ثبت تردد ۶۰ هزار خودرو در آزادراه تهران ـ شمال / پیش‌بینی موج سنگین ترافیک در آخر هفته تالاب قره قشلاق چهاربرج بعد از ۱۵ سال جانی دوباره گرفت هواشناسی استان تهران اطلاعیه داد تعویق یک هفته‌ای امتحانات پایان‌ترم این دانشگاه/ غیبت در امتحانات باعث حذف درس می‌شود؟ گام تازه ایلان ماسک به سوی شبکه اینترنت تمام‌فضایی کاهش نسبی دما از فردا در بسیاری از استان‌ها / هشدار سیلاب در شمال و گردوخاک در شرق کشور ترافیک سنگین در محور‌های شمالی/ این مسیر‌ها تا اطلاع بعدی مسدود است عاشورا و تاسوعا کدام مراکز خدمات‌رسان تهران تعطیل است؟ خبر خوش معاون رئیس قوه قضائیه برای دانش‌آموختگان حقوق جاده چالوس دوطرفه شد آموزش و پرورش: امتحانات نهایی بدون تغییر برگزار می‌شود محدودیت‌های ترافیکی تاسوعا و عاشورا در قم آنفلوآنزای تابستانی از راه رسید/ این استان‎‌ها بالاتر از آستانه هشدار محدودیت‌های ترافیکی ۵ روزه در جاده‌های شمال اعمال می‌شود اختلال همزمان در ایتا، بله و سروش پلاس ۱۴ شهر ایران رکورددار گرما در خرداد ۱۴۰۵

ارتش چین از پهپاد‌هایی به اندازه پشه رونمایی کرد

ارتش چین از پهپاد‌هایی به اندازه پشه رونمایی کرد ارتش چین از یک پهپاد بیونیک به اندازه پشه رونمایی کرده است که برای عملیات‌های نظامی مخفی و شناسایی در میدان نبرد طراحی شده است. این پهپاد مینیاتوری پیشرفتی بزرگ در زمینه رباتیک میکرو و فناوری رادارگریز محسوب می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۸ - ۰۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 June 22
کد خبر: ۲۸۱۴۸۰

به گزارش راهبرد معاصر، ارتش چین از یک پهپاد بیونیک به اندازه پشه رونمایی کرده است که برای عملیات‌های نظامی مخفی و شناسایی در میدان نبرد طراحی شده است. این پهپاد مینیاتوری که توسط دانشگاه ملی فناوری دفاعی (NUDT) چین توسعه یافته، پیشرفتی بزرگ در زمینه رباتیک میکرو و فناوری رادارگریز محسوب می‌شود.

این پهپاد که در کانال نظامی تلویزیون مرکزی چین (CCTV-۷) به نمایش درآمد، دارای بال‌هایی به شکل برگ و پایه‌های فرود نخ‌مانند است و بدنه آن به قدری کوچک است که بین دو انگشت جای می‌گیرد. یکی از محققان این پروژه، آن را "ربات بیونیک پشه‌مانند" توصیف کرده که برای مأموریت‌های ویژه و جمع‌آوری اطلاعات بهینه‌سازی شده است.

نکته کلیدی در مورد این پهپاد، اندازه کوچک آن است که به آن اجازه می‌دهد بدون شناسایی شدن، در محیط‌های پیچیده و فضا‌های تنگ مانور دهد و برای جاسوسی یا شناسایی تاکتیکی بسیار ارزشمند باشد. با این حال، ساخت چنین وسیله هوایی کوچکی با چالش‌های فنی قابل توجهی همراه است، از جمله یکپارچه‌سازی سیستم‌های قدرت، حسگرها، مدار‌های کنترل و مواد در یک قاب میکروسکوپی.

این فناوری ترکیبی از پیشرفت‌ها در میکرو دستگاه‌ها، بیونیک و علم مواد است. در حالی که چین استقرار میدانی این پهپاد کوچک جدید را تأیید نکرده است، نمایش آن نشان‌دهنده سرمایه‌گذاری مداوم این کشور در سیستم‌های خودمختار مینیاتوری در بحبوحه علاقه جهانی روزافزون به رباتیک میدان نبرد است. / تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار