دستور ویژه وزیر آموزش و پرورش برای پیگیری حقوق دانش‌آموزان سنندجی عزل مدیر آموزش و پرورش ری درپی پرونده تعرض به دانش‌آموزان جزئیاتی از پرونده تعرض یک معلم به دانش‌آموزان در شهر ری نیسان آبی رکورد دار واژگونی در روز‌های بارانی/جایگزینی گاردریل‌ها با نیوجرسی در بزرگراه‌های پایتخت اصلاح آیین‌نامه تغذیه دانشجویان/اختصاص ۴ همت به حوزه تغذیه پلیس: آزارگر زنان تهرانی دستگیر شد + عکس متهم توقیف ۱۱ فروند قایق شوتی حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس واریزی حقوق معلمان و فرهنگیان با احکام جدید / میزان افزایش حقوق معلمان آسمانی ابری تا نیمه ابری برای تهران تا ۵ روز آینده تمدید مهلت ثبت‌نام در آزمون‌های ورودی مدارس استعداد‌های درخشان و نمونه دولتی بارش باران در اغلب استان‌ها تا اواسط هفته کشف توله شیر وحشی و مار‌های پیتون و کبری در یکی از مناطق مسکونی تهران + عکس رئیس سازمان محیط‌زیست: پروژه قانونی به نام ‎ «پتروشیمی میانکاله» وجود ندارد بیماری‌هایی که مانع سفر حج هستند ماجرای حضور زن نیمه برهنه در بانک اصفهان چه بود؟

لغو بخشنامه ممنوعیت آموزش مجازی برای دانشگاه‌ها

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با اشاره به تعطیلی دانشگاه‌ها در روز‌های اخیر به علت برودت هوا، از لغو بخشنامه ممنوعیت آموزش مجازی برای دانشگاه‌ها و استفاده از بستر فضای مجازی خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۰ - ۲۹ آذر ۱۴۰۳ - 2024 December 19
کد خبر: ۲۶۶۱۳۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با اشاره به تعطیلی دانشگاه‌ها در روز‌های اخیر به علت برودت هوا، از لغو بخشنامه ممنوعیت آموزش مجازی برای دانشگاه‌ها و استفاده از بستر فضای مجازی خبر داد.

سیمایی صراف افزود: ظرفیت آموزش مجازی سال هاست که در کشور ایجاد شده است، که یکی از موفقیت‌های کشور است.

وزیر علوم گفت: به دانشگاه‌ها ابلاغ شده تا بر خلاف بخشنامه قبلی که آموزش مجازی ممنوع شده بود آن‌هم به علت اینکه احتمال داده شده بود که بعضی دانشگاه‌ها که امکان آموزش حضوری داشتند، اما از آموزش مجازی استفاده کنند، هم اکنون بخشنامه مغایری ابلاغ و تصریح شده تا دانشگاه‌ها از ظرفیت آموزش مجازی برای جبران عقب ماندگی آموزشی استفاده کنند. / صدا و سیما

مطالب مرتبط
ارسال نظر