استاندار ایلام: تردد از مرز مهران به ۲ میلیون نفر رسید وزیر کشور: دولت مصمم است اختیارات لازم را به استانداران تفویض کند پزشکیان: کریدور زنگزور آن چیزی نیست که در خبر‌ها بزرگنمایی شده؛ خواسته‌های ایران رعایت شده است مهاجرانی: حذف ۴ صفر از پول ملی به تصویب دولت رسید/پول اصلی، واحد بزرگتر «تومان» و واحد خُردتر «ِقران» خواهد بود تمدید حکم «علی احمدی» توسط دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام باقری کنی: ایران در جنگ ۱۲ روزه به بازدارندگی فعال دست یافت/ جمهوری اسلامی براحتی از موضوع زنگه‌زور نمی‌گذرد پیام امیر سرلشکر حاتمی به علی لاریجانی ابلاغ آخرین تقسیمات کشوری به استانداران جلسه سران قوا برگزار شد ولایتی: ایران مانع ایجاد کریدور آمریکایی در قفقاز می‌شود/خلع‌سلاح حزب‌الله؛ خوابی است که تعبیر نخواهد شد پزشکیان: بودجه طوری تدوین شود که محرومین بیشتر در توجه باشند انتقاد پزشکیان از پرداخت بی‌ضابطه ردیف‌های دستمزدی به مدیران ناکارآمد برآورد اولیه خسارات ناشی از جنگ ۱۲ روزه؛ ۹۰ درصد از آسیب‌ها مربوط به شهر تهران است سپاه پاسداران: آماده پاسخ پشیمان‌کننده به هرگونه تهدید و تعرض آمریکا و اسرائیل هستیم کشف بزرگ‌ترین محموله سلاح آمریکایی در شرق ایران/ دست موساد قطع شد

سردار تقی‌زاده: برد موشک‌های کروز زمینی افزایش خواهد یافت

جانشین وزیر دفاع گفت: یک پروژه موشکی کروز زمینی در پیش داریم که برد و دقت این موشک‌ها با استفاده از سیستم نقشه‌برداری جدید و دیجیتال بیشتر می‌شود و در آینده نزدیک مراحل آزمایش آن تمام خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۷ - ۲۵ آبان ۱۳۹۸ - 2019 November 16
کد خبر: ۲۸۰۸۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار قاسم تقی‌زاده جانشین وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در حاشیه یادواره شهدای نیروی هوافضای سپاه و در جمع خبرنگاران در خصوص دستاوردهای جدید دفاعی در حوزه موشک‌های کروز، اظهار داشت: یک پروژه موشکی کروز زمینی در پیش داریم که برد و دقت این موشک‌ها با استفاده از سیستم نقشه‌برداری جدید و دیجیتال بیشتر می‌شود و انشالله در آینده نزدیک مراحل آزمایش آن تمام خواهد شد.

 

وی در خصوص پیشرفت‌های صورت گرفته در زمینه موشک‌های بالستیک زمین به زمین نیز، گفت: عمده تلاش ما در این حوزه این است که کل موشک‌های زمین به زمین مان را نقطه‌زن کنیم و این بیشترین کاری است که در حال انجام آن هستیم و این اتفاق تقریبا در حال اتمام است.

 

سردار تقی‌زاده ادامه داد: برای پروژه‌های دیگر از پیشرفته ترین تکنولوژی‌های روز دنیا استفاده می‌کنیم که از این حیث جزو ۵ کشور برتر دنیا در حوزه موشکی هستیم.

 

جانشین وزیر دفاع در خصوص سلاح پدافند هوایی لیزری نیز، گفت: در زمینه انهدام ریزپرنده‌ها و کوادکوپترها به تکنولوژی پدافند هوایی لیزری دست پیدا کرده‌ایم که آزمایشات تحقیقاتی آن تمام شده و هم‌اکنون در خط تولید قرار دارد.

 

سردار تقی‌زاده در پایان در خصوص آخرین وضعیت جنگنده قاهر نیز تاکید کرد: این جنگنده مراحل تاکسی را انجام داده و آماده است برای تست‌های بعدی، جلو برود.

منبع: فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار