سردار احمدی مقدم: تسریع در اصلاحات داخلی لازم است؛ الان ۷۰ درصد مردم می‌گویند نظام جمهوری اسلامی را می‌خواهیم، ولی باید در آن اصلاحاتی صورت بگیرد؛ این پیام ملت است که باید شنیده شود پیام سردار مجید موسوی به خانواده شهید ماکان نصیری: شما بستر لازم را در جامعه اسلامی برای قهرمان پروری و شهادت مهیا نمودید پزشکیان به زیارت حرم مطهر امام رضا (ع) رفت تجهیز یگان‌های نیروی زمینی ارتش به سامانه‌ها، تسلیحات و ارتقاء توان رزمی امیر پوردستان: مصلحت نظام ایجاب کند، با انجام عملیات‌های پیش‌دستانه دشمن را به‌شدت غافلگیر می‌کنیم جزئیات تعطیلی‌های مراسم تشییع و تدفین رهبر شهید به روایت سخنگوی دولت پزشکیان پزشکیان: هیچ مذاکره‌ای درباره موشک‌های بالستیک صورت نگرفته و نخواهد گرفت شناسایی ۱۵۵ محل استقرار اتباع غیرمجاز در تهران  تهران در آماده‌باش برای مراسم تشییع رهبر انقلاب + جزئیات به روایت سخنگوی استانداری تهران جزئیات تعطیلی سه روزه تهران در روز‌های تشییع رهبر شهید ساعات کاری ادارات بوشهر تغییر کرد+ ساعت جدید ساماندهی نیرو‌های شرکتی؛ دولت چهاردهم وارد فاز جدید شد / تازه‌ترین جزئیات طرح ساماندهی کارکنان شرکتی برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند محسن رضایی: شاید آمریکایی‌ها بدنبال گذراندن مسابقات جام جهانی و یا حتی انتخابات باشند و در نهایت مذاکرات عاقبتی نداشته باشد

رئیس جمهور: ما راه خود را خواهیم رفت، غنی‌سازی را خواهیم داشت

رئیس جمهور: ما راه خود را خواهیم رفت، غنی‌سازی را خواهیم داشت رئیس‌جمهور در واکنش به قطعنامه شورای حکام علیه ایران گفت: ما راه خود را خواهیم رفت، غنی‌سازی را خواهیم داشت و از روند فعلی کوتاه نخواهیم آمد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۸ - ۲۲ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 June 12
کد خبر: ۲۸۰۶۵۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ مسعود پزشکیان در دیدار با فرهیختگان، نخبگان و فعالان فرهنگی استان ایلام، گفت: اینکه تعداد زیادی پروژه مصوب کنیم، کلنگ بزنیم اما به مدت 20 تا 30 سال بگذرد و نتوانیم آنها را به اتمام برسانیم درست نیست، هیچ منطق علمی این را نمی‌پذیرد که پروژه‌های زیادی را آغاز کنیم، قطره‌چگانی پول بدهیم اما نتوانیم هیچ یک را به اتمام برسانیم.

وی با اشاره به نزدیک به پنج هزار همت پروژه بر زمین مانده، افزود: باید باهم اولویت‌بندی پروژه‌ها را مشخص کنیم و براساس داشته‌های خود تصمیم بگیریم و به سرعت آغاز کنیم و به سرانجام برسانیم؛ در این صورت است که بدبینی نسبت به اتمام پروژه‌های بر زمین مانده را در جامعه از بین خواهیم برد.

رئیس جمهور در بخش دیگری از صحبت‌های خود با اشاره به قطعنامه شورای حکام آژانس علیه ایران، تصریح کرد: امروز انگلستان، فرانسه و آلمان قطعنامه‌ای علیه ایران به تصویب رساندند، متوجه نمی‌شوم که چطور باید با این دنیا همراهی کرد که شیطنت نکنند و اجازه دهند که مردم این مملکت روی پای خود بایستند و مستقل زندگی کنند.

پزشکیان بار دیگر با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای هسته‌ای جمهوری اسلامی ایران، افزود: ما راه خود را خواهیم رفت، غنی‌سازی را خواهیم داشت و از روند فعلی کوتاه نخواهیم آمد، ما با همین جوانان مملکت را خواهیم ساخت و اینگونه نیست که اگر (تاسیسات) ما را با بمب نابود کنند، همه این توانایی‌ها در اندیشه ماست و لذا هر کاری کنند مجدد خواهیم ساخت.

پزشکیان ادامه داد: باید دست به دست هم دهیم و در جهت ساختن کشور دست از اختلافات و مشکلات برداریم./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار