بیانیه مشترک ایران و کشور‌های عربی و اسلامی درباره سومالی‌لند السودانی: تلاشی مهم را برای دیدار بین ایران و آمریکا در بغداد آغاز کرده‌ایم حضور پوتین با لباس نظامی در قرارگاه فرماندهی ارتش روسیه نفوذ ۱۰ خودروی نظامی اسرائیلی به شمال قنیطره سوریه انتخابات پیش‌رو در رهبری حماس؛ الحیه و مشعل مهم‌ترین گزینه‌های ریاست جنبش سفیر ایران در بغداد: آمریکا در حریم هوایی عراق از ایران جاسوسی می‌کند ریاض به جدایی‌طلبان یمن: صدای عقل را بر ماجراجویی غلبه دهید بازداشت ۷ نفر در ایتالیا به اتهام تامین مالی حماس پیام گروه هکری حنظله خطاب به نتانیاهو در آستانه سفر به آمریکا الحوثی: ارتباط نظام سعودی با تل‌آویو/ نبردهای آتی با اسرائیل حتمی است پای جاسوس ایرانی به اتاق نفتالی بنت رسید زلنسکی: به دیدار ترامپ می‌روم رژیم صهیونیستی در قعر فهرست اعتبار جهانی قرار گرفت غریب آبادی: خصومت دشمنان ناشی از استقلال و پیشرفت‌های ایران است وزیر جنگ اسرائیل: هرگز از غزه خارج نخواهیم شد

حزب‌الله لبنان: اهانت به امام خامنه‌ای، اهانت به صدها میلیون مسلمان است

حزب‌الله لبنان با صدور بیانیه‌ای تهدید سخیفانه رئیس جمهور آمریکا علیه مقام معظم رهبری را به شدن محکوم کرد و آن را توهین به تمامی مسلمانان سراسر جهان و امت اسلام دانست.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۷ - ۲۹ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 June 19
کد خبر: ۲۸۱۲۲۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ حزب الله لبنان در بیانیه‌ای نوشت: به نظر می‌رسد روسای برخی کشورها از جایگاه مرجع عالیقدر امام سید علی خامنه‌ای (دام ظله) در سطح ایران، امت اسلام، جهان و ملت‌های اسلامی و آزاده اطلاعی ندارند.

طبق گزارش شبکه المنار، در این بیانیه آمده است: تهدید علیه ایشان یک حماقت است که عواقب وخیمی را به همراه خواهد داشت و صرفا بر زبان آوردن چنین تهدیدی توهین و اهانت به صدها میلیون مومن و دوستداران اسلام و پیروان خط مقاومت و عزت است و ما چنین کاری را به شدت محکوم می‌کنیم.

حزب‌الله لبنان در ادامه تاکید کرد: ما امروز بیش از پیش پیرو خط امام خامنه‌ای و مواضع ایشان در قبال مقابله با تجاوز «آمریکایی – صهیونیستی» به جمهوری اسلامی ایران هستیم و به زودی مشخص خواهد شد که آمریکا به دلیل حمایت از تجاوز وحشیانه رژیم صهیونیستی به نوار غزه، مقاومت منطقه و جمهوری اسلامی ایران، گرفتار چه باتلاقی شده است.

در ادامه این بیانیه خاطرنشان شد: اگر تمامی جنایتکاران و متجاوزان جهان نیز متحد شوند، نمی‌توان میلیون‌ها آزاده جهان تحت رهبری امام خامنه‌ای را شکست دهند و روزهای آتی نشان خواهد داد که اقدام باطل آنها شکست خورده و این ایمان و مقاومت است که پیروز خواهد شد.

این بیانیه پس از آن صادر شد که «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا روز گذشته همسو به اظهارات مقامات رژیم صهیونیستی تهدیدهای سخیفانه‌ای را علیه مقام معظم رهبری بر زبان آورد./ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار