دریافت یارانه برای مرد تاجر ۲ میلیارد تومان تمام شد! وزیر علوم: ۸۵ درصد داوطلبان بدون کنکور وارد دانشگاه‌ها می‌شوند/ به سمت حذف کنکور می‌رویم ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد تب کریمه کنگو؛ بیماری کُشنده تابستانی هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۵؛ هشدار گرمای شدید در ۲۹ استان مشاغلی که هوش مصنوعی نمی‌تواند جایگزین آنها شود محرومیت ۱ تا ۱۰ ساله برای متخلفان کنکور دستگیری شرور معروف و ۸ متهم دیگر در پرونده نزاع مرگبار جنوب شرق تهران آیتم‌های تعیین شهریه مدارس غیردولتی/ کاهش ساعت کاری معلمان مدارس غیردولتی و بیمه کامل آنها از مهرماه جریمه ورود به محدوده طرح از ۲۸ خرداد تا ۸ تیر حذف می‌شود؟ هشدار هواشناسی درباره استمرار گرما در ۲۷ استان/ لزوم مدیریت مصرف انرژی

معاون وزیر بهداشت: هیچ خطری مردم را از نظر عوارض پرتو‌های هسته‌ای تهدید نمی‌کند

معاون وزیر بهداشت گفت: نگرانی در مورد عوارض پرتو‌ها در سایت‌های هسته‌ای که مورد اصابت قرار گرفته‌اند وجود ندارد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۰۷ - ۰۲ تير ۱۴۰۴ - 2025 June 23
کد خبر: ۲۸۱۵۳۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ دکتر علیرضا رئیسی با بیان اینکه مراکز غنی‌سازی که تاکنون مورد صابت قرار گرفته‌اند هیچ خطری برای مردم ایجاد نمی‌کنند، اظهار کرد: سایت‌های «نطنز»، «فوردو» و سایت‌هایی که مورد اصابت قرار گرفته‌اند عمدتاً سایت‌های غنی‌سازی هستند و نگرانی در ارتباط با عوارض پرتو‌ها در سایت‌های غنی‌سازی نداریم.

وی با بیان اینکه افرادی که درون سایت‌ها فعالیت می‌کنند تا حدودی در معرض خطر قرار دارند، توضیح داد: افرادی که در نزدیکی سایت‌ها حضور دارند آموزش‌های لازم را دریافت کرده‌اند. خوشبختانه، سازمان انرژی اتمی نیز تمهیدات لازم را پیش از این اندیشیده است.

معاون بهداشت وزیر بهداشت گفت: با توجه به اندازه‌گیری‌های صورت گرفته که مورد تایید سازمان انرژی اتمی و سازمان‌های بین‌المللی است، به طور قاطع و صریح اعلام می‌کنم که هیچ خطری مردم را از نظر عوارض پرتویی تهدید نمی‌کند. اصولاً پرتویی وجود ندارد که مردم در معرض آن قرار بگیرند.

رئیسی گفت: حداکثر شعاعی که گاز‌های سمی ناشی از انفجار‌ها را تحت تاثیر قرار می‌دهد ۵۰ تا ۱۰۰ متر است و بیش‌تر از آن مشکلی ایجاد نمی‌کند. خوشبختانه، فاصله محل سکونت مردم با سایت‌ها بیش از ۳۰ کیلومتر است و مشکلی ایجاد نمی‌کند.

او اظهار کرد: سایت‌های نطنز، فوردو و مراکز غنی‌سازی که تا کنون مورد اصابت قرار گرفته‌اند، هیچ خطری برای مردم ایجاد نمی‌کنند.

وی با بیان اینکه از مردم می‌خواهم اخبار سلامت را از حوزه سلامت پیگیری کنند، توضیح داد: سازمان انرژی اتمی، مباحث فنی مربوط به اصابت به سایت‌ها را پیگیری می‌کند و در این زمینه هیچ مشکلی وجود ندارد. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار