سخنگوی سپاه: تجربه جنگ ۱۲ روزه باید مانع هر خیال خام دشمن شود، اسرائیل خوب می‌داند که قدرت موشکی ما چقدر است سردار نقدی: کسانی که با حکومت اسلامی مخالفت می‌کنند، در حقیقت با پیامبر مخالفت دارند با نظر و تصمیم ‎پزشکیان؛ همتی جانشین فرزین می‌شود همتی جایگزین فرزین در بانک مرکزی شد موافقت کمیسیون امور داخلی مجلس با کلیات طرح تشکیل وزارت مدیریت بحران سخنگوی ستاد انتخابات: ۷۰ هزار شعب اخذ رأی در کشور پیش‌بینی کرده‌ایم اعلام سه روز عزای عمومی و تعطیلی اهواز جزئیات ثبت‌نام داوطلبان انتخابات میان دوره‌ای مجلس خبرگان پزشکیان: پزشکیان: برنامه نوشته‌اند که مثلاً ایران ۳۶ ماه دیگر باید ساقط شود؛ اگر ما با هم باشیم، ۳۶ هزار سال دیگر هم نمی‌توانند این کار را بکنند / برای تأمین معیشت مردم برنامه ۲۰ بندی داریم آغاز فرآیند انتخابات شورا‌ها در استان تهران رهبر معظم انقلاب: تهاجم آمریکا در منطقه مغلوب ابتکار و شجاعت جوانان ایران شد خط فقر در تهران را حدود ۴۰ میلیون تومان اعلام شد رئیس مجلس: قدرت خرید مردم در بودجه 1405 باید افزایش یابد انتقاد ‌آیت‌الله علم‌الهدی از ‌وضعیت اقتصادی و اجتماعی امام جمعه موقت تهران: مسئولان باید به مردم توجه ویژه داشته باشند

قائم‌پناه: امسال با ۸ هزار مگاوات ناترازی بیشتر از سال گذشته مواجه شده‌ایم/ قیمت برق برای پرمصرف‌ها افزایش خواهد یافت

معاون اجرایی رئیس‌جمهوری گفت: با سیاست‌های دولت چهاردهم قرار است کمبود منابع فسیلی برای تأمین برق را با انرژی خورشیدی و بادی جبران و ۲۰ درصد منابع برق مصرفی تمام ادارات دولتی با برق خورشیدی تامین شود.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۴ - ۱۸ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 June 08
کد خبر: ۲۸۰۲۳۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمدجعفر قائم‌پناه در مراسم آغاز احداث نیروگاه‌های خورشیدی در مجموعه نهاد ریاست‌جمهوری که در محل سالن اجلاس سران برگزار شد، با بیان اینکه ما با کمبود برق مواجه هستیم، اظهار کرد: امسال با گرمایی که زودتر از موعد شروع شده و رشدی که در مصرف ایجاد شده با ۸ هزار مگاوات ناترازی بیشتر از سال گذشته مواجه شده‌ایم و این ناترازی در روز‌های اخیر بیشتر نمایان و به کمبود ۱۵ هزار مگاواتی منجر شده است.

وی افزود: با سیاست‌های دکتر پزشکیان و دولت چهاردهم قرار شد کمبود منابع فسیلی برای تأمین برق را با انرژی خورشیدی و بادی جبران و ۲۰ درصد منابع برق مصرفی تمام ادارت دولتی با برق خورشیدی تامین شود.

معاون اجرایی رئیس‌جمهوری تأکید کرد: این شیوه تولید برق از آلودگی هوا و از مصرف بیشتر منابع فسیلی جلوگیری می‌کند و برای تولید انرژی مقرون به صرفه است و هزینه کمتری هم خواهد شد.

قائم‌پناه یادآور شد: این پروژه ظرف ۳۰ تا ۴۰ روز آینده به بهره‌برداری می‌رسد. اصل این اقدام نیز با پیگیری ویژه دکتر افشین معاون علمی رئیس‌جمهوری و همکاران در مجموعه نهاد ریاست‌جمهوری به نتیجه رسید.

وی ادامه داد: ما در روز می‌توانیم پنج ساعت و نیم از انرژی خورشیدی استفاده کنیم و ۳۸۰۰ کیلووات تولید برق روزانه را با این پنل‌ها داشته باشیم. حدود ۳ هزار مترمربع در این پروژه برای نصب پنل‌های خورشیدی در نظر گرفته شده است.

معاون اجرایی رئیس‌جمهوری گفت: اقدام امروز ما نمادین است. امیدوارم همه دستگاه‌های کشور از دانشگاه‌ها و بیمارستان‌ها گرفته تا به‌ویژه کارخانه‌ها برای تأمین برق مصرفی از انرژی خورشیدی استفاده کنند.

قائم‌پناه اظهار کرد: از تمامی کسانی که ویلا دارند، به‌خصوص به دلیل افزایش قیمت برق، درخواست می‌کنم که حتماً سقف و پشت بام‌های خود را با انرژی خورشیدی تأمین کنند، زیرا روز به روز برای کسانی که پرمصرف هستند، قیمت برق افزایش خواهد یافت و این امر توجیه اقتصادی دارد. بنابراین، اگر کسانی که پرمصرف هستند و جا دارند، می‌توانند از انرژی خورشیدی استفاده کنند، باید دست به کار شوند و از همین امروز این کار را آغاز کنند. اگر همه دست به دست هم دهیم امیدواریم امسال سال پایان ناترازی در بخش انرژی باشد. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار