قالیباف: کشور دچار ناترازی در مدیریت است برخورد قاطع پلیس با تحصن غیرقانونی مقابل مجلس / پایان ۴۰ روز تجمع بدون مجوز پزشکیان ۱۲ قانون مصوب مجلس را به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ کرد تشریح جزییات برگزاری نماز عید فطر به امامت رهبر معظم انقلاب وزیر اطلاعات: به هر تهدیدی پاسخ محکمی می‌دهیم شمخانی: پاسخ نامه ترامپ «خویشتندارانه» است امام جمعه تهران: نامگذاری امسال جهت بستن روزنه نفوذ دشمن است / آمریکا نمی‌فهمد تهدیدات بی‌اثر خواهد بود سردار نقدی: باید برای یک عملیات بزرگ آماده شویم قطعنامه راهپیمایی روز قدس: نتانیاهو قصاب غزه باید محاکمه شود قالیباف در مراسم روز جهانی قدس: تعرض به حریم ایران جرقه در انبار باروت است پزشکیان: مدعیان حقوق بشر بگویند مردم غزه چه گناهی دارند جیش الظلم حمله به واحد گشت انتظامی ایرانشهر را بر عهده گرفت | اولین تصویر از شهید حسین تیمورپور مراسم روز جهانی قدس در تهران و سایر شهر‌های کشور آغاز شد تیراندازی به عوامل گشت انتظامی در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد رهبر معظم انقلاب: راهپیمایی امسال یکی از با عزت‌ترین راهپیمایی‌های روز قدس خواهد بود

قالیباف: دولت اعتقادی به همدلی با مردم ندارد

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: به نظر می‌رسد دولت به سخن گفتن و همدلی با مردم اعتقادی ندارد و تصمیمات مهم کشور را با مردم در میان نمی‌گذارد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۱ - ۲۵ آبان ۱۳۹۸ - 2019 November 16
کد خبر: ۲۸۱۵۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمدباقر قالیباف عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام تاکید کرد: رئیس جمهور در هفته منتهی به این اتفاق اجرائی پر اهمیت که بار روانی و اقتصادی برای مردم دارد، به جای زمینه سازی برای آرامش مردم و همراه نمودن آنها، کمپین سیاسی و انتخاباتی خود را در سفرهای استانی کلید می زند.

 

وی با بیان اینکه جامعه احساس محرومیت نسبی دارد توضیح داد: مردم احساس می کنند به میزان ظرفیت ها و استعدادهای کشور از مزایا بهره مند نمی شوند. در حالی که گفته می شود ما به منابع جدید نفتی دست یافتیم، مردم نمی پذیرند که چند روز بعد قیمت بنزین بالا برود. مردم نگران آینده خود هستند. ما باید با جلب مشارکت مردم دست به اجرای این سیاست بزنیم.

 

قالیباف درباره تدبیر دولت در اجرای این سیاست خاطر نشان کرد: رییس‌جمهور باید پیش از این درباره اجرایی‌شدن سیاست بنزین با مردم حرف میزد و حال باید در اولین فرصت مشکلات را با مردم در میان بگذارند.

 

وی همچنین در خصوص سیاست های تکمیلی در اجرای سهمیه بندی بنزین تاکید کرد: مقولات اقتصادی مانند هدفمندی یارانه ها، تورم، رشد اقتصادی، تولید، اشتغال و ... یک زنجیره بهم پیوسته هستند و نمی شود بصورت جزیره ای و مستقل برای هر کدام نسخه پیچید و تنها با سیاست های دفعی قیمتی نمی توان معضلات را برطرف کرد.

 

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام ادامه داد: همین دولت 4 سال قبل، بر خلاف نظر همه نخبگان اقتصادی، کارت سوخت را حذف کرد و حالا با صرف هزینه سنگین روانی و سیاسی و مالی، آن‌را برگرداند.

 

قالیباف با بیان اینکه افزایش قیمت باید بصورت تدریجی طی سالهای گذشته صورت می گرفت اضافه کرد: از طرف دیگر سهم سایر بخش‌های مرتبط مانند تولید و حمل و نقل عمومی باید به‌صورت جداگانه پرداخت شود تا بتوان قیمت ها را کنترل کرد. این وضعیت به جهش قیمت‌ها می‌انجامد.

 

وی با تاکید بر اینکه راه اجرای موفق این تصمیم پاسخ به سوالات و ابهامات مردم است گفت: سوال مردم این است که این افزایش قیمت موجب تورم خواهد شد، آیا مبلغ جبرانی درنظر گرفته شده اولا چگونه به دست ایشان میرسد، ثانیا آیا میتواند تورم ایجاد شده را پوشش دهد یا خیر؛ قاعدتا باید برای کنترل تورم برنامه داشت.

 

منبع:فارس

ارسال نظر