جزئیات گفتگوی عراقچی و فرمانده ارتش پاکستان طرح ترامپ برای ممنوعیت روادید مهاجرتی ۷۵ کشور لغو شد چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است!

آمریکا باید خسارت تاسیسات هسته ای ایران را بپردازد

آمریکا باید خسارت تاسیسات هسته ای ایران را بپردازد سعید خطیب‌زاده با بیان اینکه این واشنگتن بود که پیام‌هایی را به ایران برای توقف جنگ فرستاد، تاکید کرد که واشنگتن باید غرامت خسارت‌هایی که به تاسیسات ایران وارد کرده است، بپردازد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۰۹ - ۰۳ تير ۱۴۰۴ - 2025 June 24
کد خبر: ۲۸۱۶۹۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ معاون وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران در مصاحبه با المیادین اعلام کرد: تهران قوی و مقاوم در مقابل تعدی اسرائیل ایستاد و پایداری کرد. هر تعدی که علیه ایران رخ دهد، ما با قدرت و صلابت به آن پاسخ خواهیم داد.

خطیب‌زاده تصریح کرد: ما حمله‌ای به یک پایگاهی داشتیم که تحت کنترل آمریکا بود. ما آماده پاسخ به هر تعدی هستیم و این واشنگتن بود که پیام‌هایی را به ما برای توقف جنگ فرستاد.

وی افزود: ساکنان اراضی اشغالی باید بدانند که آنها قربانیان اشتباهات استراتژیک بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی هستند.

خطیب‌زاده گفت: ایران برای مقاومت مصمم است و رژیم صهیونیستی سیلی محکمی خورده است.

معاون وزیر خارجه ایران ادامه داد: واشنگتن باید غرامت خسارت‌هایی که به تاسیسات ایران وارد کرده است، بپردازد و ما شکایت‌هایی در سازمان ملل ارائه خواهیم کرد.

سعید خطیب‌زاده در مصاحبه با المیادین گفت: نمی‌توان علوم و توانمندی‌های فنی و تکنولوژی در ایران را بمباران کرد.

وی خاطرنشان کرد: ایران یک تمدن است و نمی‌توان آن را از بین برد و رئیس جمهور آمریکا باید این را بداند.

خطیب‌زاده گفت: ایران به صورت آشکار اعلام کرده است تعدی‌هایی که رخ داده به اصل دیپلماسی خدشه وارد کرده و ایران به مذاکره کننده‌ای که علیه ما برنامه‌ریزی کرد، اعتماد ندارد. آنچه که با تجاوزات محقق نشد، با دیپلماسی نیز محقق نمی‌شود.

وی تاکید کرد: رافائل گروسی پس از اینکه نقش تاسف باری را به خاطر مقدمه چینی جهت رویارویی ایفا کرد، باید پاسخگو باشد./همشهری

کلمات کلیدی: رژیم صهیونیستی
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار