محرومیت زدایی سپاه در نقاط کپرنشین مرزی/ایجاد 16 هزار شغل برای روستائیان-راهبرد معاصر
عملیات مشترک مرزبانان ایران و عراق در مقابله با سلاح‌های غیرمجاز پیام تسلیت رهبر انقلاب درپی درگذشت حاج سید علاءالدین میر محمد صادقی رئیس‌جمهور عازم قاهره شد رئیس‌جمهور فردا به مصر می‌رود تاجگردون: ۱۱ میلیارد دلار برای کالا‌های اساسی تخصیص یافت  بودجه ۱۴۰۴ به شورای نگهبان ارسال شد استاندار تهران: تعطیلی‌ها روزانه اعلام می‌شوند ربیعی: رئیس‌جمهور قانون حجاب و عفاف را در دستورکار شورای امنیت ملی قرار داد وکیل پرونده «کنسرت فرضی»: بازداشت پرستو احمدی در مازندران سخنگوی دولت: افزایش دو یا سه برابری بودجه نیرو‌های مسلح صحّت ندارد امام جمعه موقت تهران: هدف رژیم صهیونیستی از نیل تا فرات است / جامعه جهانی برای توقف این رژیم به پا خیزد  واکنش صمصامی به گران سازی نرخ ارز؛ وزیر اقتصاد استیضاح شود + عکس اطلاعیه سپاه: شبکه ضد امنیت ملی در قزوین متلاشی شد بیانیه سپاه / آغاز دورانی نوین از پروسه شکست دشمنان امت اسلامی و غلبه جبهه مقاومت بر توطئه ترکیبی جبهه باطل سخنگوی دولت: اغلب بنزین تولیدی کشور مطابق با استانداردهای یورو ۴ است

محرومیت زدایی سپاه در نقاط کپرنشین مرزی/ایجاد 16 هزار شغل برای روستائیان

سپاه در راستای طرح های محرومیت زدایی و کمک به روستا نشینان نقاط صفر مرزی و کپرنشینان 50 درصد بودجه طرح های عمرانی که در این مناطق انجام شوند را برعهده می گیرد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۸ - ۲۶ دی ۱۳۹۷ - 2019 January 16
کد خبر: ۲۸۱۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار علی‌اکبر پورجمشیدیان در گفتگو با 18:30 گفت: بهره‌برداری از 5400 طرح عمرانی محرومیت‌زدایی سپاه در قالب قرارگاه های محرومیت زدایی نیروی زمینی در مرزهای کشور صورت گرفته است.

معاون هماهنگ کننده نیروی زمینی سپاه پاسداران با بیان اینکه طرح های عمرانی در دور افتاده ترین نقاط مرزی کشور انجام شده است گفت: این نقاط در مناطق حساس مرزی و مناطقی که کمتر به آنها توجه شده است و یا امکان حضور نهادها و دستگاه های دیگر وجود ندارد انجام شده است.

سردار پورجمشیدیان با بیان اینکه محرومیت زدایی با امنیت و ایجاد شغل رابطه نزدیکی دارد، افزود: اگر در مناطق محروم و مرزی به ایجاد شغل و افزایش سطح اقتصادی مردم توجه شود در کنار حضور نظامی، امنیت پایدار بوجود خواهد آمد.

معاون هماهنگ کننده نیروی زمینی سپاه پاسداران با بیان اینکه نگاه ما به امنیت یک نگاه پایدار است گفت: امنیت پایدار همان نگاهی که نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران مد نظر دارد، زمانی اتفاق می افتد که مولفه های مختلف و همه جانبه را در نظر گرفته باشیم.

او افزود: یکی از مصادیق امنیت، امنیت نظامی در مرزها است که با حضور نیروی نظامی برقرار می شود که ممکن است بدون حضور نظامی به مخاطره بیفتد اما با حضور مردم و ایجاد طرح های عمرانی اشتغال زا امنیت پایدار و دائمی بوجود می آید.

او با بیان اینکه تاکنون 16 هزار شغل مستقیم در مرزهای دور افتاده ایجاد کرده ایم افزود: در کنار امنیت نظامی مرزنشینان آرامش در زندگی و رفع دغدغه های اقتصادی آنها آرامش پایدار را به دنبال خواهد داشت و از مهاجرت به شهرها جلوگیری می کند.

پور جمشیدیان با بیان اینکه مرزنشینان باید شغل داشته باشند تا دنبال قاچاق نروند گفت: برخی از مرز نشینان که کار قاچاق می کنند سودجو نیستند اما از روی ناچاری و بیکاری اقدام به قاچاق می کنند.

سردار علی‌اکبر پورجمشیدیان با اشاره به اینکه در مرزهای جنوب شرقی کشور برخی از مردم که شناسنامه ایرانی دارند هنوز کپر نشین هستند و آب آشامیدنی ندارند، گفت: تامین مواد غذایی، خدمات عمرانی روستایی، بهداشتی و شغل جزئی از امنیت پایدار و جلوگیری از آسیب پذیری کشور است.

او با اشاره به اینکه برخی مرزنشینان و روستائیان کفش ندارند، افزود: باید مشکل اساسی مرزنشینان را بوسیله ایجاد شغل و مسکن برای همیشه برطرف کرد.

او با بیان اینکه تامین امنیت پایدار تنها وظیفه سپاه پاسدارن نیست افزود: نیروی زمینی سپاه پاسداران رسیدگی به مناطق محروم را جزئی از رسالت خود می پندارد اقدام به بستن قرارداهای مختلف تولید مسکن کرده است.

معاون هماهنگ کننده نیروی زمینی سپاه پاسداران با اشاره به زحمات دولت در محرومیت زدایی افزود: تلاش های دولت کفایت نمی کند. اکنون 7 گروه مهندسی در مناطق محروم در حال فعالیت هستند. ما حاضریم 50 درصد هزینه های طرح هایی که سازمان ها و ارگان های مختلف برای محرومیت زدایی مناطق مرزی و کم بضائت ارائه می کنند را به عهده بگیریم.

پورجمشیدیان افزود: در هر پروژه عمرانی در مناطق محروم که با مشارکت هر گروه و سازمانی صورت گیرد همکاری می کنیم و نیازی به نام بردن از اسم نیروی زمینی سپاه نیست.

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده