شورای همکاری خلیج فارس خواستار بازگشت ایران و آمریکا به گفت‌و‌گو شد ماکرون: با قاطعیت با کسانی که بی نظمی کردند برخورد می‌کنیم مقتدی صدر خواستار برگزاری تظاهرات در حمایت از آزادی حجاب شد هشدار قالیباف به دولت‌های منطقه: در صورت تخصیص امکانات به شرکت‌های هوش مصنوعی که در قتل کودکان ما شریک هستند، با واکنش ما رو‌به‌رو خواهید شد پارلمان مصر رأی‌گیری درباره حمایت نظامی از عربستان را به فردا موکول کرد نخست وزیر عراق دستور تشکیل کمیته بررسی علت انفجار در مقر الحشد الشعبی را صادر کرد درگیری پلیس و معترضان در خیابان‌های فرانسه/ ۴۰۰ نفر بازداشت شدند نتانیاهو: دشمنان ما در صدد تاثیرگذاری بر انتخابات هستند معترضان نزدیک کاخ الیزه تحصن کردند؛ سرکوب خشن مردم فرانسه توسط پلیس روایت الجزیره از دلیل درگیری‌های مرزی میان پاکستان و افغانستان شنیده شدن صدای چند انفجار در ریاض نیروی دریایی ارتش: تعداد نفتکش‌های صدمه دیده در محدوده دریای عمان در حال افزایش است/ کشور‌ها فریب دروغ باز بودن تنگه هرمز را نخورند وقوع انفجار مهیب در بغداد + جزییات و عکس ربوده شدن ۲۰ نیروی پلیس در بلوچستان پاکستان ادعای فرمانده سنتکام درباره محاصره دریایی ایران بالا گرفتن تنش‌ها بین نتانیاهو و بن گویر در آستانه انتخابات

اعتراف صهیونیست‌ها: ایران با وجود تحریم‌ها "بسیار خطرناک" باقی مانده است

اعتراف صهیونیست‌ها: ایران با وجود تحریم‌ها یکی از اعضای ارشد لابی صهیونیستی در واشنگتن با اشاره به قدرت نظامی ایران، گفت که ایران همچنان «بسیار خطرناک» است.
تاریخ انتشار: ۱۹:۲۰ - ۲۱ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 June 11
کد خبر: ۲۸۰۵۸۷

به گزارش راهبرد معاصر، «بهنام بن‌طالبلو» یکی از اعضای ارشد لابی صهیونیستی «بنیاد دفاع از دموکراسی‌ها»، اندیشکده مستقر در واشنگتن ادعا کرد: «اگرچه ایران احتمالا از نظر اقتصادی و سیاسی ضعیف شده است اما همچان بسیار خطرناک می‌باشد.»

این عضو ارشد اندیشکده مذکور در مصاحبه‌ای با «آی‌ال تی‌وی» تلویزیون اسرائیلی عنوان کرد: «جمهوری اسلامی ایران همچنان میزبان بزرگترین زرادخانه موشک‌های بالستیک در خاورمیانه و بزرگترین زرادخانه پهپادها در خاورمیانه است.»

بن طالبلو گفت: «ایران تنها کشوری است که این میزان اورانیوم با غنای بالا را بدون اینکه قبلا سلاح هسته‌ای تولید کرده باشد، تولید می‌کند. این تنها کشوری در جهان است که برای اولین بار یک موشک بالستیک ۲۰۰۰ کیلومتری را بدون تولید سلاح هسته‌ای در داخل این کشور تولید کرده است. بنابراین همه چیز و یک سری دلایل وجود دارد که جمهوری اسلامی را فوق‌العاده خطرناک می‌کند.»

وی ادعا کرد: «آنچه که ایران در حال حاضر بررسی و محاسبه می‌کند، لفاظی‌های دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا و تهدید بالقوه حمله اسرائیل است. به نظر من اشتباه نکنید، ایران مشغول است اما با حسن‌نیت مشغول نیست. آن‌ها مشغولند تا زمان بخرند. آن‌ها منتظر انقضای اسنپ‌بک هستند که اکتبر سال جاری رخ می‌دهد. ایران همچنین به دنبال ایجاد فاصله میان ایالات متحده و مهم‌ترین متحدش در خاورمیانه یعنی اسرائیل است.»

بن طالبلو مدعی شد که ایران طی سالهای اخیر موضع فزاینده جنگ‌طلبانه اروپایی‌ها را «دست‌ کم می‌گیرد و این به دلیل روابط گرم میان ایران با روسیه است».

او با بیان اینکه ایران در تلاش است تا آمریکا را منزوی کند، تاکید کرد: «ایرانی‌ها در تلاشند تا آمریکا را نسبت به توافق مورد نظر خود مجبور کنند.»/مشرق

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار