ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

معاون شورای امنیت روسیه : چندین کشور آماده تامین سلاح هسته‌ای برای ایران هستند

معاون شورای امنیت روسیه : چندین کشور آماده تامین سلاح هسته‌ای برای ایران هستند معاون شورای امنیت روسیه در پی تجاوز آمریکا علیه ایران تاکید کرد که چندین کشور آماده‌اند تا به طور مستقیم برای سلاح هسته‌ای در اختیار تهران قرار دهند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۳ - ۰۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 June 22
کد خبر: ۲۸۱۴۹۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ دیمیتری مدودف، معاون شورای امنیت روسیه به‌دنبال حمله آمریکا علیه تاسیسات هسته‌ای ایران گفت که چندین کشور آماده‌اند تا به طور مستقیم برای تهران سلاح هسته‌ای تامین کنند.

مدودف در بیانیه‌ای در کانال تلگرامی خود نوشت: تعدادی از کشورها آمادگی دارند تا سلاح‌های هسته‌ای خود را به طور مستقیم در اختیار ایران قرار دهند.

اظهارات مدودف چند ساعت پس از آن مطرح شده است که دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا با اشاره به حملات این کشور علیه تاسیسات هسته‌ای ایران، مدعی شد که سه سایت در فردو، نطنز و اصفهان بمباران و به طور کامل تخریب شده‌اند. وی هدف از این حملات را توقف توان ایران برای غنی‌سازی اورانیوم دانسته و گفت که این عملیات، موفقیت نظامی بزرگی به شمار می‌رود. این تجاوز همزمان با مذاکرات تهران در ژنو با وزرای خارجه آلمان، انگلیس و فرانسه و همچنین مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا انجام شد.

مدودف اضافه کرد که به نظر می‌رسد تاسیسات هسته‌ای که هدف حمله آمریکا قرار گرفته‌اند، متحمل هیچ خسارتی نشده یا آسیب حداقلی دیده‌اند و غنی‌سازی اورانیوم و قابلیت ساخت سلاح هسته‌ای احتمالا ادامه خواهد یافت.

وی درباره «کشیده شدن پای آمریکا به جنگ بزرگی دیگر» هسدار داد. مدودف تاکید کرد که رهبریت ایران از لحاظ سیاسی در نتیجه حنلات آمریکا «قدرتمندتر» ظاهر شده است.

رئیس جمهور سابق روسیه تاکید کرد که مردم ایران در پیرامون رهبریت معنوی این کشور متحد شده‌اند. مدودف تاکید کرد که «اکثریت مطلق کشورها با اقدامات آمریکا و اسرائیل مخالف هستند.»

حمله آمریکا علیه تاسیسات هسته‌ای ایران در ادامه عملیات‌های نظامی اسرائیل که از ۱۳ ژوئن آغاز شده، صورت گرفته است. تهران در واکنش به حملات رژیم صهیونیستی با حملات موشکی گسترده شهرها و تاسیسات نظامی در اراضی اشغالی را هدف قرار داده است./مهر

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار