جزیره کیش تعطیل شد؟ هشدار هواشناسی تهران به پایتخت‌نشینان / منتظر افزایش دمای هوا باشید کارت ورود به جلسه ارشد ۱۴۰۵ منتشر شد؛ رقابت ۶۰۵ هزار داوطلب از ۲۵ تیر دمای دهلران به ۵۲ درجه رسید عباس عبدی مجرم شناخته شد آزمون وکالت ۱۴۰۵ رسماً ۱۴ آبان برگزار می‌شود / جزئیات ثبت نام و منابع آزمون وکالت ۱۴۰۵ اعلام مرز‌های خروجی و ورودی اتباع و مهاجرین خارجی برای مراسم اربعین رمال میلیاردر در دام پلیس؛ درآمد ۸۰۰ میلیون تومانی ماهانه با خرید دعا از بازار! مترو‌های تهران به بیمارستان‌ها وصل خواهد شد؟ کارت ورود به جلسه آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ منتشر شد؛ زمان دریافت کارت کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ اعلام شد نحوه ثبت نام گذرنامه زیارتی پلیس من / راهنمای جامع زائران اربعین انتقال ۵ هزار زندانی در خوزستان تقلیل ساعت تدریس معلمان از مهر ۱۴۰۵؛ چه کسانی مشمول کاهش ساعت کاری فرهنگیان می‌شوند؟ گرمای سوزان برای این مناطق کشور در روز‌های آینده نسل جدید گوشی‌های سامسونگ در راه است آخرین وضعیت جاده چالوس و هراز آنلاین امروز شنبه ۲۰ تیر/ جاده چالوس امروز باز است؟

واکنش تند جانشین وزیر بهداشت به شایعات آموزش پزشکی در مراکز خصوصی

واکنش تند جانشین وزیر بهداشت به شایعات آموزش پزشکی در مراکز خصوصی جانشین وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی به حرف و حدیث‌های مربوط به آموزش پزشکی در مراکز خصوصی واکنش نشان داد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۳ - ۱۳ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 05
کد خبر: ۲۹۰۸۷۹

به گزارش راهبرد معاصر، چندی است شورای عالی انقلاب فرهنگی در مسیر تصویب و اجرای مصوبه‌ای قرار گرفته است که بر اساس آن دانشگاه‌های غیرانتفاعی مجاز به پذیرش دانشجوی پزشکی و پرستاری خواهند بود. اینکه چنین مصوبه‌ای در این نهاد مصوب شود یا نه مشخص نیست اما از همین حالا مخالفان خود را پیدا کرده است.

علی جعفریان، مشاور عالی وزیر بهداشت با رد شایعات مربوط به پذیرش دانشجو از مؤسسات پولی به این موضوع واکنش نشان داد، او با حضور در برنامه «کشیک سلامت» با تشریح موضع رسمی وزارت بهداشت درباره پذیرش دانشجوی پزشکی از مؤسسات پولی و غیرانتفاعی، اعلام کرد که تاکنون هیچ دستور کتبی از سوی وزیر برای این موضوع صادر نشده است و در شرایط کنونی که ظرفیت پذیرش دانشجوی پزشکی در کشور به دو برابر رسیده، نیازی به ورود بخش خصوصی در آموزش پزشکی وجود ندارد.

جعفریان در بخشی از صحبت‌های خود عنوان کرد اگر پذیرش دانشجوی پزشکی از موسسات خصوصی و غیرانتفاعی تبدیل به قانون شود، استعفا می‌دهم./خبر انلاین

کلمات کلیدی: وزیر بهداشت
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار