ارزش معاملات صندوق‌های طلا به ۱.۸ همت رسید ۳ شناور حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس توقیف شد / دستگیری ۱۱ نفر همه بیمارستان‌های غزه در آستانه تعطیلی ایران خودرو وزارت صمت را تهدید کرد: قیمت‌های جدید خودرو را ابلاغ نکنید، خودمان محاسبه می‌کنیم آغاز نصب نیروگاه‌های خورشیدی در مجموعه نهاد ریاست‌جمهوری هشدار امنیتی کاخ سفید درباره استارلینک بیانیه مجمع تشخیص مصلحت نظام در خصوص ابهامات مطرح‌شده درباره تصویب پالرمو لاغری با مصرف ناشتای آبلیمو و سرکه سیب؛ آری یا خیر؟ تصاویر/ صفحه نخست روزنامه‌های ایران یکشنبه ۱۸ خرداد ۱۴۰۴ تصاویر/ روزنامه‌های ورزشی امروز یکشنبه ۱۸ خرداد ۱۴۰۴ همسرکشی در فریمان/ اعترافات هولناک عامل قتل قهرمان مچ اندازی بانوان فدراسیون کشتی به امیررضا معصومی رضایتنامه نمی‌دهد ادعای سایت ارمنستانی: امیررضا معصومی در مسیر تغییر تابعیت دو دختر تکواندوکار ایرانی ناپدید شدند کشته شدن متهم به قتل حین فرار در بیمارستان کرج

طنز تلخ فوتبال ایران/ جوانگرایی با میانگین سنی ۳۰ سال!

قلعه نویی به جوانگرایی اعتقاد دارد. البته از نوعی که جوان‌ترین بازیکنی که در مقابل قطر برای ایران بازی کرد ۲۵ سال سن داشت. سنی که چندان جوان محسوب نمی‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۴ - ۱۸ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 June 08
کد خبر: ۲۸۰۲۵۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ چند مدتی است که موضوع جوانگرایی در تیم ملی فوتبال کشورمان مطرح شده است. در این زمینه انتقادهای زیادی در یک یا دو سال گذشته به امیر قلعه نویی و تیم ملی وارد شده بود. کارشناسان مختلف و بازیکنان پیشین تیم ملی حرف از جوانگرایی می‌زدند و انتقادهای جدی را به مربیان تیم ملی مطرح می‌کردند.

انتقاداتی که البته قلعه نویی هم بارها و به دفعات به آنها پاسخ داد. قلعه نویی در یکی از مصاحبه‌های خود عنوان کرد که تیم ملی جایی برای تست بازیکنان جوان نیست و این کار و حضور بازیکنان جوان و کسب تجربه بین المللی باید در تیم‌های پایه و تیم‌های باشگاهی عملی شود و وظیفه تیم ملی نیست که تولید بازیکن جوان داشته باشد.

حرف قلعه نویی تا حدی در ارتباط با اهمیت تیم ملی فوتبال برای هر کشور درست است، اما موضوع و مسئله زمانی شکلی عجیب به خود می‌گیرد و مشکل ایجاد می‌کند که کادر فنی تیم ملی کشورمان بدون آن که حتی کمی به سخنانی که مطرح می‌کنند فکر کنند، دلیل باخت خارج از خانه تیم ملی مقابل قطر را در مقدماتی جام جهانی ۲۰۲۶ نه عملکرد ضعیف بازیکنان تیم خود و یا بازی خوب تیم حریف بلکه تاوان جوانگرایی عنوان می‌کند. البته جوانگرایی به سبک ژنرال.

جوانگرایی از نوعی که کم سن‌ترین بازیکنی که قلعه نویی در دیدار مقابل قطر استفاده کرد امیرحسین حسین زاده ۲۵ ساله بود. سنی که البته در فوتبال چندان جوان هم مطرح نمی‌شود.

قلعه نویی درحالی از جوانگرایی حرف می‌زند که میانگین سنی تیمش در دیدار مقابل قطر نزدیک به عدد ۳۰ بوده و با تعویض‌های که انجام داد این عدد به ۳۱ رسیده است. در نتیجه با هر سبک و باوری که به این موضوع نگاه کنی صحبت‌های قلعه نویی درباره جوانگرایی شوخی بیش نبوده است.

بد نیست نگاهی به سن بازیکنان تیم ملی در دیدار با قطر بیاندازیم.

علیرضا بیرانوند ۳۲ سال

صالح حردانی ۲۶ سال

عارف آقاسی ۲۸ سال

شجاع خلیل زاده ۳۶ سال

میلاد محمدی ۳۱ سال

سعید عزت اللهی ۲۸ سال

امیرحسین حسین زاده ۲۵ سال

علی علیپور ۲۹ سال

محمد کریمی ۲۸ سال

مهدی محبی ۲۵ سال

مهدی طارمی ۳۲ سال

علی نعمتی ۲۹ سال

روزبه چشمی ۳۱ سال

سامان قدوس ۳۱ سال

شهریار مغانلو ۳۰ سال
این موضوع، اما زمانی ترسناک‌تر می‌شود که در تمامی دیدارهای تیم ملی کشورمان در رقابت‌های مقدماتی جام جهانی و حتی دیدراهای دوستانه، کادر فنی تیم ملی نشان داده که چندان اهمیتی به حضور بازیکنان جوان ندارد. البته جوان‌هایی که سنی کمتر از حسین زاده ۲۵ ساله داشته باشد.

در شرایطی که حضور تیم ملی در جام جهانی نیز حتمی شده بازی‌هایی مقابل قطر و کره شمالی فرصت خوبی بود که ستاره‌های بالای سی سال قلعه نویی حضور روی نیمکت را هم تجربه کنند، اما به نظر می‌رسد که قلعه نویی چندان علاقه به حضور ستارگانی مانند شجاع خلیل زاده و بیرانوند روی نیمکت نداشته باشد و ترجیح می‌دهد آنها همیشه فیکس تیم او باشند.

نکته آخر، که شاید بتواند کمی به تیم ملی ایران و کادر فنی و شخص امیر قلعه نویی کمک کند، تماشای دیدارهای سایر تیم‌های ملی فوتبال در این روزها باشد. جایی که معنی واقعی جوانگرایی را می‌توان از آن مشاهده کرد.

جوانگرایی به معنی حضور بازیکن‌های ۱۸ تا ۲۱ یا ۲۲ ساله در ترکیب‌های اصلی تیم‌های خودشان. بازیکنانی که با اعتماد سرمریی‌های خود تجربه‌ای بزرگ از بازی با پیراهن تیم ملی کسب می‌کنند و در جام جهانی به کمک تیم های خود می آیند./باشگاه خبرنگاران

کلمات کلیدی: فوتبال ایران
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار