تاکید پزشکیان بر ضرورت رفع اشکالات امنیتی آشکار شده در جنگ ۱۲ روزه اعلام آمار دقیق شهدا و مجروحان جنگ ۱۲ روزه از سوی سخنگوی دولت سرلشکر حاتمی، فرمانده کل ارتش: نقشه‌های شوم دشمن با خون پاک شهدا خنثی شد/ دشمنان شکست بزرگی خوردند رهبر انقلاب در دیدار مسئولان عالی قوه قضائیه: یقه جنایتکار نباید رها شود / مسئولان باید با قوت و روحیه کامل به کار خود ادامه دهند بیانیه مجلس: باید برای مذاکره پیش شرط گذاشت آخرین قیمت‌ها در بازار تجاری/ دلار توافقی کاهش یافت اعلام وصول طرح مقابله با نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی و نهاد‌های بیگانه دیدار وزیر دفاع با خانواده سپهبد شهید محمد باقری آخرین ساعات زندگی سردار حاجی زاده پیش از شهادت چگونه گذشت؟ ادارات این استان فردا چهارشنبه دورکار شدند جزئیات گزارش وزیر کشور درباره جنگ اخیر: ناامنی داخلی نداشتیم معاون هماهنگ‌کننده عقیدتی سیاسی ارتش: مساله دشمنان فقط ایران نیست مساله آنها سلطه بر جهان اسلام است سه تن از فقهای شورای نگهبان توسط رهبر انقلاب ابقا شدند سخنگوی دولت: دولت با آزادی اینترنت موافق است، اما اگر برای مثال خبرنگار نیاز به اینترنت آزادتری دارد باید به او داد پزشکیان: آنچه در جنگ ۱۲ روزه بدست آوریم ارزشمندتر از چیزی بود که از دست دادیم

پزشکیان در جلسه امروز هیئت دولت: باید بر اساس لیاقت و توانمندی‌ها افراد را در جایگاه‌ها قرار دهیم

رئیس جمهور با تأکید بر اینکه باید قدر این مردم را بدانیم و کاری کنیم که باور کنند ما به دنبال خدمت به آنها هستیم یادآور شد: رژیم صهیونیستی کاری کرد که ما بیشتر از پیش متوجه شویم که این، "همه" مردم ایران هستند که می‌توانند از کشور دفاع کنند نه یک حزب و یک اقلیت و دسته‌ای از مردم.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۸ - ۰۴ تير ۱۴۰۴ - 2025 June 25
کد خبر: ۲۸۱۷۵۰

به گزارش راهبرد معاصر، هیئت دولت صبح امروز چهارشنبه به ریاست مسعود پزشکیان تشکیل جلسه داد.

رئیس جمهور در این ابتدای جلسه امروز هیئت دولت با اشاره به جنگ تحمیلی ۱۲ روزه اظهار کرد: جنگ پدیده زشتی است و ما هیچ‌گاه آغازگر جنگ نبوده‌ایم، ولی با قدرت و آمادگی کامل در برابر تجاوز نباید بی‌دفاع ماند. من از همین جا از تلاش همه عزیزان، از نیرو‌های نظامی، انتظامی، امنیتی، سپاه، ارتش و بسیج و اقشار مختلف مردم تشکر می‌کنم؛ این جنگ صفحه دیگری از رشادت و همدلی و همراهی را ایجاد کرد.

پزشکیان با بیان اینکه «دشمن با خیال خام خود روی همراهی مردمی حساب کرده بود»، تصریح کرد: رژیم اشغالگر قدس و حامیانش ۱۲ روز حمله کردند و البته ما هم دفاع کردیم و پاسخ آنها را دادیم، اما مهمتر این بود که مردم یک صدا ایستادند و از تمامیت ارضی خود دفاع کردند. حمله دشمن به صدا و سیما و برخی مراکز دیگر نشان داد که دشمن به دنبال ایجاد بلوا در داخل بود که موفق نشد و امیدوارم که این جنگ ما را بیدار کند.

رئیس جمهور اضافه کرد: شبکه‌های اطلاعاتی بیگانه و دشمن به دنبال ایجاد آشوب در داخل بودند و هر کاری کردند که کشور به هم بریزد، اما مردم و نیرو‌های مسلح و هنرمندان و چهره‌ها و سیاسیون و حتی برخی زندانیان و آن سیاسیونی که از نظام و حکومت گله داشتند هم یکصدا از تمامیت ارضی کشور دفاع کردند و این خیلی با ارزش است.

پزشکیان با تاکید بر اینکه «باید قدر این مردم را بدانیم و کاری کنیم که باور کنند ما به دنبال خدمت به آنها هستیم و دست از اختلاف برداریم و دست به دست هم دهیم و برای عزت و سربلندی کشور تلاش کنیم» یادآور شد: رژیم صهیونیستی کاری کرد که ما بیشتر از پیش متوجه شویم که این، "همه" مردم ایران هستند که می‌توانند از کشور دفاع کنند نه یک حزب و یک اقلیت و دسته‌ای از مردم. دیدیم که در این جنگ ایرانیان از همه اقشار و گروه‌ها حتی آنها که خارج از کشور هستند از ایران دفاع کردند.»

رئیس جمهور بر کنار گذاشتن نگاه‌های تنگ‌نظرانه در انتخاب مدیران و مسئولان تاکید کرد و اظهار کرد: باید بر اساس لیاقت و توانمندی‌ها افراد را در جایگاه‌ها قرار دهیم. در این روز‌ها یکی دیگر از اقداماتی که موفق شدیم به سرانجام برسانیم واگذاری اختیارات به استان‌ها بود که کاری بزرگ است. این اقدام باعث می‌شود مدیران در استان‌ها برای تصمیم‌گیری منتظر ما نباشند و خودشان تصمیم بگیرند و یک استاندار در استان باید این ذهنیت را داشته باشد که اختیارات یک رئیس جمهور را در استان دارد و می‌تواند با اختیارات بالا مدیریت کند.

پزشکیان با بیان اینکه «این جنگ و همدلی که میان مردم و مسئولان در جریان آن ایجاد شد، یک فرصت است برای تغییر در نگاه مدیریت و رفتار مسئولان تا همدلی و هم صدایی و هم نوایی درست کنند»، یادآور شد: از رئیس قوه قضائیه و رئیس قوه مقننه نیز تشکر می‌کنم که در این روز‌ها همدلی و همراهی داشتند، به خصوص از مجلس شورای اسلامی به خاطر رای اعتمادی که به وزیر امور اقتصادی و دارایی دادند، تشکر می‌کنم. / ایسنا

کلمات کلیدی: پزشکیان دولت
مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار