فوری / معافیت ۶۰ روزه تحریم‌های نفتی ایران صادر شد / وزارت خزانه‌داری آمریکا از اسقاط تحریم صادرات نفت و فرآورده‌های پتروشیمی ایران خبر داد قاآنی به سربازان اسرائیل: اگر با پای خود از جنوب لبنان خارج نشوید، حماسه سال ۲۰۰۰ تکرار خواهد شد نتانیاهو: ایران نباید به سلاح هسته‌ای دست یابد الجولانی: اظهارات ترامپ به اشتباه به معنای حمله قریب‌الوقوع سوریه به لبنان تفسیر شد سی‌ان‌ان به نقل از منبع ایرانی: مذاکرات ایران و آمریکا پس از تهدید‌های ترامپ، متوقف شده، اما به پایان نرسیده شبکه کان اسرائیل: ارتش اسرائیل شروع به کاهش نیرو‌های خود در جنوب لبنان کرده / دولت ترامپ از اسرائیل خواسته است که عقب‌نشینی جزئی از جنوب لبنان انجام دهد المیادین: هیئت ایرانی تا زمانی که ترامپ عذرخواهی نکند و نیرو‌های اسرائیلی از جنوب لبنان خارج نشوند، به مذاکرات باز نخواهد گشت قالیباف در واکنش به ادعا‌های ترامپ: ما تهدید‌های آمریکایی‌ها را به جایی حساب نمی‌کنیم / بهتر است مراقب اظهارنظر‌های خود باشند، نیرو‌های مسلح ما آماده‌اند تا به نحوی دیگر پاسخشان را بدهند تنفس در مذاکرات سوئیس پس از ۸۰ دقیقه یک منبع مطلع: هیات ایرانی با عکس مشترک با هیات آمریکایی مخالفت کرد آغاز مذاکرات ایران و آمریکا به ریاست قالیباف و ونس بیانیه پایانی نشست قاهره / آنکارا، ریاض، اسلام‌آباد و قاهره خواهان توجه به نگرانی‌ها و ملاحظات کشور‌های منطقه در مذاکرات ایران و آمریکا شدند همزمان با مذاکرات سوئیس ترامپ بار دیگر ایران را تهدید به حمله نظامی کرد / رئیس جمهور آمریکا: ایران جلوی نیابتی‌هایش را بگیرد نیوزویک: وقت خداحافظی با بی بی رسیده است پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است

اعتراف بی‌شرمانه ترامپ: ما همه چیز را می‌دانستیم

اعتراف بی‌شرمانه ترامپ: ما همه چیز را می‌دانستیم پس از ماه‌ها تاکید ظاهری ترامپ به رژیم صهیونیستی درباره عدم حمله به ایران و «حرکت رو به جلو برای یک توافق هسته‌ای با تهران»، رئیس جمهور آمریکا در گفت‌وگویی با خبرگزاری رویترز اظهار کرد او و تیمش می‌دانستند «حمله اسرائیل به ایران اتفاق می‌افتد، با این حال، هنوز محلی برای یک توافق وجود دارد.»
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۹ - ۲۴ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 June 14
کد خبر: ۲۸۰۷۷۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا در این گفت‌وگو با رویترز مدعی شد: «ما همه چیز را می‌دانستیم و تلاش کردم تا ایران را از مرگ و تحقیر نجات دهم. تلاش کردم تا آنها را نجات دهم چون دوست داشتم شاهد یک توافق باشم.»

وی ادامه داد: «آنها هنوز هم می‌توانند به یک توافق برسند، هنوز خیلی دیر نشده است.»

ترامپ ظاهرا بارها بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی را تحت فشار قرار داده بود تا حمله به ایران را به تعویق بیندازد تا به دیپلماسی زمان بیشتری بدهد، هرچند خود ترامپ تهدید کرده بود که در صورت شکست مذاکرات هسته‌ای، از حمله حمایت می‌کند.

به نوشته رویترز، تغییر موضع ترامپ در مورد حملات اسرائیل، که او در مصاحبه‌ خود با رویترز مدعی شد «عالی» و «بسیار موفق» بوده، یکی از بارزترین نمونه‌های چگونگی انجام مذاکرات پرخطر توسط او از طریق لفاظی‌های صریح عمومی و مانورهای پشت صحنه را ارائه داد.

ترامپ در ادامه گفت‌وگوی خود با رویترز در پاسخ به این سوال که آیا ایالات متحده از اسرائیل در برابر حملات متقابل ایران حمایت خواهد کرد، گفت که از اسرائیل حمایت می‌کند و افزود، نگران وقوع جنگ منطقه‌ای در نتیجه حملات اسرائیل نیست، اما توضیح بیشتری نداد.

وی ادامه داد: «ما به اسرائیل خیلی نزدیکیم. ما تا الان متحد شماره یک اسرائیل هستیم. می‌بینیم چه اتفاقی می‌افتد.»

ترامپ در ادامه گفت‌وگوی خود گفت: به ایران ۶۰ روز زمان دادیم تا پای میز مذاکره بیاید و توافق کند و اکنون زمان تمام شده است.

وی افزود: «ما همه چیز را می‌دانستیم. به قدری می‌دانستیم که به ایران برای توافق ۶۰ روز زمان دادیم و اکنون از آن زمان گذشته است. برای همین می‌گویم همه چیز را می‌دانستیم. هنوز مشخص نیست که آیا ایران با وجود حملات هوایی اسرائیل یک برنامه هسته‌ای دارد یا خیر. هیچکس نمی‌داند.»

وی درباره مذاکرات ایران-آمریکا نیز گفت: «مذاکرات متوقف نشده است. ما با آنها روز یکشنبه دیدار داریم. البته الان مطمئن نیستم که آیا نشست انجام می‌شود یا نه با این حال، ما روز یکشنبه با آنها دیدار داریم.»/ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار