آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد سفارت ایران: همسویی انگلیس با سیاست‌های آمریکا تنها دیوار بی‌اعتمادی را تعمیق می‌کند فوری/ حمله موشکی آمریکا به نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارگ آمریکا ۲۷ شرکت هواپیمایی ایرانی را تحریم کرد کره جنوبی: تیمی را برای ارزیابی شرایط تنگه هرمز به خاورمیانه اعزام کرده‌ایم جدیدترین ادعا‌های ترامپ علیه ایران ترکیه تجهیزات و نیروی نظامی به شمال عراق اعزام کرد واکنش شدید وزارت خارجه نسبت به حملات آمریکا علیه شناور‌های ایرانی مجری زن تلویزیون مصر به اعدام محکوم شد / سارا خلیفه کیست؟ / پای باند‌های مواد مخدر در میان است حمله آمریکا به ۳ نفتکش ایران در خلیج فارس و دریای عمان + فیلم لفاظی وزیر جنگ آمریکا علیه ایران: اگر ایران به کشتی‌های آمریکا شلیک کند، ما نفتکش‌های آنها را نابود و غرق خواهیم کرد تیراندازی به چند کشتی تجاری در خلیج فارس و دریای عمان هشدار آمریکا به شهروندان خود در غرب آسیا نسبت به احتمال وقوع تنش و درگیری  تپه علی الطاهر کجاست؟ موقعیت و اهمیت راهبردی تپه علی الطاهر  «نقشه جدید جهان» در سازمان ملل تصویب شد؛ آفریقا بزرگتر، آمریکا و اروپا کوچک‌تر شدند اتحادیه اروپا تحریم جدید علیه ایران تصویب کرد؟

وال استریت ژورنال: نشست امنیتی ترامپ منجر به تصمیم‌گیری درباره حمله به ایران نشد

وال استریت ژورنال: نشست امنیتی ترامپ منجر به تصمیم‌گیری درباره حمله به ایران نشد وال استریت ژورنال به نقل از مسئولان آمریکایی گزارش داد: نشست ترامپ با تیم امنیت ملی آمریکا منجر به تصمیم گیری برای حمله به ایران نشد. در این گزارش آمده است، تجاوز به ایران تنها یکی از گزینه‌های مطرح شده در این نشست بود.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۳ - ۲۸ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 June 18
کد خبر: ۲۸۱۱۴۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ منابع آمریکایی اعلام کردند که هیچ تصمیمی در خصوص تجاوز به ایران از سوی این کشور در نشست امنیتی ترامپ اتخاذ نشد.

 وال استریت ژورنال به نقل از مسئولان آمریکایی گزارش داد: نشست ترامپ با تیم امنیت ملی آمریکا منجر به تصمیم گیری برای حمله به ایران نشد.

در این گزارش آمده است، تجاوز به ایران تنها یکی از گزینه‌های مطرح شده در این نشست بود.

وال‌استریت‌ژورنال به نقل از مقامات دولت آمریکا نوشت که ترامپ در حال بررسی مجموعه‌ای از گزینه‌ها شامل حمله احتمالی علیه ایران است و در «اتاق وضعیت» کاخ سفید با مشاوران ارشدش ملاقات کرد.

ترامپ پیش‌تر در شبکه اجتماعی خود موسوم به «تروث سوشال»، بار دیگر بر ادعای مضحکش مبنی بر برچیدن کامل برنامه غنی‌سازی اورانیوم تهران به عنوان شرط اصلی مذاکره تاکید کرده بود.

رئیس جمهور آمریکا که اجلاس سران «جی‌۷» را زودتر از موعد ترک کرده بود، گفت که او برای جنگ چندروزه‌ای که بین رژیم صهیونیستی و ایران درگرفته، نه به‌دنبال آتش‌بس بلکه به‌دنبال چیزی «به مراتب بزرگ‌تر» از آن است!

وی در توضیح این موضع گفت که به‌دنبال «پایان دادن است، یک پایان واقعی نه یک آتش‌بس»!

به گفته یکی از مقامات کاخ سفید، ترامپ و بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی مکالمه تلفنی داشتند.

این منبع در بحبوحه افزایش گمانه‌زنی‌ها پس از ادعای تقویت حضور نظامی آمریکا در منطقه، اضافه کرد که واشنگتن قصد ندارد به حملات اسرائیل علیه ایران ملحق شود. پیش‌تر منابع خبری مدعی شدند که یک ناوشکن آمریکایی به شرق دریای مدیترانه اعزام شده است تا به اسرائیل کمک کند و یک ناوگروه ضربت نیز به سمت دریای عرب در حرکت است.

به نوشته سی‌ان‌ان، هرچند پنتاگون مدعی شده که این تقویت قوای نظامی در منطقه صرفا جنبه تدافعی دارد، اما در صورت تصمیم ترامپ به پیوستن به حمله اسرائیل، جای پای آمریکا با این اقدام محکم‌تر خواهد شد. گزینه دیگر هم می‌تواند تاکیتیکی برای اعمال فشار بر تهران به منظور پذیرفتن شروط آمریکا باشد.

این در حالیست که ایران تا کنون بار‌ها اعلام کرده که دانش غنی سازی اورانیوم بومی است و دخالت‌ها برای توقف آن و برنامه هسته‌ای صلح آمیزش را خط قرمز خود می‌داند.

لازم به ذکر است تجاوز رژیم صهیونیستی به ایران در حالی انجام شد که کشورمان در حال مذاکره غیر مستقیم با آمریکا در حوزه پرونده هسته‌ای بود.

مقامات آمریکایی به ویژه ترامپ همواره از سیاست چماق و هویج در قبال ایران استفاده می‌کنند. تهدید به حمله نظامی با هدف اعمال فشار برای مذاکره و امتیاز گرفتن از ایران مطرح می‌شود. /مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار