امروز مهم‌ترین میدان مبارزه با آمریکا و حل مشکلات مردم است گام‌های مثبت مدیریت شهری برای کنترل ترافیک پایتخت استعفای معلمان شایعه است آخرین وضعیت کمبود داروهای اساسی تداوم بارشها در نقاطی از کشور طی روزهای آتی/ تقویت بارشها در ۲ استان شمالی از شنبه موج بارش‌ها از امشب در ۱۲ استان بارش شدید و رعدوبرق در راه است / تهران جمعه بارانی می‌شود نحوه پرداخت کارانه معلمان در مناطق خاص اعلام شد + جزییات پاییز پربارشی در راه است | آغاز بارش‌ها در شمال و غرب کشور جزئیات اجرای آیین‌نامه جذب استعداد‌های برتر در دانشگاه فرهنگیان / این افراد در آموزش و پرورش استخدام می‌شوند جاده چالوس یک‌طرفه شد واکنش وزیر آموزش و پرورش به استعفای معلمان دستگیری معاند مجازی در تهرانپارس/ انتشار اخبار کذب و مطالب تفرقه‌افکنانه اولین برف پاییزی در راه البرز مرکزی است/ ۶ استان در محاصره بارش‌های شدید سامانه بارشی تشدید می‌شود/۶ استان در آماده‌باش سیلابی قرار گرفتند مجوز کشتار و عرضه گوشت اسب و قاطر و الاغ صادر شد؟

وزیر علوم: تمامی امتحانات پایان ترم دانشجویان به شهریور موکول شد

وزیر علوم: تمامی امتحانات پایان ترم دانشجویان به شهریور موکول شد وزیر علوم، تحقیقات و فناوری از برگزاری امتحانات پایان ترم دانشجویان دانشگاه‌ها در هفته اول شهریورماه خبر داد و گفت: برگزاری آزمون‌های مجازی به هیچ عنوان جایز نیست.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۴ - ۰۲ تير ۱۴۰۴ - 2025 June 23
کد خبر: ۲۸۱۵۴۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ دکتر حسین سیمایی صراف با حضور در یک برنامه تلویزیونی در خصوص زمان برگزاری امتحانات پایان ترم دانشجویان و مصاحبه‌های دکتری اظهار کرد: ما در روز دوم جنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی علیه کشور یعنی در روز شنبه بخشنامه‌ای مشترک با وزارت بهداشت در خصوص جزئیات مصاحبه‌های دکتری و همچنین امتحانات پایان ترم دانشجویان صادر کردیم. بر این اساس دانشگاه‌ها می‌توانستند در خصوص برگزاری مجازی یا حضوری امتحانات اقدام کنند و حتی دانشجویانی که امکان حضور در جلسه آزمون را نداشتند در زمان دیگری آزمون خود را بدهند.

وی در ادامه تصریح کرد: بخشنامه آموزشی فوق اخیرا اصلاح شد و تا فردا به دانشگاه‌ها ابلاغ خواهد شد. بر این اساس تمامی امتحانات دانشجویان دانشگاه‌ها به شهریور ماه موکول شد و دیگر دانشگاه‌ها اجازه برگزاری آزمون‌های مجازی را ندارند. برای برگزاری آزمون‌های دانشجویان از هفته اول شهریورماه برنامه ریزی خواهد شد.

وزیر علوم تاکید کرد: البته تا کنون یک سری از دانشگاه‌ها آزمون‌های پایان ترم دانشجویان را به پایان رساندند؛ اما باقی امتحانات دانشجویان به شهریور موکول شده است. همه دانشگاه‌های بزرگ، کوچک، دولتی و غیردولتی موظف به پیروی از این بخشنامه خواهند شد.

سیمایی صراف در خصوص نحوه برگزاری مصاحبه‌های دکتری دانشجویان نیز گفت: تمامی دانشگاه ملزم هستند همه مصاحبه‌های دکتری را به صورت مجازی ادامه دهند.

به گفته وزیر علوم، دانشگاه‌ها ملزم هستند زمان فارغ التحصیلی را تمدید کنند.

وی از تعویق زمان برگزاری کنکور خبر داد و گفت: قرار بر این بود نوبت دوم آزمون سراسری ۵ و ۶ تیر ماه برگزار شود که این مهلت به تعویق افتاد و در ۱۶ تیر ماه یعنی بعد از تعطیلات تاسوعا و عاشورا زمان دقیق برگزاری این آزمون را اعلام خواهیم کرد. داوطلبان از این فرصت برای تقویت خود استفاده کنند. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار