یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی

مفتی دیار یمن: ایران، الجولانی نیست که مطیع شود

مفتی دیار یمن: ایران، الجولانی نیست که مطیع شود مفتی دیار یمن اعلام کرد، آمریکا و رژیم صهیونیستی به دنبال تکرار کردن الگوی حکومت ابومحمد الجولانی در ایران هستند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۷ - ۰۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 June 22
کد خبر: ۲۸۱۴۸۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ شمس الدین شرف الدین، مفتی دیار یمن خاطرنشان کرد: ما باید به وعده‌های الهی اعتماد داشته باشیم، چرا که در حال رویارویی مستقیم با آمریکا و رژیم صهیونیستی هستیم.

بر اساس گزارش شبکه خبری المسیره، وی در ادامه افزود: ما مواضع پیشرو علماء یمن و نقش مهم آنها در ترغیب مردم به جهاد را ارج می‌نهیم.

مفتی دیار یمن همچنین گفت: امید ما به ملت‌هاست تا اقدامی اتخاذ کرده و سلاح تحریم را فعال کنند؛ چرا که از تحرک نظام‌های حاکم ناامید شده‌ایم.

وی همچنین گفت: رژیم صهیونیستی و دولت آمریکا می‌خواهند ایران مانند دولت موقت الجولانی باشد و نمی‌خواهند کسی در برابرشان بایستد اما این چیزی است که روح ما و تمامی روح‌های آزاده‌ آن را رد می‌کنند.

به دنبال حملات ددمنشانه دشمن صهیونیستی طی چند روز گذشته، سحرگاه امروز سایت‌های هسته‌ای کشور در فردو، نطنز و اصفهان طی اقدامی وحشیانه و مغایر با قوانین بین‌المللی، به ویژه معاهده عدم اشاعه سلاح‌های اتمی(NPT)، مورد تهاجم دشمنان جمهوری اسلامی ایران قرار گرفت.

در پی این حمله تجاوزکارانه آمریکا به سایت‌های هسته‌ای ایران، سازمان انرژی اتمی اعلام کرد: «به‌رغم توطئه‌های خبیثانه دشمنان، با همت هزاران دانشمند و متخصص انقلابی و باانگیزه خود اجازه‌ نخواهیم داد که مسیر توسعه این صنعت ملی که حاصل خون شهیدان هسته‌ای است، متوقف شود.»

تجاوزات آمریکا علیه ایران که نقض قوانین بین‌المللی به شمار می‌رود با موجی از محکومیت‌های بین‌المللی و داخلی در آمریکا نیز رو به رو شده است./ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار