وزیر ارتباطات: خسارت فیلترینگ بیش از ۵۰ هزار میلیارد تومان است آیین‌نامه اجرایی مقابله و پیشگیری از جرائم پولشویی ابلاغ شد وزیر کشور: افزایش معنادار مشارکت در انتخابات را هدف‌گذاری کرده‌ایم فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء: مردم به شایعات جنگ توجه نکنند؛ جای هیچ نگرانی نیست حضور پزشکیان در مراسم ختم خانواده سقاب اصفهانی اعلام ساعت کاری جدید ادارات زمستان ۱۴۰۴ + جزئیات تصویب آیین‌نامه جبران قدرت خرید اقشار متوسط و کم‌درآمد جامعه تصویب سه آیین‌نامه مهم در دولت / از خدمات سلامت اتباع تا جبران خسارات حوادث طبیعی وزیر دفاع: آمریکا و ایران در تعارض ذاتی با یکدیگر قرار دارند / تنها کشوری که پاسخ دندان‌شکن به اسرائیل  داد، ایران بود سرلشکر موسوی: نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران هم‌اکنون در آمادگی کامل اطلاعاتی و عملیاتی قرار دارند مهاجرانی: امروز کشور نه از سیمکارت سفید بلکه از کاهش سرمایه اجتماعی ضربه می‌خورد ضربه کاری اطلاعات به ضدانقلاب/ ۳ عضو دیگر شبکه ضدامنیتی "شکار مزدور" بازداشت شدند شلیک همزمان موشک‌های بالستیک و کروز سپاه در رزمایش اقتدار سخنگوی دولت: تاریخ دقیق اجرای اصلاح قیمت بنزین نهایی نشده است خاتمی: ملت ایران ذلت‌پذیر نیست/ بسیج یک فرهنگ است

توضیحات لاریجانی درباره بررسی افزایش قیمت بنزین در جلسه غیرعلنی مجلس

لاریجانی گفت: دغدغه اصلی نمایندگان برداشتن فشار از دوش مردم است و در مسیر بحث‌هایی که کمیسیون‌ها دارند مشکلات انشاالله حل شود.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۳ - ۲۶ آبان ۱۳۹۸ - 2019 November 17
کد خبر: ۲۸۱۵۹

به گزارش راهبرد معاصر؛علی لاریجانی در آغاز نشست علنی امروز مجلس (یکشنبه 26 آبان 98) گفت: ما امروز از ساعت 8 صبح جلسه داشتیم و مباحثی که این روزها مطرح است و موضوع یارانه‌ها را مورد بحث و بررسی قرار دادیم که دبیر شورای عالی امنیت ملی هم در جلسه حضور داشتند و گزارشی از وضعیت موجود را ارائه کردند.در این جلسه نمایندگان نیز نظراتی داشتند که مطرح کردند.

 

رئیس مجلس شورای اسلامی اظهار داشت:‌ مهم این است که دولت باید منابعی که به عنوان مابه‌التفاوت از محل افزایش قیمت بنزین در نظر گرفته شده باید در اسرع وقت به حساب مردم واریز کنند و با این کار نشان دهد پای عهدش ایستاده و کمیسیون مربوطه باید این موضوع را پیگیری کند.

 

وی افزود: نکته دیگری که موجب نگرانی در بین مردم شده این است که تصمیم در افزایش قیمت بنزین تبعاتی را در افزایش قیمت در سایر بخش‌ها داشته باشد، قرار شد کمیسیون اقتصادی جلساتی را در این باره با ستاد تنظیم بازار و تعزیرات و قوه قضائیه و مسئولین ذیربط داشته باشد و نظارت جدی صورت گیرد تا قیمت‌ها کنترل شود.

 

لاریجانی خاطرنشان کرد:‌در زمینه اصلاح روش‌ها مرکز پژوهش‌ها و کمیسیون اقتصادی بررسی‌های لازم را داشته باشند و همه باید در این زمینه هم داستان باشیم تا فشارها از دوش مردم برداشته شود و به مردم کمک شود.

 

رئیس مجلس شورای اسلامی اظهار داشت:‌دغدغه اصلی نمایندگان برداشتن فشار از دوش مردم است و در مسیر بحث‌هایی که کمیسیون‌ها دارند مشکلات انشاالله حل شود.

 

وی افزود: قطعا در یک فضای آرام اصلاحات در این زمینه سامان خواهد یافت و ما احتیاج داریم تا فضای آرامی را برای تصمیمات درست فراهم کنیم.

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار