واکنش قالیباف به گزافه‌گویی نتانیاهو؛ اسرائیل آب‌دزد شماره یک جهان است پاسخ قالیباف به ادعای نتانیاهو؛ بیچاره و پریشان شده‌اید پزشکیان: پنهان‌کار نیستم/ بیان مشکلات احترام به شعور مردم است واکنش فضائلی به اظهارات اخیر محسن هاشمی درباره وقوع جنگ یک مقام مسئول: بابک زنجانی به بانک مرکزی ۱.۸ میلیارد دلار بدهکار است و تنها ۱۵ میلیون دلار را آن تسویه کرده وزیر کشور: حدود ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر زائر در عراق و عده‌ای هم در مسیر رفتن به این کشور هستند پزشکیان: نتانیاهو به جای دلسوزی دروغین برای مردم ایران، نگاهی به آثار جنایاتش در غزه داشته باشد ولایتی در دیدار معاون وزیر خارجه ارمنستان: هر تحولی در نزدیک مرزهایمان را به دقت زیر نظر داریم واکنش پزشکیان به ادعای نتانیاهو: رژیمی که مردم غزه را از آب و غذا محروم کرده می‌خواهد برای مردم ایران آب بیاورد؟ چه سرابی پزشکیان دوشنبه به ارمنستان سفر می‌کند خطیب: ۷ میلیون گزارش مردمی در جنگ ۱۲ روزه داشتیم وزیر دفاع: برای هرگونه ماجراجویی جدید دشمن آمادگی کامل داریم/تحرکات آنان به‌دقت زیر نظر است عارف: آب طالقان طی هفته‌های آینده به تهران می‌رسد تهران چهارشنبه ۲۲ مرداد تعطیل است؟

پزشکیان در گفت‌وگو با پوتین: تجاوزات رژیم صهیونیستی حتما پاسخ مناسب دریافت خواهد کرد

رئیس جمهور در گفت‌وگوی تلفنی با ولادیمیر پوتین گفت: تجاوزات رژیم صهیونیستی نقض آشکار قواعد بین‌المللی است و حتما پاسخ مناسب دریافت خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۳ - ۲۳ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 June 13
کد خبر: ۲۸۰۷۵۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه عصر امروز، جمعه 23 خرداد 1404 در تماس تلفنی با مسعود پزشکیان، ضمن محکوم کردن تجاوزات رژیم صهیونیستی به کشورمان، درگذشت تعدادی از مردم غیرنظامی، دانشمندان هسته‌ای و مقامات نظامی کشورمان را تسلیت گفت و با دولت و ملت ایران ابراز همدردی کرد.

تجاوزات رژیم صهیونیستی نقض آشکار قواعد بین‌المللی و محکوم است

رئیس جمهور روسیه با بیان این‌که «نگرانی خود از این تجاوزات را به مقامات رژیم صهیونیستی منتقل کرده است»، افزود: این تجاوزات نقض آشکار قواعد و حقوق بین‌المللی است. روسیه آماده میانجیگری برای توقف تنش‌هاست.

تجاوزات رژیم صهیونیستی حتما پاسخ مناسب دریافت خواهد کرد

پزشکیان هم با تشکر از تماس تلفنی و ابراز همدردی رئیس جمهور روسیه، با اشاره به اینکه رژیم صهیونیستی از اولین روز فعالیت دولت چهاردهم با ترور شهید هنیه به عنوان مهمان رسمی کشورمان به دنبال تنش‌آفرینی و گسترش درگیری‌ها در منطقه بود، تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران همواره اعلام کرده که به دنبال ساخت سلاح هسته‌ای نبوده و آماده ارائه اطمینان در این زمینه به مراجع قانونی بین‌المللی است‌.

رئیس جمهور گفت: تجاوزات رژیم صهیونیستی نقض آشکار قواعد بین‌المللی است و حتما پاسخ مناسب دریافت خواهد کرد./ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر