجاست که نمایندگان مجلس به این لایحه رای نداده و این پیشنهاد افزایش قیمت سوخت در مجلس رد شده بود.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۶ - ۲۴ آبان ۱۳۹۸ - 2019 November 15
کد خبر: ۲۸۰۱۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ دکتر "یحیی کمالی‌پور" در خصوص افزایش ناگهانی بنزین گفت: معتقدم دولت باید مردم را محرم بداند و اینکه بدون اطلاع و شبانه چنین کاری را انجام دهند، کار درستی نبود و نهایتا در این شرایط و در این وضعیت وارد کردن شوک به مردم و افزایش قیمت بنزین از ۱۰۰۰ تومان به ۳۰۰۰ تومان، اصلا قابل پذیرش نیست.

 


وی ادامه داد: گفته شده می‌خواهیم منابع حاصل از اصلاح قیمت بنزین را به خانوار‌های نیازمند پرداخت کنیم و از طرف دیگر مطرح شده که ۱۸ میلیون خانوار در سطح کشور به بسته‌های حمایتی نیازمندند.



نایب رییس کمیسیون قضائی مجلس شورای اسلامی با اشاره به افزایش قیمت سوخت، بیان کرد: طبیعی است که با افزایش قیمت سوخت، احتمالا تمامی مایحتاج، ملزومات و ... زندگی مردم نیز با افزایش قیمت روبرو خواهد شد.



وی با بیان این مطلب که گفته شده که سران سه قوه چنین تصمیمی گرفتند، ادامه داد: بنده به عنوان نماینده مجلس تا دیشب از این افزایش قیمت اطلاعی نداشتم و جالب اینجاست که نمایندگان مجلس به این لایحه رای ندادند و پیشنهاد افزایش قیمت سوخت در مجلس رد شده بود و سران سه قوه در جلسه‌ای که نیاز به اخذ مجوز مجلس ندارد این مهم را به عنوان مصوبه شورای هماهنگی اقتصادی سران سه قوه تصویب کرده‌اند؛ اما در هر حال آقای دکتر لاریجانی رییس مجلس شورای اسلامی باید نظر نمایندگان را در جلسه سران سه قوه اعلام می‌کردند. حال نمی‌دانم اعلام کردند یا خیر، اما در هر صورت نمایندگان مجلس با افزایش قیمت حامل‌های سوخت موافق نبودند.

 

به گزارش ایسنا، شب گذشته و با اعلام رسمی دولت وضعیت تازه قیمت و سهمیه بندی بنزین و حامل‌های انرژی مشخص شد که بر این اساس برای خودرو‌های شخصی (هر نفر تنها یک خودرو) ماهانه ۶۰ لیتر بنزین در کارت سوخت شارژ می‌شود و قیمت هر لیتر بنزین سهمیه‌ای ۱۵۰۰ تومان و نرخ آزاد بنزین ۳۰۰۰ تومان خواهد بود.

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار