پزشکیان: سال گذشته بیش از ۳۰۰ همت ضرر ناشی از قطع گاز و برق داشتیم اقدام عجیب استانداری کردستان / استقبال زنان اسب سوار از مهمان خارجی + فیلم سخنگوی دولت: در برابر جنگ روایت‌ها، تحریم‌ها و تردید‌ها ایستاده‌ایم فرمانده انتظامی ایرانشهر: به زودی روحانی ربوده شده توسط افراد مسلح ناشناس آزاد می‌شود مشاور رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح: متوقف شدن غنی‌سازی خط قرمز است الحاق ۱۳ فروند انواع شناور جدید به سازمان بنادر معاون دفتر عقیدتی سیاسی فرماندهی کل قوا: نداشتن فناوری هسته‌ای یعنی لطمه به استقلال ما ارتش: آماده دفاع از کشور در کنار سایر نیرو‌های مسلح هستیم / خواب‌های شوم دشمنان تعبیر نخواهد شد سپاه پاسداران: دست بر ماشه مهیای پاسخگویی قاطع و فراتر از تصور به هرگونه اقدام خصمانه دشمن هستیم معاون اقتصادی استانداری کرمانشاه استعفاء کرد پزشکیان: ظرفیت برق خورشیدی گسترش می‌یابد/ حل ناترازی‌ها نیازمند کمک مردم است وزیر دفاع: ایران بر موضع خود درباره تغییر نکردن مرز‌ها در قفقاز جنوبی، پایبند است عارف: به قانون، قداست الهی ندهیم/ قوانین باید پویایی خود را حفظ کنند دستگیری ۶۶ تبعه غیرمجاز در دامغان مجوز رهبر انقلاب برای استفاده از مشاور خارجی در توسعه مکران

معاون دفتر عقیدتی سیاسی فرماندهی کل قوا: نداشتن فناوری هسته‌ای یعنی لطمه به استقلال ما

معاون سیاسی دفتر عقیدتی سیاسی فرماندهی کل قوا تصریح کرد: اگر فتح خرمشهر و هشت سال ایستادگی در جنگ اتفاق نمی‌افتاد، به احتمال زیاد دشمنی در سطح آمریکا، مذاکره با ما را ترجیح نمی‌داد. اگر برآورد آنها نشان می‌داد که استفاده از قدرت نظامی به مثابه پیروزی قطعی است، حتماً از اقدام نظامی استفاده می‌کردند. فتح خرمشهر و هشت سال ایستادگی در جنگ در واقع پشتوانه‌ای برای فرهنگ حماسی و تاب‌آوری و قدرتی بود که این پیام را به آمریکایی‌ها داد که هیچ‌گاه ریسک جنگ با ایران را ساده نگیرند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۲ - ۰۳ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 May 24
کد خبر: ۲۷۸۹۲۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار رسول سنایی‌راد معاون سیاسی دفتر عقیدتی سیاسی فرماندهی کل قوا با اشاره به سالروز فتح خرمشهر گفت: آن چیزی که به فتح خرمشهر منتهی شد را باید حاصل تدابیر رزمندگان اسلام از شناسایی‌های دقیق، آمادگی‌های همه‌جانبه، طراحی عملیات دقیق و همچنین حضور ایثارگرانه نیرو‌های بسیج دانست؛ وحدت و انسجام بین نیرو‌های عمل‌کننده، از جمله ارتش، سپاه و نیرو‌های بسیجی که همگی در سطح بالایی از آمادگی بودند، در این خصوص نقش مهمی ایفا کردند. همچنین، عملیات‌هایی که قبل از این انجام شده بود، تجارب ارزشمندی را برای ما رقم زده بود که از آنها استفاده شد و ضرباتی که نیرو‌های بعثی خورده بودند، در کاهش روحیه تاب‌آوری و جنگی‌شان مؤثر بود.

وی ادامه داد: مجموعه این عوامل منجر به عملیات فتح خرمشهر شد که امام عزیز آن را فتح ارزش‌ها نامیدند. این ارزش‌ها در واقع ارزش‌های برآمده از انقلاب اسلامی بودند که در دوران دفاع مقدس در بدنه مردم فراگیر شده و انگیزه مقابله با دشمن و روحیه مقاومت را رقم زده بودند. بنابراین، باید بگوییم که فتح خرمشهر حاصل همین روحیه ایستادگی و مقاومتی بود که با وجود نابرابری در امکانات و تجهیزات در عرصه نبرد و حمایت همه‌جانبه‌ای که از صدام به عمل می‌آمد، به وجود آمد. ما هیچ‌گونه حامی منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای نداشتیم و مختصر کمک‌هایی که سوریه و لیبی آن زمان انجام می‌دادند، هرگز قابل مقایسه با کمک‌های کشور‌های دیگر به صدام نبود؛ لذا با وجود مظلومیت قهرمانانه، ما ایستادیم و نتیجه مقاومت و ایستادگی ما که مورد عنایت خداوند تبارک و تعالی قرار گرفت، فتح خرمشهر شد.

معاون سیاسی دفتر عقیدتی سیاسی فرماندهی کل قوا در بخش دیگری از صحبت‌هایش تصریح کرد: اگر فتح خرمشهر و هشت سال ایستادگی در جنگ اتفاق نمی‌افتاد، به احتمال زیاد دشمنی در سطح آمریکا، مذاکره با ما را ترجیح نمی‌داد. اگر برآورد آنها نشان می‌داد که استفاده از قدرت نظامی به مثابه پیروزی قطعی است، حتماً از اقدام نظامی استفاده می‌کردند. فتح خرمشهر و هشت سال ایستادگی در جنگ در واقع پشتوانه‌ای برای فرهنگ حماسی و تاب‌آوری و قدرتی بود که این پیام را به آمریکایی‌ها داد که هیچ‌گاه ریسک جنگ با ایران را ساده نگیرند.

سردار سنایی‌راد تصریح کرد: بر همین اساس ما باید همان خصلت‌ها و روحیاتی را که با وجود نابرابری در جنگ و کمبودها، با شهامت ایستادیم، حفظ کنیم. وحدت و انسجام داخلی که داشتیم، همچنین واقع‌بینی در جنگ، به ما کمک کرد. اگر تهاجم سراسری رژیم بعثی عراق موجب وحشت می‌شد، ممکن بود نتیجه جنگ چیز دیگری باشد. کما اینکه در خرمشهر، نابرابری نیرو‌ها و تجهیزات وجود داشت و ما در حالت آفند بودیم، در حالیکه آنها پدافند بودند، اما نتیجه برعکس شد و پیروزی حاصل شد.

وی ادامه داد: طرفی که به ظاهر در معادله امکانات کمتری داشت، با روحیه‌ای که داشت، پیروز شد. این روحیه امروز هم می‌تواند به کار گرفته شود و ما چاره‌ای جز این نداریم که در برابر یاوه‌گویی‌هایی دشمن که به میز مذاکره آمده و با زبان تهدید و یاوه‌گویی می‌خواهد، دارایی راهبردی مانند فناوری هسته‌ای را از چنگ ما خارج کند. ایستادگی کنیم. این ایستادگی برای آینده ماست. عزت امروز ما و منافع آینده کشورمان در گرو این ایستادگی است. همان‌طور که امروز برای استفاده از سوخت فسیلی محدودیت‌هایی قائل می‌شوند، برای استفاده از فناوری‌های پیشرفته هم محدودیت‌های بیشتری قائل خواهند شد. نداشتن فناوری هسته‌ای یعنی لطمه به استقلال ما.

معاون سیاسی دفتر عقیدتی سیاسی فرماندهی کل قوا خاطرنشان کرد: در جنگ هم بخشی از کسانی که در میدان جنگ حاضر شدند، می‌دیدند که استقلال کشور و تمامیت ارضی در خطر است، لذا به میدان آمدند تا از این استقلال و حاکمیت دفاع کنند و نتیجه‌اش شد پیروزی با وجود نابرابری در جنگ. / ایلنا

کلمات کلیدی: عقیدتی هسته ای
مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار