عراقچی: ما جنگ را نمی‌خواستیم، اما برای آن آماده بودیم ابلاغ موافقتنامه انتقال محکومان میان ایران و ونزوئلا از سوی پزشکیان ترامپ قانون جنجالی رمرزارز‌ها را امضا کرد توافق آتش‌بس در سویداء/ جزئیات مشارکت دروزی‌ها در آینده سیاسی سوریه الجولانی: مداخله اسرائیل، سوریه را وارد مرحله خطرناکی کرد ادعای ترامپ: توانایی‌های هسته‌ای ایران برای مدت طولانی نابود شده بقائی: مثل همیشه با مردم سوریه هستیم؛ با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم آخرین تحولات ناآرامی‌های سویداء / ۷۱۸ نفر کشته شده‌اند نیرو‌های الجولانی برای ورود به سویداء آماده می‌شوند دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا

پاسخ ترامپ به موضع گیری چین در قبال تحولات اخیر منطقه

رئیس جمهور آمریکا به سوالی درباره احتمال کمک چین به شریک راهبردی خود ایران در تجاوزگری اخیر رژیم صهیونیستی پاسخ داد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۸ - ۳۱ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 June 21
کد خبر: ۲۸۱۳۵۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا که از آغاز تجاوزگری رژیم صهیونیستی به حاکمیت ملی و تمامیت ارضی ایران به حمایت از آن پرداخته، مدعی شد که چین در این جنگ به تهران کمک نخواهد کرد.

حمله متجاوزانه رژیم صهیونیستی به تاسیسات هسته‌ای، نظامی و مناطق مسکونی ایران در سحرگاه ۲۳ خرداد آغاز و منجر به شهادت شماری از فرماندهان نظامی، دانشمندان هسته‌ای و شهروندان غیرنظامی شد.

عملیات موفقیت‌آمیز نیرو‌های مسلح ایران برای دفع تهاجم دشمن صهیونیست به کشور در عین پاسخ کوبنده به این تجاوزگری طی عملیات «وعده صادق ۳» ادامه دارد.

شبکه فاکس نیوز گزارش داد که ترامپ در پاسخ به سوالی درباره احتمال کمک پکن به تهران در این درگیری گفت: تصور نمی‌کنم آنها ورود کنند.

او در جمع خبرنگاران در نیو جرسی ایالات متحده در پاسخ به سوالی درباره گزارش‌هایی که در آنها ادعا شده چین چند هواپیما به ایران ارسال کرده است، گفت: می‌گویند برای تخلیه افراد بوده است. اما نمی‌توانم چیزی در این باره به شما بگویم. با چین بسیار به خوبی کنار می‌آیم. با رئیس‌جمهور شی جین پینگ بسیار به خوبی کنار می‌آیم. ما رابطه خیلی خوبی داریم. باید دید چه می‌شود.

رئیس‌جمهور چین طی روز‌های گذشته درباره تجاوزگری رژیم صهیونیستی گفته بود: اقدام نظامی اسرائیل علیه ایران موجب گسترش یک‌باره تنش‌ها در غرب آسیا شده و چین عمیقا در این باره نگران است. ما با هر اقدام ناقض حاکمیت ملی، امنیت و تمامیت ارضی دیگر کشور‌ها مخالفیم.

در همین راستا، وانگ یی، وزیر امور خارجه چین نیز در گفت‌وگوی اخیرش با «بدر بن حمد البوسعیدی» وزیر امور خارجه عمان تصریح کرد: عمان و چین نمی‌توانند بی‌تفاوت بمانند و اجازه دهند خاورمیانه به اعماقی ناپیدا سقوط کند. / ایسنا

کلمات کلیدی: ترامپ چین
مطالب مرتبط
ارسال نظر