اولین هواپیمای ایرانی در فرودگاه نجف به زمین نشست / از سرگیری پرواز‌های دو کشور وزیر خارجه ارمنستان به تهران سفر می‌کند دومین نفتکش در تنگه هرمز منفجر شد توئیت ولایتی با کنایه به امارات و میزبانی از ترامپ: همسایه می‌ماند و مهمان می‌رود! عقب‌نشینی ناو آیزنهاور به ویرجینیا پنتاگون از امضای قرارداد ۲۴.۴ میلیارد دلاری برای تولید موشک‌های رهگیر خبر داد عراق مجوز 40 پرواز روزانه از ایران را صادر کرد «گروک» به ترامپ برای دستگیری مادورو تایید داد ادعای ترامپ درباره حمله به «کارخانه‌های مواد مخدر» ایران! ترامپ: اروپا زنده زنده خورده می‌شود! کنایه بقایی به کانادا: وقتی حقیقت مدفون است، «آشتی» چه معنایی دارد؟ سقوط هواپیمای سبک رژیم صهیونیستی با یک کشته و یک زخمی ترامپ: شاید پیش از انتخابات میان‌دوره‌ای وضعیت اضطراری اعلام کنم پوتین: جهان از پایداری مردم ایران شگفت‌زده شده است رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است

استاد برجسته ایتالیایی: آیت‌الله خامنه‌ای برای جلوگیری از بردگی ایرانیان می‌جنگد

تاریخ انتشار: ۱۷:۴۱ - ۰۶ تير ۱۴۰۴ - 2025 June 27
کد خبر: ۲۸۱۹۰۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ پروفسور «الساندرو اورسینی» استاد دانشگاه لوئیس رم و از اساتید برجسته جامعه شناسی تروریسم در پیامی در فضای مجازی تحلیلی از حوادث این روزهای ایران ارائه کرده است. 

او در پستی در فضای مجازی نوشته است: «در کانالهای خبری و تحلیلی ایتالیا پرسه میزنم. احساس میکنم کاملا در یک نظام دیکتاتوری زندگی میکنم! همان تحلیل‌های جانبدارانه و همان خودسانسوری‌ها.»

اورسینی می‌افزاید: «اما حقیقت ماجرا روایتی دیگر است: خامنه‌ای برای حفظ خود و حکومتش نیست که مبارزه می‌کند. بلکه خامنه ای برای این مبارزه می‌کند که 90 میلیون ایرانی تبدیل به 90 میلیون برده ی غرب نشوند. خامنه ای مبارزه می‌کند تا ایران فرجام ننگین چین پس از جنگ تریاک را تجربه نکند! این جنگ، جنگ خامنه ای بر علیه ایرانیان نیست، بلکه جنگ مردم سربلند و غیوری است که نمی خواهند به بردگی غرب تن دهند.»

این استاد دانشگاه اضافه می‌کند: «لیاقت ایتالیا بیش از این است. سیستم اطلاع رسانی موجود درباره سیاست بین‌الملل بسیار فاسد است و در حال نمایش چهره ای بی‌اندازه خجالت آور از خود است. همان پروپاگاندایی که معمولا یک دولت اقماری و تحت سلطه انجام می‌دهد و باید به قدرت‌های خارجی بالادستی خود حساب پس بدهد. ما یک کشور اقماری، تحت سلطه و وابسته ی کاخ سفید هستیم.»

پروفسور الساندرو اورسینی یکی از استادان برجسته جامعه شناسی تروریسم است که اکنون در دانشگاه لوئیس رم مشغول به تدریس است. او همچنین سابقه تدریس در دپارتمان علوم سیاسی و مرکز مطالعات بین الملل در موسسه تکنولوژی ماساچوست را دارد.

کتاب‌های او توسط معتبرترین دانشگاه‌های آمریکا منتشر شده اند و مقالات او در پرتیراژترین مجلات تخصصی بین المللی در زمینه تروریسم به چاپ رسیده اند و در دانشگاه های برتر دنیا به عنوان منابع تدریس می شوند. از او بارها برای انجام تحقیق بر روی امنیت بین المللی توسط نخست وزیر، وزیر امور خارجه، وزیر دفاع و پارلمان ایتالیا دعوت شده است./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار