خبر ورود افراد مسلح به داخل کشور صحت دارد؟ پزشکیان: ایران امروز در آستانه یکی از مهمترین تحولات جمعیتی تاریخ خود قرار دارد سرلشکر ایزدی: دشمن از ملت بزرگ ایران شکست خورده؛ تسلیم نمی‌شویم متلاشی شدن یک تیم تروریستی در استان سیستان و بلوچستان واکنش سرلشکر رضایی به توهمات ترامپ: واقعیت را ایران رقم می‌زند روایت نیکزاد از علت به پناهگاه نرفتن رهبر شهید ابوترابی فرد: حراست از امنیت کشور جزو وظایف امت مبعوث شده است حجت الاسلام شیرازی: همه مشکلات جهان برخاسته از عدم تبعیت انسان‌ها از فرمان الهی است تیراندازی و درگیری مسلحانه سپاه با تروریست‌ها در راسک سردار قاآنی: نسل جدید حزب‌الله صهیونیست‌ها را مورد هجوم قرار می‌دهد غریب‌آبادی: آمریکا به‌جای موعظه دیگران، پاسخگوی جنایات خود باشد خطیب‌زاده: توپ در زمین آمریکاست تکذیب ورود گروه‌های مسلح به کشور تاکید رییس سازمان انرژی اتمی بر اهتمام ویژه صنعت هسته‌ای در راستای ترویج قرآن آیت‌الله جوادی آملی: حفظ کشور با همراهی مردم محقق می‌شود

مخبر:روابط راهبردی ایران و روسیه غیرقابل تغییر است

مخبر:روابط راهبردی ایران و روسیه غیرقابل تغییر است سرپرست ریاست جمهوری ضمن ابراز خرسندی از پیشرفت اجرای توافقات صورت گرفته میان ایران و روسیه، روابط راهبردی فیمابین را غیرقابل تغییر خواند و با تاکید بر اهمیت مذاکرات و نگاه مشترک تهران-مسکو در خصوص مسائل منطقه‌ای، ابراز امیدواری کرد تلاش‌های دو کشور در جهت ثبات‌بخشی به منطقه به نتایج مطلوب برسد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۹ - ۰۶ تير ۱۴۰۳ - 2024 June 26
کد خبر: ۲۴۷۲۲۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمد مخبر عصر امروز چهارشنبه در پاسخ به تماس تلفنی ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه، امضای تفاهمنامه مشترک در خصوص انتقال گاز روسیه به ایران را گامی بلند در جهت تعمیق روابط دو کشور و اقدامی موثر در راستای توسعه اقتصادی منطقه دانست و با بیان اینکه با اجرای این طرح نه تنها منافع اقتصادی دو کشور، بلکه منافع کل منطقه تامین خواهد شد، از اهتمام رئیس جمهوری روسیه در به سرانجام رسیدن این توافق قدردانی کرد.

مخبر در ادامه ضمن ابراز خرسندی از پیشرفت اجرای توافقات صورت گرفته میان دو کشور، روابط راهبردی فیمابین را غیرقابل تغییر خواند و با تاکید بر اهمیت مذاکرات و نگاه مشترک تهران-مسکو در خصوص مسائل منطقه‌ای، ابراز امیدواری کرد تلاش‌های دو کشور در جهت ثبات‌بخشی به منطقه به نتایج مطلوب برسد.

مخبر همچنین ضمن محکومیت حادثه تروریستی اخیر در داغستان با دولت و ملت روسیه و خانواده جانباختگان این جنایت ابراز همدردی کرد.

ولادمیر پوتین رئیس جمهور روسیه نیز در این مکالمه تلفنی با ابراز خرسندی از امضای تفاهمنامه مشترک راهبردی انتقال گاز میان دو کشور، این توافق را رویدادی بزرگ در راستای تامین منافع دو کشور و تقویت همکاری‌های دوجانبه و به نفع بازارهای منطقه‌ای و بین‌المللی دانست.

رئیس جمهور روسیه افزایش سطح مبادلات تجاری میان دو کشور را رضایت‌بخش و تبادل هیئت‌های دیپلماتیک را بهترین گزینه در جهت زمینه‌سازی برای توسعه روابط عنوان کرد.
ولادمیر پوتین با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران ثابت کرده است که همکاری دوجانبه با این کشور روی کاغذ نمی‌ماند و به مرحله عمل و اجرا می‌رسد، از اهتمام و جدیت دولت شهید رئیسی برای توسعه و اجرای توافقات میان دو کشور قدردانی و برای ملت ایران در انتخابات پیش‌رو آرزوی موفقیت و سربلندی کرد./ایرنا

کلمات کلیدی: ایران و روسیه
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار